Modern Warfare 2
-
sajnos biztosan nem fogod tudni sosem..szerintem legalábbis. de amint előttem szóló kollega mondta, a rutin megmutatja mi az amit meg lehet csinálni alapból szerencsével és mi az amihez már hack kell. killcam még mindig nem jó, mert nem jól mutatja a találatokat sem például. sokszor csak lesek, hogy abból most mi volt amit találatnak is vett?
vannak egyértelmű folyton követős lámák, akikről meglátod hamar, hogy csal, mert olyan béna még ahhoz is. de vannak vérprofi pistikék is, akikről csak nagyon sokára mondod azt,h goy csal, de lehet hogy nem:)
azért nekem is akad, meg haveroknak is olyan, hogy csak röhögünk mikor beirják, hogy wh-zunk, pedig sosem csaltunk, nem volt rá szükség:)
de például azon nem tudom mi a WH mikor Javelinnel megölöd a nyilt pályán futó emberkét? :D
de nem is kell nyilt pálya hozzá, a Javelin elsődleges tulajdonsága, hogy magasra repül és jóval később csapódik be, mint ahogy elindult, szóval aki azzal öl, azt hiszem inkább szerencsés ember, nem wh-s. persze vannak kivételek, de azok ritkán fogják meg a rakettát, inkább assaultoznak, hiszen az hatékonyabb.