Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

drogosgeci
Mindig az elégedetlenek a hangosabbak, akkor is ha kisebbségben vannak. Ez van a budapesti utcáktól az internet legutolsó sarkáig az egész világon. COD meg hasonló gamek esetében nyilván a klános warozós arcok fognak ezen besírni, nekik van meg a megfelelõ közösségük, és a megfelelõ oldalak és egyéb forrásaik hogy hangoztassák a véleményüket.
Ha tényleg kellemetlenebb lenne ez a többségnek, akkor biztos változtatnának, de a jelenlegi helyzet szerint PCn negyed éve többen játszanak vele mint az eddigi 1. számú fps counterrel, és elfogadta a világ ezt a rendszert.
Szerintem is vannak problémái, de mint nem hardcore játékos megköszönöm ezt a rendszert, mert végre nem kell bogarászni a szerverek közt egy olyat ami nem tölt le 100 modot, kibaszott hangokat és egyéb szarságokat, hanem csak codozhatok amikor akarok, nem lesz hírtelen magyar a menüm. És a cfg baszkodás nélkül meg nem tud béla nagyobbat ugrani meg nem szór janinak kevésbé a fegyvere.
Nah meg haverunk (http://www.youtube.com/watch?v=kj4-3EN_Z-8&feature=player_embedded#) se kap szívrohamot.

Marci0115
egy iylen szavazás jo ötlet lenne szerintem

NEOreg3
rakj be egy szavazást arról, hogy kinek hogyan tetszik a játék, akkor majd lesz valós kép arról, hogy mi a játékosok véleménye

ha esetleg nem ismernéd, akkor tudom ajánlani õt (õ írta a nagy szavazó topikban a szavazórendszert és kérésre bármelyik topikba be tudja rakni, de felõlem lehet bármi, csak a lényeg, hogy jó válaszlehetõségek legyenek és ne csak 'jó' meg 'szar' közül lehessen választani)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Frank99
sajnálom, ha neked ez jött le!

a félreértést elkerülve elolvastam a saját commentemet, nekem az jött le ebbõl, hogy akármikor csatlakoztunk a heti három alkalommal a gyerek, én meg amikor éppen, nekünk mûködött....
nem vok' IW fizetett bérenc, csak ennek a topicnak az utált házigazdája, de igencsak unalmas, az az okádás, amit itt rendez a nép.

Mintha az SG és ÉN tehetnék arról, hogy olyan, amilyen. És nem az a baj, hogy ez ismét felvetül, hanem ugyanazon figurák csinálják a mûsort hétrõl hétre, ha találnak egy arcot, akinek ez fáj....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

DarkSector
tudom ez is unalmas...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

NEOreg3
elnézést, de én hol írtam olyat, hogy fossálaggolja magát a játék vagy nem is mûködik?

én azokért a dolgokért utálom az iwnetet, amiket a dedikált szervertámogatással meg lehetett volna oldani

igen, akkor játszanának a warezosok is, és? engem jobban izgat a saját szórakozásom, mint az övék

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Attól hogy neked megfelel,egy ennyire multi orientált játéknak nem azokhoz kell igazodni aki heti 3x játszik vele.Hanem pont azokhoz akik napi szinten nyomják 6-8 vagy akárhány órát.Azok pedig nem kérnek abból hogy ha az IWNet épp döglik akkor az EGÉSZ játék döglik.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

NEOreg3
tudom, és?

Frank99
nekem is PC-n van meg bakker....
gondolom nem mindegy, milyen sávszéled van.

Frank99
meg azért mert egy csomó embernek, aki ide ír (vagy nem ír, mert játszik) érdekes módon jó.

egy tény, modemmel nem kell játszani. :-)))
ez vicc volt. ma gyerek nyekergett, hogy valami nem frankó, és utána érdekes, frissített a steam, és VOÁLÁ, mûködött....
úgyhogy nem biztos, hogy a sötét szektornak mindenben igaza van....

NEOreg3
sajnos az iw szar a pc-s rajongóira, már amíg még lesznek rajongói...

a net szolgáltatóm meg mégis mit tudna kezdeni szerinted az iwnettel?😊

Frank99
bocs, de kit érdekel hogy neked nem jó, most komolyan?

megvetted? az jó!

akkor írjál a net szolgáltatódnak, vagy az IW-nek....

Frank99
ez a másik téma, ki hányszor látott csalót???
jaj...

NEOreg3
és miért lenne az mérvadó, hogy nektek hogyan jó, na de most komolyan? azt talán észre kellene venni, hogy azért mégiscsak többen vannak azok, akiknek baja van ezzel a rendszerrel.

DarkSector
nem vonom kétségbe a szavad, de én pl eddig 1 fura hoston voltam csak ami hack gyanús volt...lekopogom a csiterekkel nem találkoztam, tehát ez valszeg szerencse kérdése hogy kikapod-e a tagokat vagy nem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Frank99
én megvettem és megvettem a fiamnak is. igaz nem vagyunk KOCKÁK, de amikor játszani akarok (a gyerek meg amikor engedem heti 3 alkalommal) ritkán van gondunk. Tehát NEM játszunk napi 10 órát, mint ráérõ egyetemisták, vérpistik, warez-gyurik, és nekünk így jó.
a gyerek 67-es, és prtg 1 , lvl 20-as. És nem anyázom, nem bazmegolok, játszom.

ha épp nem megy (nekem nem volt ilyen!!!) akkor várunk. Ennyi. a magyarorszag.hu bakker 5 napig nem volt teljesen elérhetõ, és könyvelõként lett volna mit csinálnom az 5 napban . ÉS? pereljem be az államot?????

jajj.
ez is egy rencer(az IW). úgy imádom, hogy itt csak TÖKÉLETES ÜBERmencsek vannak... bexarás.

DarkSector
igen tudom mire gondolsz, amit beszéltünk, hogy haver bemegy és utána lépni a listára, de nekem szuperebb lenne ha a lobby-ban csatlakoznánk és úgy mennénk együtt a listára. 😊

Az a baj,úgy nézem két választás van.Vagy ne vedd meg,vagy istenítsd hogy milyen jó.Pedig azért talán átmenet is van.
Én pl. megvettem,és nem mondom azt hogy kidobott pénz volt.Jól elvoltam vele másfél-két hónapig.Amennyit játszottam vele,bõven megérte azt a ~10 ezer forintot.
De mostanra kijött az összes buktatója.Az IWNet egyre rosszabb lesz ahogy nézem.A csalók hemzsegnek (továbbra is azt mondom,röhej hogy a cheaterek elõl nekem kell elmenekülni,mert egy nyomorult "kick" opciót képtelenek belerakni),és láthatóan az IW nem töri össze magát hogy ezen változtasson.
Úgyhogy véleményem szerint a rendszer továbbra is katasztrófa pc-n,pedig a játék jó,de lehetne sokkal jobb is.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Frank99
azt eddig is lehetett, és most is lehet.

NEOreg3
honnan tudja az ember, hogy tetszene-e neki, ha nem veszi meg?

Marci0115
de még mindig ottvan hogy ha nem tetszik nemkell megvenni

NEOreg3
"hogylehet hogy rekordot adtak el a játékbol?"

jahigen, konzolon ez a rendszer megfelelõ, a pc-seknek azért valamivel magasabb az ingerküszöbe

Marci0115
amugysem értem miért ez a legnagyobb probléma a szerver vagy iwnet, ha olyan kurva szar lenne a mostani rendszer akkor hogylehet hogy rekordot adtak el a játékbol? én pl leszarom hogy ez a rendszer van vagy szerveres, nekem eleget nyujt a játékélmény

DarkSector
nem.
ebben igazad van, csak válaszoltam neki, hogy egyrészt igaza van.
persze ha késõbb lesznek kiegészítõk még csinálhatnak egy modosítást, hogy ha pályát ne is keressen, legalább az ismerõssel lehessen bemenni ne csapattársként.

én bízom benne, hogy majd tán az új térképek mellé kapunk még valami extrát, ami kiegészíti ien lehetõséggel.

Frank99
és attól, hogy ha idejön valaki új motoros és annak/azzal újra és újra elõadjátok ezt a mûsort december óta, attól jobb lesz????

?

DarkSector
jah így kéne lenni.de mond hogy nem így van, hogy kidobál folyamat disconnect, meg host megszünése....stb.

én tudom hogy miért van mert a játék alatt kilépnek a host emberkék, és a generáláskor nem mindig tud új host-ra osztani és inkább disconnectel...
és ez nem is ritka dolog, vagy csak én jártam eddig rosszul nem tudom.

és akkor visszmegyek azt a faházas map.
jó mondom kilépek, vissza, erre megint faházasba dob be...😄
ezt így megy 3x, és 3.-ra már directbe rak be hogy azonnal betölt a meccsbe, holott be se mennék ha látom hogy nem jó a térkép.

persze ezt hiába voncoljuk, nem tehetsz róla se te se én se senki itt az sg-n, de ez szerintem lehetett volna másképpenn is kivitelezni...

DarkSector
frankón nem vitaképpen, de tudtommal nem kell ahhoz dedikáció, hogy kiválaszthassak egy szaros mappot, vagy hogy haverral egymás ellen tegyen be minket, és ne mindig egymással...
ezt még a primitív re5 is levágja.

Frank99
te nem tudom mirõl beszélsz, ha benn vagy egy csapattal, nálam nem ugyanazok a pályák jönnek be.... ha valaki kilépeget állandóan, azt elhiszem. De a folyamatosan játszóknál NEM ismétlõdnek a pályák.

Frank99
nálad a pont!

olyan unalmas ez a rencer szidás, akinek nem tetszik, nem kell játszani.

Fõleg olyanoktól unalmas, aki minden játékban hibákról rinyál, erõsen ráérhet a kocka feje, hogy más dolga nincs....

Az igazság bajnokai majd a való életben megmutatják mire mennek a nagy tudásukkal, kíváncsi lennék, hogy az ilyen nagy megmondogatókból mi lesz? Marketinges? Politikus? Elképesztõ unalmasak vagytok....

ne játszatok vele, vagy menjetek programozónak, is csináljatok jobb rencert, hogy a köcsög hackereket megszopassátok, meg a köcsög cheat írókat, akik miatt állandóan variálni kell!

Most is mondom , tartom is, hogy PONT a warez miatt nem adják ki a server támogatást, mert a kiadás másnapján fenn a server-crack, és onnantól mindenki azon fogja tolni, és nem veszik meg.

én tegnapelõtt este 9 körül toltam 1/2 órát,semmi gond nem volt, a gyerek épp most játszik, és egy steam upgrade után gyorsan töltõdnek a pályák. Egyáltalán nem rossz a rencer, holott csak adsl mögül nyomjuk....

Napi egy az szerintem nagyon sok.
A rendszer szar és csak akkor lenne elfogadható, ha 99.9% szûrné a csalókat minimum.
A szerverrõl való kick illetve ban lehetõség az célravezetõbb. Elõbb utóbb kialakul egy normális közösség.
És még lehetne sorolni, hogy mennyivel használhatóbb mint az IW kalodája.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

DarkSector
szerintem a pb tök frankón megvolt régen, lehet akkor nem minden 20. szerón csiteltek, hanem 15.-en, de elenyészõ volt ahhoz képest, pl hogy ott kiválaszthattad személyre szabhattad a játékot, itt meg baszakodni kell még most ennyi idõ és bevétel után is, hogy ugyanmár ne 3-4x egymás után a legundorítóbb mappra osszon már be.

Marci0115
szerintem semmi baj az iwnettel szvsz szerintem sokkal jobb, jo az egy dolog hogy a csitereket nem lehet kidobni de kb napi 1et látok rossz esetben, ha szerverek lennének akkor a sok 12 éves csicska g*ci lennének az adminok és ha netán beszolsz akkor kidobnak, nem jo sehogysem

pedig sztem elég sokan mondják az iwnet miatt h lesz@phatnának...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

DarkSector
gondolkodj, miért csinálnának, a játékhoz bármit is, így is megvették az emberek, ez errõl szól, a cím elad mindent, nem köti õket senki, hogy a játékosokat kielégítsék továbbá.

Ok kösz.
armageddon666
minden páratlannál...

@

goodgamer
Minden prestige szintnél csak +1-et kapsz.

Játékban: Anrael Kill or be killed!!!

Hello az lenne a kérdésem hogy hány +fegyverconfigot lehet kapni a prestige ben? Csak egyet? És ha lehet többet is akkor azokat milyen szinten kapom meg? Elõre is kösz.
armageddon666
((bevétel nagy része a konzolos eladásokból kell... oda meg bõven jó a mostani rendszer is))

@

cumpy1337
faszom....pénz miatt igazán nem sírhatnak, mennyi bevétel volt már az 1. napon, hát még mostanság

Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7

DarkSector
gondolom nem eredeti a tiéd..
vagy pedig ha eredeti akkor néhányszor kibaszni szeret ha az optionsban multizás közben állítgatsz.

morphologu
Sziasztok ez miért van:ez mi? mert játék közben kilépet ezzel az üzenettel.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

HappyHunter
<#eljen>

Be happy. :) Running!

igen de az alapfegyverekkel indulsz, attachmentek nélkül, a perkeket is újra meg kell szerezned

elitehun
De ezeken kívül mindent úgy csinálhatok, variálhatok mint eddig nem?
titlek emblemek kivételével mindent nullázol.

kapsz +egy helyet fegyverkonfignak

elitehun
valaki lenne olyan kedves és elmagyarázná hogy mi lesz ha most rányomok a prestige mode-ra?
Lazarus
Ahhoz szerverekre is költeniük kéne, a mostani zsidó módszerrel viszont elég egy tracker. Pénz beszél, mi meg szopunk 😉
cumpy1337
szerintem azt kéne csinálni, mint left 4 dead-ben, hogy lobbys rendszer, de azon belül nem ez a fos peer 2 peer, hanem saját iw-s dedicated serverek, és akkor meg lenne oldva a lag, a "nem csatlakozás" stb....

Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7

de jó h megint baszaxik ez a fos iw...

sehova nem enged be.. szánalom <#levele>