Modern Warfare 2
  • ozimak
    Épp a feje tetejére kellene állítani ezt az országot!
    Amúgy szerintem a legnagyobb gond a játékkal,hogy sok a wh-s akiket nehezebb felfedezni! Ugyebár nem aimbot-ol,tehát nem fejbe lő. Viszont tudja ha valaki közel van hozzá és fel tud készülni,jó irányból indul neki az ellennek. Ezeket nehéz kiszúrni mert nem biztos hogy sokat öl,főleg ha tűrtőzteti magát és "okosan" használja. Viszont jó átlagot produkál,én a késsel rohangálós meg a g18-akimbo-s,és hasonló emberkéket szoktam figyelni mert azok azért néha erős mit művelnek :( Én pl. esélytelen vagyok a késelésre,az egeremen a bal oldalsó gomb a melee,de még így is csak 5 az 1-hez arányban késelek még akkor is ha én vagyok a host. Azt bírom a legjobban amikor tényleg előbb késelek mint ő,de én már csak a respawn után késelek egyet :))) kicsit késik a drága :) na olyankor bepipulok picit :) Pedig tényleg nem rossz a reakcióidőm :S csak hát ez a fránya ping,meg lagg,meg képkésés,meg én így látom de a visszajátszásban már azt kell,hogy lássam,hogy ő hamarabb észrevett,holott nálam nem így volt... pedig 2010 van azthinné az ember ilyen már nem történik egy mai játékban a mai netek sebességével... annak idején swat 4-ben még elment az ilyesmi de itt nagyon idegesít :(