Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a csíter téma erõsen túl van lihegve.
a vádaskodás témát pedig szerintem valahogy az alábbiak szerint kell kezelni.
1 v 1-et játszottam egy ismeretlennel még modern warfare elsõ részében. az elõzõ körökben, amikor még sokan voltunk , jól játszott, de amikor ketten maradtunk, nem találta magát, ráadásul csak rohangálva tudott játszani, amit - mivel csak ketten voltunk - kiválóan lehetett hallani. mikor tizedjére lõttem agyon, azt írta:
" cheater?"
én meg visszaírtam:
"fuck?"
szmájlizott egyet, és játszottunk tovább.
ha meg nem lehet szót érteni valami vadbarommal, akkor meg le kell lépni, és kész.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
saját csapatban mikor mikor halott vagy tudsz spectelni kicsit akkor meglátod..
de vannak egészen egyértelmû szituk, men csiterezek le egybõl valakit ha lelõ...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
GET OVER HERE!
egy évbe 1X használná az ember de arra sem jó...
pff.
congrat és még ezt magasztalják?
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
letöltöttem az inygenes klienst steamból indítanám és itt baxakszik
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Valamikor gyermekként Spielberg is így kezdte, világháborús lövészárkos kisfilmek ....
Gratula a készítõknek
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Rage47: Fenomenális videó én már várom a folytatást, am hogyan találtál rá?
Ja és a patch-os gond megoldódott amit az elõzõ hsz.-emben írtam.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
fél órája MINDEN játékból ki kellet lépnem...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
letöltöttem steam-en de nem bírok vele játszani: cod mw2 zárolt példánya telepítve van a sz.gépen.
ezt már letöröltem ujraindítottam a gépet és még mindig ez a hiba.
olvasom itt a hsz-ek közt hogy 2010.04.09. 01:00 -órától ingyenes a cod mw2 tehát akkor töltsem le ujra vagy nem szukséges?
Tehát: 2010.04.09. 01:00-kor az itteni idõ szerint 😞 😊 Csak még mielõtt irogatnának sokan,hogy miért nem megy már? 😊
teccettek volna demo t kiadni, nem kellene egy amúgy is szar rendszert feleslegesen terhelni..
akik eddig nem vették meg ettõl sem fogják..
Jön az update?😮
Jönnek a dedikált szerverek?😮
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
ha nem megy a letöltés akkor download régiót változtassatok a beállításoknál, svédeknél jó a net általában 😊
Arab money
The Matrix has you...
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
UMP45+Hangtompító
AA 12
marathon
cold blooded
ninja pro
Flash gránát
A cél az volt hogy ne vegyenek észre<#hehe>#hehe> (legfeljebb vizuálisan)