Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
nem mintha nagyon nézegetném a statomat...
@
a másik az amikor "tudtam hogy ilyen ez az sg"-s duma
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
A HB-vel kapcsolatban pedig engem annyira nem zavar mert állandóan mozgok a HBnek meg van azért idõigénye is. Nem biztos hogy a valósat látja. Mivel azok az emberek általában lassan közlekednek ezért annyira nem vészes. Egy Bomba lerakás utáni védésnél, már idegesítõbb, mert akkor ugye néha egy helyben kell lenned.
lehet hogy azért mert minden 10 emberbõl 7 Ninja....
@
Amúgy SD-ben mire jó az a zöld fáklya amit páran gyújtogatnak?Az a "Tactical Insertion".Mert hogy ugye ott "respawnolsz" ahol az van.Na de SD-ben nem respawnolsz...<#nemtudom>#nemtudom>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
egyébként telepíteni akarom a gépet.elég a players és a userdata mappát mentenem?
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
LMG szinten nem is nagyon próbálkoztam csak az AUGal és az RPDével. Egyik se.. Nálam nagyon lomha ami idegesít, viszont elég nagy a sebzésük és gyorsan lõnek. De mivel használatuk során csiga leszel a többiekhez képest ( mivel én csak SDzek meg FFA ) nem ajánlom az elején. Majd ha már ismered a mapokat talán...
Ha akarsz vegyél fel steamen
név: kodidiaz
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Ha kiismered a dominationt akkor bizony össze lehet egy ilyet mákolni 😊
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Ez van. És még dicsexik is vele ... <#ejnye1>#ejnye1><#levele>#levele>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
aha... <#levele>#levele> <#vomit>#vomit>
válasznál nyomd meg a "válasz"-t...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Kösz a tippet, én is mindjárt lecsekkolom a fegyvert. Még kezdõ vagyok eddig csak a Vectort pörgettem ki, most meg 45 szinten az M4-et használom.
Tudsz esetleg hasonló tapasztalatokról beszámolni a SubMachine meg a nagyobb Machine Gunokról is?
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Tegnap este játszottunk egy kicsit<#action>#action><#nezze>#nezze>
Nem sokat használtam a TAR-t, lehet kipróbázom és figyelem mit mûvel.
Próbáld itt a drivert
Silencerel is hatásos, közelre még akimbo modellel szemben is ( amit ugye a legutolsó patchben gyengítettek ; már nem lehet vele 50 méterre lõni ). Szórása miatt nem választják sokan, pedig pötyögtetve 2-3 lövés felsõ testre. A szórás néha még jól is jön mivel nyílt terepen úgyis futnak a gamerek és valamikor a szórásba futnak bele. Hipfireje is viszonylag pontos. Bár sokan esküsznek az ACR-re ami tényleg a legpontosabb fegyver, sokat lõ kevés sebzéssel.
Az én véleményem szerint a legjobb perk elosztás a TAR-hoz a következõ:
Scavenger, Stopping power, Ninja ( v. Commando ), de ha valaki leáll a prestigel a legjobb perk a Sitrep ( ha ezt kihúzzátok, akkor a ninjásoknak annyi ). Persze a Scavenger igény szerint ( ha valakit zavar, hogy megáll a futásban ) a Marathonra cserélhetõ. Szerintem azért is felesleges, mert nagyon sokan használják ezt a perket, lightweightel is. Mivel én SDzek csak ezért más módra persze más milyen ajánlott. A " fútó" playerekkel szemben is hatásos, csak egy kis odafigyelést igényel az elején ( nem arra gondolok, hogy kempelni kell ).
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Lenne egy kis problémám:
Megvettem a játékot,fel is telepítettem el is indult,de amikor elkezdem a campaignt akkor megy a video és a pálya betöltése de egyszer csak megáll.
Ugyanez a spec opsnál is.Nem tudtjáttok mi lehet a baja?
ideokártya:Ati radeon x1650pro 512MB
RAM:768MB
CPU:AMD Sempron, 1750 MHz (10.5 x 167) 2500+
Memóriabõvítés elég?Mert új processzor az új alaplappal jár és az új vidikártyûával stb..szal annyit meg nem ér.
Köszi
Az igazi "pro"-k Jump+GL technológiát használnak,és ugrásból azt lövik be a szobába,folyosóra.
De ezek a jelzõk is érdekesek amiket a cuccokhoz beépítettek.A hangtompítóra azt jelzi a lõtáv csökken.Ehhez képest egyértelmû hogy a sebzésbõl is veszít,de az már nincs jelölve.
Most az UMP45-öt kipróbáltam.Hamar meglett rá a rapid fire.Nézem.Azt mutatja hogy a tûzgyorsaság nõ.Mondom ez jó,rárakom.Aha,egy pálya után gyanús lett hogy messzebb álló emberek már megint nem pusztulnak.Meg eleve gyanús volt ha a tûzgyorsaság nõ,a pontosság nem lesz rosszabb?
Próba üres pályán,egy közepesen messze lévõ célpontra.A rapidos fegyver már rövid sorozatnál is méteres szórást csinál az utolsó lövedékeknek.De ezt maga a játék sehol se jelzi mikor felrakod rá...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Esküszöm hogy megtörtént: Highrise-on szaladok ablak felé barettel és esküszöm hogy csak az üveget akartam kilõni... erre headshot 😊
Na ezt magyarázza ki valaki, rögtön kezdés után zoom nélkül futás közben csak úgy puff és fejes
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
gyerek lelõ a házból 2x utána behajintom oda a semtexet jó meghal... beírja ezt h csíter vagyok utána megkérdezem miért? azt mondja honnan tudtam h a házban van? <#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>