Modern Warfare 2
-
na azért ennek ellentmondanék egy kicsit, ráadásul úgy, hogy nem fekszik nekem a sniper.
tegyünk szerintem különbséget camper és camper között.
szerintem: ha alkalkas arra a pálya, pl. afgán és wasteland, hogy sniperkedjen valaki, ott számomra teljesen elfogadott, hogy ha valaki talál egy jó helyet, és szereti, akkor onnan hasalva lövöldözzön. ebben se realitásban, se játékélmény rombolás szempontjából nem látok negatívumot, még emelheti is a játék színvonalát, plusz izgalmat is jelenthet kiszedni a snipert valahonnan.
a másik fajta camper számomra is idegesítő. az, aki mondjuk egy városi pályán, nem sniperrel kinéz magának egy tereptárgyat, és onnan a jó istennek sem mozdul el, na az a kurvára idegesítő. se nem reális, se nem ügyes, szar, semmi.
számomra viszont ennél még idegesítőbb a rush.
hihetetlenül, kimondottan az UT irányába tólja el a játékot az, aki a futás gombról le sem véve az újját, rohan mint a barom egyfolytában, és azzal nem törődik hogy minél kevesebbszer haljon meg, csak azzal, hogy a death-nél többször öljön. ha érthetően mondtam.
ez olyan pofont ad a játéknak, olyan alacsony szintre szállítja az élvezhetőségét, hogy az hihetetlen.