Modern Warfare 2
  • Cingar
    ezt muszaj leirnom mert jót röhögök rajta
    jatszottam ma pár ffa mecset és megragadt egy gyerek neve aki GL,g18 akimbo, last stand trioval nyomta terminalon. egy ideig elviseltem de aztan inkabb kileptem. sok a ffaban a g18 , last stand stb de ilyet meg nem lattam aki a 3 legfaszkalapabb dolgot egyszerre hasznalta volna. Felmegyek előbb jatszani egy kicsit, a map most skidrow. Hátul spawnoltam a konténereknél es láttam valakit felmászni a konténerek tetejére, elindultam felé észrevett lelőtt de nem is igazan figyeltem ki volt az. Fél percre rá latom hogy a chatbe magyarul irnak nekem, hogy hagyjam már egy kicsit békén őket a konténernél. Az egészbe nem lenne semmi, de ugyan az volt ez a gyerek mint akivel delutan talalkoztam terminalon.
    Sok helyen olvastam mar, hogy sokaknak az a baja a jatekkal,hogy azok akiknek van egy kis erzeke hozzá vagy ésszel szeretnenek jatszani egyszeruen nem tudnak érvényesülni mert az előny amitől a többi "bénább" fölé kerekedne elveszik mert tele a játék olyan dolgokkal amivel ezeket az embereket kiszolgálják, mert ki venne játékot ha minden percben szétlövik a seggét.
    Van abban logika, hogy olyan ember nyeri az ffa-t aki nem képes néhány fejest vagy killt összeeszedni normális jatekmenetben es ezért boostolnia kelljen?