Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha tényleg kellemetlenebb lenne ez a többségnek, akkor biztos változtatnának, de a jelenlegi helyzet szerint PCn negyed éve többen játszanak vele mint az eddigi 1. számú fps counterrel, és elfogadta a világ ezt a rendszert.
Szerintem is vannak problémái, de mint nem hardcore játékos megköszönöm ezt a rendszert, mert végre nem kell bogarászni a szerverek közt egy olyat ami nem tölt le 100 modot, kibaszott hangokat és egyéb szarságokat, hanem csak codozhatok amikor akarok, nem lesz hírtelen magyar a menüm. És a cfg baszkodás nélkül meg nem tud béla nagyobbat ugrani meg nem szór janinak kevésbé a fegyvere.
Nah meg haverunk (http://www.youtube.com/watch?v=kj4-3EN_Z-8&feature=player_embedded#) se kap szívrohamot.
ha esetleg nem ismernéd, akkor tudom ajánlani õt (õ írta a nagy szavazó topikban a szavazórendszert és kérésre bármelyik topikba be tudja rakni, de felõlem lehet bármi, csak a lényeg, hogy jó válaszlehetõségek legyenek és ne csak 'jó' meg 'szar' közül lehessen választani)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
a félreértést elkerülve elolvastam a saját commentemet, nekem az jött le ebbõl, hogy akármikor csatlakoztunk a heti három alkalommal a gyerek, én meg amikor éppen, nekünk mûködött....
nem vok' IW fizetett bérenc, csak ennek a topicnak az utált házigazdája, de igencsak unalmas, az az okádás, amit itt rendez a nép.
Mintha az SG és ÉN tehetnék arról, hogy olyan, amilyen. És nem az a baj, hogy ez ismét felvetül, hanem ugyanazon figurák csinálják a mûsort hétrõl hétre, ha találnak egy arcot, akinek ez fáj....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
én azokért a dolgokért utálom az iwnetet, amiket a dedikált szervertámogatással meg lehetett volna oldani
igen, akkor játszanának a warezosok is, és? engem jobban izgat a saját szórakozásom, mint az övék
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
gondolom nem mindegy, milyen sávszéled van.
egy tény, modemmel nem kell játszani. :-)))
ez vicc volt. ma gyerek nyekergett, hogy valami nem frankó, és utána érdekes, frissített a steam, és VOÁLÁ, mûködött....
úgyhogy nem biztos, hogy a sötét szektornak mindenben igaza van....
a net szolgáltatóm meg mégis mit tudna kezdeni szerinted az iwnettel?😊
megvetted? az jó!
akkor írjál a net szolgáltatódnak, vagy az IW-nek....
jaj...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
a gyerek 67-es, és prtg 1 , lvl 20-as. És nem anyázom, nem bazmegolok, játszom.
ha épp nem megy (nekem nem volt ilyen!!!) akkor várunk. Ennyi. a magyarorszag.hu bakker 5 napig nem volt teljesen elérhetõ, és könyvelõként lett volna mit csinálnom az 5 napban . ÉS? pereljem be az államot?????
jajj.
ez is egy rencer(az IW). úgy imádom, hogy itt csak TÖKÉLETES ÜBERmencsek vannak... bexarás.
Én pl. megvettem,és nem mondom azt hogy kidobott pénz volt.Jól elvoltam vele másfél-két hónapig.Amennyit játszottam vele,bõven megérte azt a ~10 ezer forintot.
De mostanra kijött az összes buktatója.Az IWNet egyre rosszabb lesz ahogy nézem.A csalók hemzsegnek (továbbra is azt mondom,röhej hogy a cheaterek elõl nekem kell elmenekülni,mert egy nyomorult "kick" opciót képtelenek belerakni),és láthatóan az IW nem töri össze magát hogy ezen változtasson.
Úgyhogy véleményem szerint a rendszer továbbra is katasztrófa pc-n,pedig a játék jó,de lehetne sokkal jobb is.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
jahigen, konzolon ez a rendszer megfelelõ, a pc-seknek azért valamivel magasabb az ingerküszöbe
ebben igazad van, csak válaszoltam neki, hogy egyrészt igaza van.
persze ha késõbb lesznek kiegészítõk még csinálhatnak egy modosítást, hogy ha pályát ne is keressen, legalább az ismerõssel lehessen bemenni ne csapattársként.
én bízom benne, hogy majd tán az új térképek mellé kapunk még valami extrát, ami kiegészíti ien lehetõséggel.
?
én tudom hogy miért van mert a játék alatt kilépnek a host emberkék, és a generáláskor nem mindig tud új host-ra osztani és inkább disconnectel...
és ez nem is ritka dolog, vagy csak én jártam eddig rosszul nem tudom.
és akkor visszmegyek azt a faházas map.
jó mondom kilépek, vissza, erre megint faházasba dob be...😄
ezt így megy 3x, és 3.-ra már directbe rak be hogy azonnal betölt a meccsbe, holott be se mennék ha látom hogy nem jó a térkép.
persze ezt hiába voncoljuk, nem tehetsz róla se te se én se senki itt az sg-n, de ez szerintem lehetett volna másképpenn is kivitelezni...
ezt még a primitív re5 is levágja.
olyan unalmas ez a rencer szidás, akinek nem tetszik, nem kell játszani.
Fõleg olyanoktól unalmas, aki minden játékban hibákról rinyál, erõsen ráérhet a kocka feje, hogy más dolga nincs....
Az igazság bajnokai majd a való életben megmutatják mire mennek a nagy tudásukkal, kíváncsi lennék, hogy az ilyen nagy megmondogatókból mi lesz? Marketinges? Politikus? Elképesztõ unalmasak vagytok....
ne játszatok vele, vagy menjetek programozónak, is csináljatok jobb rencert, hogy a köcsög hackereket megszopassátok, meg a köcsög cheat írókat, akik miatt állandóan variálni kell!
Most is mondom , tartom is, hogy PONT a warez miatt nem adják ki a server támogatást, mert a kiadás másnapján fenn a server-crack, és onnantól mindenki azon fogja tolni, és nem veszik meg.
én tegnapelõtt este 9 körül toltam 1/2 órát,semmi gond nem volt, a gyerek épp most játszik, és egy steam upgrade után gyorsan töltõdnek a pályák. Egyáltalán nem rossz a rencer, holott csak adsl mögül nyomjuk....
A rendszer szar és csak akkor lenne elfogadható, ha 99.9% szûrné a csalókat minimum.
A szerverrõl való kick illetve ban lehetõség az célravezetõbb. Elõbb utóbb kialakul egy normális közösség.
És még lehetne sorolni, hogy mennyivel használhatóbb mint az IW kalodája.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7
vagy pedig ha eredeti akkor néhányszor kibaszni szeret ha az optionsban multizás közben állítgatsz.
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
kapsz +egy helyet fegyverkonfignak
Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7
sehova nem enged be.. szánalom <#levele>#levele>