Modern Warfare 2
  • Frank99
    minden kéthetente elindul ez, amikor valakinek a haverjai idejönnek osztani a házigazdát. Úgy pont 10 napja volt utoljára. A topic működik, sok mindent bennhagyok, amit nyugodtan törölhetnék, csak 1 napot olvass vissza. Gondolom a warez topicban tegnap kapottak miatt jön a sok ellen-comment, amire teszek nagy ívben, személy szerint végtelenül örülök, hogy ismét nem tudnak játszani, csak kínlódva. A többség úgy gondolja, ahogy én. A topicban elsősorban arról kell szólni a szövegelésnek, amiről a topic szól. Ha elvadul, eldurvul, akkor jövök. EBBEN NEM érdekel más véleménye, nem kell félreérteni és magyarázni semmit.

és érdekes pont olyan szól be, aki eddig nemigen szólt hozzá, ritka látogatója a topicnak, ha ezt pl. Szega mondja, akkor érdekelne.

Egy fogadatlan prókátor (akit lehet ideküldtek oltani) ne is haragudj, nem érdekel. Egy állandó, kialakult csapat commentel viszonylag normálisan, amikor egy héten úgy 2-3 alkalommal kitör a balhé, a napokban "ügyész úr". pl. kezdi a flamet, amiből rövid idő alatt anyázás lett.

Engedtem, egy darabig. Aztán radír.

De hadd ne kelljen már mindenkinek magyarázkodnom, nekem unalmas, és itt befejeztem a témát, tegyetek ti is így.

munka mellet, a játék iránti tiszteletből, és talán a korábbi összevisszaság miatt vállaltam, ez a módszer házigazdaként a Bioshock-nál is bejött.