Modern Warfare 2
-
Estate-nél, ha hátul a kisebb épületnél oszt be a játék, akkor egyből fel megyek az emeletre és tuti 2-3 kill sniper-rel, itt néha thermal-al szoktam ,sokat segít. Ha Domination van, akkor megvárom még az ellenség elfoglalja a kis külön álló épületet, és ott is ki lehet szedni 2-3 ellent játszi könnyedséggel, utána előszedem a másodlagos fegyvert és átmegyek oda, onnan is jó helyezkedéssel ki lehet szedni a harrier-hez szükséges emberkéket, aztán ráküldöm a harriert, bízom a szerencsémben, hogy a chopperig nem szedik le, addig gyorsan elrohanok, ahol nagy a fű és nem vesznek észre, ott előhívom a choppert és mivel nagy a nyílt terep, bumm így lesz a nuke. Már jó párszor összejött így :)
Wasteland-re érdemes Scavenger-el bevállalni a javelint, mert sok nyikhaj imád camperkedni az alagút bejáratánál és danger close pro-val lehet őket szívatni, illetve érdemes a sövény felett átdobott flash, majd az azt követő semtexet erőltetni, érheti őket meglepi :D
A Tar 21 nekem is örök kedvenc assault gun, nem tudom igazából is ilyen jól "muzsikál"-e a zsidóknál, de tény, hogy a játékban nagyon masszívnak mutatkozik, és sokan nem ismerik fel a képességeit és inkább az ACR-el nyomulnak...
És igen minden undorító kis hibái ellenére is best of game, akárki akármit mond, engem nem tudnak az ellenkezőjéről meggyőzni :D