Modern Warfare 2
  • Frank99
    És szted miért? Azért mert azt a játékot sokan megvették, a világon soha nem vettek meg ilyen játékból ennyit, ha a hírek igazak.
    És akik megvették, jogosan bírálják a rendszert, hogy miért nem müxik. A megjelenéskor megvettem, úgy dec. közepén kezdem multizni, akkor semmi gond nem volt. Megjött a karácsony, egy kicsit terheltebb lett a rendszer, de működött. Aztán megtörték, megjöttek a cheatek, és annyi. Nekem hiába mondja bárki (ezt ugatják a warez topicban) hogy ha kétszer annyian +vették volna, akkor is összeomlik... De nem vették meg, ugye? Hanem a172-es és 175-ös verzióval folyamatosan terhelték (ik) az rendszert, és ehhez hozzájött valami nagyobb gubanc (vagy van egy olyan javítás-vagy lesz-, amiről még nem tudunk) ami miatt most almás a rendszer.

apró dolog, én ügyfelezek egy szoftverrel, megveszem 50 ügyfélig, mert nekem van 20 ügyfelem. Azt hiszem nem lehet gondom, hiszem messze van az ötven, ha jön még 20, akkor sincs gond, hiszen még van tartalék kapacitás. Ezért nem hibáztatom az IW rendszert azért, mert a nagy warez roham miatti kapacitás csökkenésre (és a hackerekre) nem volt felkészülve, viszont azért hibás, mert azóta nem sokat tett ellene.

Én is lépek egy verzióval nagyobbra, ha látom, hogy kevés lesz a licenszem...