Modern Warfare 2
  • Cingar
    #15668
    nah ezt akartam meg megtudni,mert lattam mar sok videon hogy beallitjak milyen iranyból legyen a támadás, no de mostmar tudom, köszi!

    @tamasr77
    én a múltkor kipróbáltam milyen lehet onemanarmyval összeszedni a nukeot. Igazabol ha ügyesen csinálod nem nehez. Beallitasz több fegyver meg perk összealitast. Lényege hogy mindben a perk1 az onemanarmy legyen. Legyen egy slot ahol a perk 2 az hardline, legyen egy slot ahol a perk 2 danger closepro. Lényege: elkezdesz ölni összejön mondjuk 5 kill és akkor átváltasz a hardlineos slotra megölsz még 1 embert és már 6 killnél megvan a harrier. Ezután 2 dolgot csinálhatsz vagy behívod a harriert és ha összeszed neked még 4 killt 10 killnél megvan a chopper, vagy berakod még behívás előtt azt a slotot amelyiknél a második perk danger closepro. Ha összejött a chopper akkor én a dangercloseprot javasolnam masodik perknek mert nagyon sokat dob a légitámadások erején és chopperrel sokkal könnyebben le lehet szedni az embereket.
    Nukeszerzesnek az a lenyege hogy ne kempelj mert 100 hogy kiszednek és ne is rohangalj körbe körbe mert tuti lesz valaki a hatad mögött. Legyen egy része a mapnek amit faszan be tudsz védeni, nem tudnak 100 iranybol rádjönni de azert legyen arra is mozgas. Baromi hasznos még a claymore mert be tudod véde magad egy iranybol és meg ha nem is öli meg mindig az embereket tudod hogy onnan jön valaki akibe mar nem is kell annyi golyó. Sokat dob meg a killeken ha mondjuk a harriert vagy bármit demolition masodik vagy harmadik körének elején hívod be, de manapság ha nem jó embereket ölsz chopperrel fél masodperc alatt leszednek. Igy jartam multkor Highriseon, hogy behivtam 11killnél és siekrult vele 1et ölnöm mert rögtön rámkuldtek több rakétat is. Aztán nagy nehezen felvittem 24killig ump+silencerrel és a második kör elején egyből behaltam...Fontos még hogy a danger close az pro legyen mert csak ugy erősíti a legitamogatasokat és ha mondjuk kifogytok a töltényből elég csak újra behivni azt a slotot amivel épp öltök és tele lesz a tár.