Modern Warfare 2
-
Na, látjátok, hogy lehet itt normálisan is eszmecserét folytatni?? :)
Érdekes egyébként amit mondasz, mert nekem is pályafüggő, hogy mivel megyek - általában -, de például Én Estate-n nem tudok csipázni :) nem megy olyan jól, mint mondjuk ezek szerint neked, nem érzem, hogy hova kéne befészkelnem magam. Wasteland-en már inkább, az nyitottabb terep, ott több helyen is hasznossá tudom tenni magam a csapatom számára. Highrise az már vegyes, csipázni is lehet, de inkább Assault vagy Runningboy amit jáccom. persze ez játéktól is függ, mert demolition-nél mást kíván a csapattaktika, mint mondjuk Domination-ben vagy mondjuk TDM-ben, utóbbinál ugye nincs is taktika:)
Favela az nagy kedvencem, első nuke-om is ott volt meg, Demolition-ben nekem jobban fekszik az "A" pont, mind védésben, mind támadásban.
Aztán igen, van egy class a repkedő bizbazok ellen, amiben nekem is RPD van, valahogy az tetszik legjobban, pontos és erős fegyver, Cold Blodded mellett is, hiszen a rakétázáshoz az való inkább.
Ha Terminal, akkor is több képet mutat a játék, van hogy RIOT shield-el "riogatom" a népet :) és van hogy assault-al megyek, de előfordul a running technika is alkalomadtán.
Könyvet lehetne írni ezekről a dolgokról és még mindig mutatna újat, hiszen egy csomó fegyverrel alig mentem még. Nekem nagyon bejött a TAR-21, Ő lett a nagy kedvencem most. Mindenféle játéktípushoz jól illik, a különböző kiegészítőkkel sem gyengül sokat.
Jó kis játék ez, Én mondom :) Holnap megcsinálom a maradék single pályás challange-eket, hogy edzésben maradjak és kedden újra kilépek a frontvonalra :)
HUUAAHHHH :D :D