Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szega87
XBOX 360 kontroller elvileg alapból PC kompatibilis

Jacek
igen csak az tobb studio volt!! es a North valt ki.. Az osszes lenyeges ember dobantott! arrol ennyit...

De akkor egyáltalán ha hozzá kapcsolnák a géphez egy Xbox 360-as kontrollert , akkor egyáltalán tudnám irányítani a játékot ? AZ a kérdés , nem az hogymennyire menne vele a lövés , stb.

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

robotnyk
mert a blizzard - flagship szakadásnak is a blizzard itta meg a levét, mi? :p
Szega87
FELHÍVÁS

Minimum 32 játékos fog megküzdeni a legjobb játékos címért 1on1 SD-ben. Egyenes kiesés rendszer, a döntõt valószínûleg streamen közvetítjük! Hajrá magyarok!

Üdvözlünk mindenkit az I. Magyar 1on1 SD One Man Army kupán! Itt mindenki megmutathatja egyéni tehetségét, és az is kiderül, hogy ki lesz Magyarország legjobb egyéni játékosa SD-ben! A nevezés addig tart amig minumum 32 játékos nem jelentkezik!

Megkérünk mindenkit, hogy az 1on1-es regisztrációjával jelentkezzen a kupára, aki a klános reggel jelentkezik, azt nem fogadjuk el.

Olvassátok el figyelmesen a szabályzatot, a különös szabályok felülírják a standard szabályokat, terveink szerint egyenes kiesés lesz a kupa. Elõször 16-an, majd 8-an, 4-en, végül 2-en jutnak tovább, hogy eldöntsék ki a legjobb játékos.

IRC csatorna nincs, viszont van egy kontakt email cím, bárkinek ötlete, sóhaja, panasza vagy csak szimplán kérdése van irjon nekünk!

A kupa e-mail címe: [email protected]

A döntõt igyekszünk élõben stream formátumba közvetíteni!

souce and sign up link: http://clanbase.ggl.com/news_league.php?nid=340316&lid=10794

elitehun
Ja és Respawn Entertainment FTW
elitehun
Ahogy nézem a CoD szériának vége. Legalábbis az IW által készített részeknek amik azért sokkal jobbak voltak
Összesen 25 ember lépett ki az infinity ward-tól
Szega87
60% kell mapváltáshoz

akyyy
nem kell hozzá automata célzás anélkül is lehet.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

morphologu
ti tudtok játszani a riot shielddel, mert én probálgattam de szerintem elég nehéz vele ha guggolva megyek lábon lõnek ha megállok fejbe kapom a golyót, és nem beszélve a gl-röl, gránát, semtex. Persze néha összejön 1-2 fellökés, késdobás/vágás, de ez nagyon nem megy.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

bigapó
nincsenek szerverek és pályát csak szavazással (VOTE) tudsz váltani, ahhoz több ember kell, mindig írja mennyi az annyi és csak egyszer lehet váltani a következõt muszáj lejátszani (vagy kilépsz😊 )

The Matrix has you...

bigapó
hülyeséget ne csinálj már légyszi...szerinted PC-n van automata célzás? úgy tudom nincs, szóval esélyed sem lenne az egérrel szemben...

The Matrix has you...

Antal99
már jó

lehet szervert vagy pályát választani?

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Antal99
nálatok kapcsolódik az IWNET???

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Cod mw2-hez ha veszek 1 xbox kontrollert , akkor az münködni fog vele ?

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

zotya10002

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

elitehun
Utolsó bekezdés
Az Electronic Arts rövid közleményében viszont arról beszélt, hogy bár gondolkoznak különbözõ DLC és egyéb csomagokon, de egyelõre nincs okuk arra, hogy megszüntessék a hagyományos demókat.
mascarun
mit kell meg veni?

Jézus szeret,de te attól még hülye maradsz.

Nincs semmi csak idegesít! 😄

ozimak
...és akkor majd csodálkoznának,ha a crackerek megint belehúznának,és nem venne "senki" játékot! Pillanatnyilag sztem kissé felfelé ívelõben van a pc-s eladások statisztikája,bár ezt nem tudom alátámasztani semmivel,csak megérzés! De ha a fejlesztõk/kiadók átesnek a ló másik oldlalára akkor megint csúnyán megfogyatkozik majd az eredeti game eladás,még ha nem is lesz mondjuk éppen crack egy bizonyos játékhoz. Lásd pl.: MW2 DLC Tényleg 5 mapért sok 4000.- Ha mondjuk még lenne benne egy s más(fegyverek,perkek,ilyesmi)akkor megérteném,de ez kezd már csak a pénzre hajazni,sajnos. Mindegy majd kiderül még mit hoz a jövõ az mw2-ben is,bár sztem nem nagyon fog már ehhez számottevõ DLC kijönni,hacsak nem valami "drasztikusabb" mert sztem akkor már nem fogják annyian megvenni!(addigra jönnek az új gamek,MW folytatás is lassan,stb.) Figyelem!Ez is magánvélemény!😊
mascarun
Arról nem tudom hallottatok e hogy egyes kiadók a közeljövõben PÉNZT AKARNAK KÉRNI A DEMOKért is.........

LackoMester
Jó kérdés.<#confused>
Én mindenesetre megvettem. Nekem megér ennyit.

élet a legjobb méreg

vagy majd lesz ahhoz is cd key amit regelni kell steam-en :S.
a havidijas COD meg egyenesen halva született ötlet...
cumpy1337
halljátok, az új mapokat szerintem késõbb úgy is felrakják torrentre, és ha onnan másolom be eredeti játékba azt vajon elfogadná?

Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7

Szega87
le kell szarni a statot, a társaság legyen meg, meg élvezd a játékot, ha csak rankra mész az már rég rossz

elitehun
''...persze a vesztes csapatba rak amivel növeli a losses-t!...''
És akkor mi van? Tudtommal akármennyit lehet játszani a játékkal. Késõbb akkor is ki tudod javítani
Az baszna be ha nem lehetne játszani mert nem vettem meg a kiegészítõt, tuti hatfelé törném a lemezeket!
Amúgy meg tököm kivan mikor csatlakozok egy szerverre és berak a játék legvégére mikor már a score-t írja ki és persze a vesztes csapatba rak amivel növeli a losses-t! Utána meg mikor loby-ban vagyunk persze hogy lebasz hogy steam loby closed! Szóval faszán megvan csinálva az egész! Másik kedvencem mikor egy helyben marad mindenki és azért lépjek ki amivel megint a losses-t növelem!

A DLC mapokat külön lehet játszani, két külön játékmód lesz elérhetõ. Egyenlõre nem keverik a többivel az új mappokat.

Az én szempontomból teljesen mindegy, hogy most az Activision vagy az IW árazta. A kérdésre köszönöm a választ neked is meg vzajcev-nak is.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Tuti jogy lehet, csak nyilván ha kieges map-ra vált, mivel betölteni mnem tudja akkor kidob sztem.

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

PredatorHUN
Nem az Activision árazta be?

Gondolom lehet tovább játszani, csak ha olyan pálya kerül sorra, ami neked nincs, akkor kidob hiányzó tartalom miatt.

Én biztos, hogy nem fogom megvenni. Ugyanis nekem nem ér annyit, hogy 5 map-ért adjak ennyi pénzt. Ugye ebbõl az 5 map-ból csak 3 új, 2 az elõzõ részbõl való. Tehát 3 map 4.000 Ft-ért, szerintem túlzás. Dögöljön meg IW., hogy ilyenért pénzt mer kérni. A szerverek meg sz@rok, nem lehet normálisan játszani, mert egy meccs után kidob állandóan, meg egy helyben ugrálok, sorolhatnám tovább. Ha ír nekik az ember akkor azt írják vissza, hogy persze nálam van a hiba. Ez egy pénzhajhász csõcselék. Akkor inkább ezt a 4.000 Ft-ot félrerakom az új Medal Of Honor játékra.

A megjelenõ dlc nélkül lehet majd tovább multit játszani?

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

PredatorHUN
Ha lesz dobozos verzió, akkor szerintem én is megveszem.

elitehun
Nem akarlak elkeseríteni de nagy valószínûséggel nem lehet boltban megvenni
pisztácia
ja😊 köszi szépen, de akkor a lényeg az hogy meg lehet venni majd boltba. mert én nem igazan akarnám rendelgetni steamen..:S

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Szega87
Az infinity csarnok LAN lehetõséget biztosít az elsõ magyarországi mw2 lan megszervezésére, a feltétel, hogy minimum 6db 5 fõs csapat megjelenjen, ami 30 embert jelent. Innen az SG fórumról kit vagy kiket érdekelne?

Szega87
50 és 80 mega között lebeg egy map, matematikai átlag alapján ha 65 el számolunk, akkor is 65*5=325 mega, szóval tuti min 300 mbyte lesz

Szega87
biztos, hogy nem, mivel a 16 map önmagában több mint 1 gbyte

proof:

pisztácia
A DLC-t meg lehet majd boltba venni? CD-n lesz vagy mi? Mert 5 pálya az vmi 50 mega lehe nem???,

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Garou
Köszönöm az infokat, utánanézek akkor. A DLC-re gondoltam egyébként, a játékot boltban már megvettem mikor megjelent.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

bigapó
ezen gondolkoztam mostanában Én is, hogy érdemes-e úgy venni játékokat, hogy nincs meg a doboza? 😊
igaz a GTA4 pl igy van meg, Steam-rõl, de mondjuk ha AC2 olcsó lesz akkor megveszem, mert az 1-et kaptam a videokártyámhoz, szépen mutatnának egymás mellett a polcon, ráadásul kurva jó játék, szerintem többször is végig lehet játszani😊

The Matrix has you...

DarkSector
boltban vedd, mert steam-en a dolárt euro-ban mérik, és boltihoz kapsz tokot meg vonót.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Jópárszor mi is találkoztunk velük, nagy gl bajnokok.

Tegnap nyomtam egy SD-t és taliztam egy magyar klánnal! SÖR klán! xD
De azok halljátok csak a gl-t nyommatták agyba fõbe! Hihetetlen! 😄 Kis szemetek!

goodgamer
Ha steamen gondolod akkor így: http://www.steampowered.hu/faq/Vasarlas_a_Steam-en

Játékban: Anrael Kill or be killed!!!

Garou
Ez most egy elég hülye kérdés lesz, de még nem csináltam ilyet, szóval...

Hogy kell megvenni? Pénzt kell utalnom és utána egy accot kapok amivel letölthetem vagy mi? Van valami oldal ami ezt elmagyarázza?

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

DarkSector
maradjunk abba hogy lesz egy elado játékod.
biztos le lehet majd warezolni a nemlétezõ warez multihoz...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gagax
Kiváncsi leszek erre a dlc re.... meg nem fogom venni az biztos... a játékom eredeti de ezt nem fogom megvenni hozzá...(lehet le lehet majd warezolni és eredti játékba bemásolni a fájlokat csak kivánsi lennék lessz e érte bann) ha nem lehet megoldani lesz egy elado MW2 játékom =)

V43 1105
Mondd hogyha nem segitenek, akkor majd segit a fogyasztóvédelem ;D

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h