Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Mûszaki és jogi végzettségem van. Úgyhogy ezzel inkább ne huzz fel.
Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás
Konzolon 100ból kb 80 józsi veszi meg és adja tovább...😊
Felesleges ezen lovagolni a pc játákok halála a warez,a készítõ a Cod4-nél már kijelentette hogy pc-n megdöbbentõen kevés játék fogyott a konzol változatokhoz képest. És nem,nem azért mert ennyivel több konzolos van,csak szimplán azért mert 100 pc-sbõl jó ha 1 megvette...Elég csak arra gondolnom hogy 2 éven át WAR-ra ellenfélkeresés közben gyakorlatilag 10 klánból jó ha 1 volt amelyik nem kérdezte meg egybõl hogy: Ugye tört a szerver?
Van konzolon warez. De nevetségesen csekély a pc warezhez képest.
de ha már fel van telepítve a csocsó és el akarom adni, akkor mizu?
valaki más?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
És ki az aki ezt be is vette, hogy tudja majd regisztrálni steamen?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Egyébként a cégek kb. annyira utálják a játékok továbbadását, mint a warezt 😊 Egyikbõl sem látnak egy fityinget sem...
És itt jön a képbe az, hogy bár konzolon nem olyan durva a warez, viszont nagy a használt játékok piaca 😊 Mi a különbség aközött, hogy Józsi megvesz egy játékot, játszik vele, aztán körbeadja a haverok között, vagy hogy feltölti az internetre, és a haverok letöltik? ...
@
Akkor alkottam magamnak még egy e-mail címet és kész. Egyedül az orange box volt egyben mint több játék egy accon. Azt egyben adtam el. Egyben nem kellett már az egész )
De steamen belül nem tudod "odaajádékozni" az adott programot? Azt én még nem próbáltam.
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
vagy adjam el együtt az összeset?
sztem
<#wave>#wave>
Nekem speciel minden steames játékra (volt össz 4) külön acc volt. Az MW2-t tegnap végül eladtam. Megkapta a gyerek nevet jelszót meg a hozzá tartozó e-mail címet. Innét azt tesz vele amit akar.
Xboxon ott a live,ha tört játékkal játszol sanszos hogy lebasznak ami mostmár mégkeményebben büntet (nem csak ban,de még a boxot is butítja),így nagyon sokan akik játszanak megveszik.
Ez a pc wareznél nem fenyeget és szinte mindent tud minden warezos tolni vmilyen megoldással neten,az ilyen szimpla fps-ekrõl nem is beszélve..
Felejtsük már el ezt az ugyanúgy van warez-t....Töredéke a warez a pc-hez képest.
1. Belefáradnak a heti patch gyártásába és kiadják a Dedikált támogatást aminél aki eredetivel akar játszani találhat bõven szerót amire csak eredetivel lehet felmenni.
2. Belefáradnak a patch gyártásba és szarnifognak az egészbe kilóméterekrõl (szerintem ez a legvalószínûbb amekkora jó már most a pc support)
3. A következõ IW-s codig patcheket fognak gyártani 1-2 hetente...😊
itt lesz a különbség, de nem hiszik el.
sírhatnak majd a korábbi pc warezért. ne legyen igazam, de lesz...
Magyarul meg gránátvetõ.<#crazya>#crazya>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Amúgy jól mondod a konzolos részt. Következõ konzolgeneráció 2012 körül várható addig még fejlesztgetnek pcre de sztem utána már nagyon ritkán és egyre több lesz a csak konzolra kiadott game. Utoljára másfél éve újítottam gépet de többet sztem már én se fogok. Sajna már nem éri meg mert 1év alatt is annyit esik a konfigod értéke hogy csak forgatod a szemed, egy konzol meg egy fix konfig amire külön fejlesztik a játékot és nincs belõle 1 milliárd variáció aminek az az eredménye hogy a 2005ben vásárolt xboxodon 5év után is tök jó minõségben játszol. Mi van egy 5 éves géppel, kb dobhatod a kukaba.
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Csalók,visítozó hülyegyerekek,gl-t noob perkeket és balanszolatlan szemeteket használók nélkül viszonylag mindenkinél 100-as pinggel.
Egyébként én kezdek örülni hogy a warez mûködik,mert csak azt mutatja hogy amellett hogy mekkora rakás szar ez az IWNET nevü koholmány még a fõ rendeltetése (warezellenesség) is elbukik a francba. És nem tudnak nyugodtan ülni a készítõk,sorozatba kell gyártani a pc-hez a patcheket hogy nelegyen warez...Szenvedjenek csak a szemetükkel..😊
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
így meg ideig-óráig tudnak játszani a törtek, aztán pár napig nem, addig meg szopnak akik megvették, mint te vagy én....
bár ezt leírtam korábban is.... bár lehet hülyeség.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
unom, hogy azért láma valaki, mert használja bármelyik fegyvert, ami a játékban van. használj ellene olyat fegyvert, amivel elõbb ölsz!
Warez ide,warez oda,pc-n is több ment el mint eddig akármelyik részbõl a hírek szerint.Tehát ha csak a pc frontot nézem ott is a pénzüknél vannak,még ha ez csak a töredéke is konzolosnak.
Mért nem lehet a dedikált szervert kiadni,mikor a vak is láthatja hogy ez az IWNet rendszer pc-n ebben a formában alkalmatlan mindenre?
Ez egy marha jó játék lehetne,ha hagynák...
steam-en amúgy is drágább
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
soha nem veszek meg többet játékot próba nélkül, multit meg pláne nem.
sztem a világ NEM a PC felé megy csocsó ügyileg. Biztos nem. XBOX, PS (vagy egyebek) a jövõ. csak legyen rá lé.
a sok warez gyuri majd rádöbben, hogy nem fog tudni játszani, mert vagy megveszi a drága rendszert (+ drága játékot), vagy játszik LEGO-val.
de nem érik fel, hogy a saját sírját ássa a PC a warez miatt...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Azzal egy normális rendszerbe be se lehetne lépni.Hiszen az egész IWNet-et ezért csinálták...Eredmény?Semmi.Aki megvette szív vele millió okból,aki nem az meg a hírek szerint jó ideje ugyanúgy használja.
Az egész nyomor megszünne a dedikált szerverrel,de azt meg ugyse adják ki,mert hátha pc-n is lemegy majd "egy milliócska" DLC 10-20 dollárért amibe nagy kegyesen majd lesz talán 4 pálya...
de nem tudom miért van egy olyan érzésem, hogy nem véletlen....
lehet hülyeséget beszélek, de mi van akkor, ha accountot gyûjtenek? hogy melyik steam account warez, oszt ban 1 nap múlva?
nem lehet?
:-)))
Remélem nem írtam bõdületes baromságot 😊
Csirkemell nélkül nincs élet!
HP+