Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem olyan pontos,de hát akkor is "mindent lát" ha nem védekezel ellene.Aztán ha valami baráti társaság együtt van akkor még mikrofonon be is mondja a többinek hogy "erre két ellenség,arra egy" akkor aztán viszont látásra...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Mondjuk ez legalább annyiból hihetõnek tünik hogy neki már a 3. prestige-es rangja van,tehát valószínû elég tapasztalt,rutinos játékos.Míg az ellenfél a rangok alapján jóval kezdõbb.Igy egy jó "kemper" taktikával nem tartom kizártnak a 41-0-t.Fõleg ha be tudott hozni egy AC130-at vagy egy helit amivel õ tud lõni.

Ja egyébként hozzá téve, a HB közel sem olyan pontos, mint egy UAV mondjuk vagy egy lövés a radaron. Csak az izom kemperek ellen jó <#eplus2>
armageddon666
elsõt tudtam, mondja is... másodikat nem... és ez gáz...
nem mintha nagyon nézegetném a statomat...

@

Én se értem.Azon gondolkoztam hogy talán az UAV vagy a HB szenzor valamiért mutatná ha begyújtja mintha ott lenne valaki,és akkor van haszna.De errõl nem találtam semmi infót...

Igen,de miért 10/7 ninja?Hogy ne látszódjon a szenzoron... Ez egy ördögi kör...

Prince23
Egyébként azt tudtátok, hogy ha kiléptek TDM-rõl vagy SD-rõl, akkor az iw net VERESÉGKÉNT számolja el? És azt is tudtátok, hogy az Unable connect the host-nál is vereségként számol?

Firerock
szánalom az ilyen!
a másik az amikor "tudtam hogy ilyen ez az sg"-s duma

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Hát a Tactical ott semmire max. ha nagyon idióta magyarázatot akarok kifejteni, láttam olyat hogy valaki figyelem elterelésre használja ( annyira nem hülyeség 😊 ).

A HB-vel kapcsolatban pedig engem annyira nem zavar mert állandóan mozgok a HBnek meg van azért idõigénye is. Nem biztos hogy a valósat látja. Mivel azok az emberek általában lassan közlekednek ezért annyira nem vészes. Egy Bomba lerakás utáni védésnél, már idegesítõbb, mert akkor ugye néha egy helyben kell lenned.
armageddon666
alig látok Heartbeat Sensoros embereket :\
lehet hogy azért mert minden 10 emberbõl 7 Ninja....

@

armageddon666
5 nuke kell asszem a Challengehez

@

Sitrep-el lehet hogy annyi a Ninja-soknak,viszont a Ninja hiányában nekem is annyi a rengeteg szenzoros "30 méterrõl 5 falon át is tudom hogy ott vagy" emberke miatt.Azokat hogy bírod?<#vigyor4>

Amúgy SD-ben mire jó az a zöld fáklya amit páran gyújtogatnak?Az a "Tactical Insertion".Mert hogy ugye ott "respawnolsz" ahol az van.Na de SD-ben nem respawnolsz...<#nemtudom>

Nem csak magyarok függvénye amióta van LAN és Online multi, azóta ez megy mindenkitõl. csekkold ezt bár off lesz ---> kodiak.blog.hu. Van rajta egy történet videókkal ékesítve. Ismerõsöm és régen is toltuk együtt amikor még csak LAN helyek voltak mivel 56kás modemmel nehéz volt szúrni... Ami a lényeg, hogy ne off legyen... Dec. 16-ra volt kiírva a Steam Hammer nevezetû program a steam keretein belül, ami elõzetesen már 2500 lvl hackert és cheater accountot Bannolt vagy lvl resetet végzett rajtuk. Ha véglegesen is befejezik a fejlesztését akkor egy mûködõ dolog is kikerekedhet belõle. Eddigi álláspontjuk az volt, hogy folyamatosan patchelik a játékot, de persze ezt nem lehet a végtelenségig csinálni. Amint meglesz a progi mivel minden adatod a Steam Cloud nevû program segítségével felkerül a game szerverre, simán ki fogják szûrni a nem oda illõ dolgokat. A WH és egyéb dolgokat nem nehéz kiszûrni, a lvl hacket is egyszerû kiszûrni olyan eljárás keretében ami nézi a játszott idõt és a rangodat.
NEOreg3
csodák márpedig vannak

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Batistuta007
jah bocsi azt nem is figyeltem hogy te voltál😄 attól áll amit mondok hogy ezt egy tdm -ben soha de még egy komolyabb domination-ba se lehet összehozni.ettõl még lehet hogy 41 et ölnél de halnál is az biztos.

hyjal
én voltam aki ezt a k/d-t összehozta,és az ölések nagy része nem rajtam múlott,mert a killstreak-ek hozták össze. Harrier Strike,Pave Low,Chopper Gunner.

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

Batistuta007
nem hiszem hogy ez lenne.inkább csak az hogy normál esetben kizárt hogy ennyit öljön halál nélkül.de itt látható hogy az ellenfél gyenge volt és domination-ba ha sikerült elfoglalnod a zászlót akkor után kempelhetsz .gondolom itt is így,de ehhez kellett az ellenfél is.pl én még soha nem láttam nuke-t ,nem is fogok mert engem csak egyszer szoktak lekempelni aztán megyek érte😄majd esetleg ha saját csapattársam éri el a nuke-t akkor látom.tehát szerintem nem csalt a srác inkább kijött neki.

egyébként telepíteni akarom a gépet.elég a players és a userdata mappát mentenem?

hyjal
ez a baj veletek magyarokkal,hogy ha valakinek sikerül egy jó K/D-t összeállítani az már egybõl csíter, rögtön lehordjátok a másikat és nem örültök a másik sikerének.

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

SMGnél ami bejött az a UMP45 mivel iszonyat a sebzése ( ezen is dolgoznak, hogy ne legyen overpowered). Amit észre vettem, hogy Holographical és silencerrel!!! kicsit nagyobb a sebzése ( glitch vagy valami nem tom ). Mivel úgy álok hozzá a játék kezdeténél, hogy sok embert öljek ( ami vagy sikerül vagy nem 😊 ) ezért itt is inkább a scavengert használom, UMP tompítóval, de viszont itt nagyon nagy a szórás a tompító miatt. Tehát vagy vagy... ezért is mondtam le errõl, bár van olyan pálya ahol használható. Én is nyúztam a vectort, de vagy scavengerrel vagy sehogy, és mivel elég nagy elõny ha nem látnak a radaron én csak hangtompítóval játszok, tehát optika nélkül szerintem kalap kabát. MP5k... semmi extra mivel nagyon szór ( akkor inkább az UMP45 ) Uzi nagyobb LVLen tudod csak használni... szerintem nem olyan, mint a Cod4 ben tehát feljtõs számomra ez is. Ha SMGézni akarsz mindenféleképpen az UMP az ami ütõs ezek közül. Az megér akár két próbát is 😊

LMG szinten nem is nagyon próbálkoztam csak az AUGal és az RPDével. Egyik se.. Nálam nagyon lomha ami idegesít, viszont elég nagy a sebzésük és gyorsan lõnek. De mivel használatuk során csiga leszel a többiekhez képest ( mivel én csak SDzek meg FFA ) nem ajánlom az elején. Majd ha már ismered a mapokat talán...

Ha akarsz vegyél fel steamen

név: kodidiaz
aha ...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

HD JOHNNIE
Állíthatom h Keszo nem csal! Inkább hatalmas mákja volt.
Ha kiismered a dominationt akkor bizony össze lehet egy ilyet mákolni 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
Nekem írta

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Ezt én is csak csalással tudom elképzelni.
Ez van. És még dicsexik is vele ... <#ejnye1><#levele>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Frank99
aimbottal + walhackel lehet :-)))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

41 - 0 mi?

aha... <#levele> <#vomit>

Frank99
ezt kinek írtad?
válasznál nyomd meg a "válasz"-t...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Garou
Desvya!

Kösz a tippet, én is mindjárt lecsekkolom a fegyvert. Még kezdõ vagyok eddig csak a Vectort pörgettem ki, most meg 45 szinten az M4-et használom.

Tudsz esetleg hasonló tapasztalatokról beszámolni a SubMachine meg a nagyobb Machine Gunokról is?

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Szerintem nem fogsz benne csalódni 😊. Bár játék tudástól és persze stílustól is függ.
gagax
Multkor nekem RPG HS volt o_O na ezt magyarázd meg... Ruston fent volt a gyerek én meg ráfordultam és csak úgy ellõtem h hátha talál... erre HS 😄 nem volt kiakadva senki 😄 áá dehogy

hyjal

Tegnap este játszottunk egy kicsit<#action><#nezze>

HD JOHNNIE
Mondjuk vártam volna, hogy vmi challenget unlockkol....

HD JOHNNIE
Meglett az elsõ nukeom 😊

HD JOHNNIE
Nálam az ump majd az acr a nyerõ. Perknek nekem a scavenger, stopping és a ninja jött be.
Nem sokat használtam a TAR-t, lehet kipróbázom és figyelem mit mûvel.

HD JOHNNIE
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD chips??? 😄DDDDD

http://www.opendrivers.com/categorycompany/1364/110/mainboard-drivers-and-utilities-amd-free-driver-download.html

Próbáld itt a drivert
Melyinek frissítsem?Mert a vidikártyának már megovan a legújabb,a proci meg régi,nem találok sehol :S:S
Na úgy látzszik megoldódik a problémám...sikerült rá vennem egy havert hogy töltse le nekem igaz 3 dvd-m bánja meg 1 chips de hát most mit csináljak...

Csá! Most tartok a 4.ik prestignél és végig zongoráztam már pár fegyver mastery-t, és végül a TAR-21 tûnt a legerõsebbnek több szempont szerint:
Silencerel is hatásos, közelre még akimbo modellel szemben is ( amit ugye a legutolsó patchben gyengítettek ; már nem lehet vele 50 méterre lõni ). Szórása miatt nem választják sokan, pedig pötyögtetve 2-3 lövés felsõ testre. A szórás néha még jól is jön mivel nyílt terepen úgyis futnak a gamerek és valamikor a szórásba futnak bele. Hipfireje is viszonylag pontos. Bár sokan esküsznek az ACR-re ami tényleg a legpontosabb fegyver, sokat lõ kevés sebzéssel.

Az én véleményem szerint a legjobb perk elosztás a TAR-hoz a következõ:
Scavenger, Stopping power, Ninja ( v. Commando ), de ha valaki leáll a prestigel a legjobb perk a Sitrep ( ha ezt kihúzzátok, akkor a ninjásoknak annyi ). Persze a Scavenger igény szerint ( ha valakit zavar, hogy megáll a futásban ) a Marathonra cserélhetõ. Szerintem azért is felesleges, mert nagyon sokan használják ezt a perket, lightweightel is. Mivel én SDzek csak ezért más módra persze más milyen ajánlott. A " fútó" playerekkel szemben is hatásos, csak egy kis odafigyelést igényel az elején ( nem arra gondolok, hogy kempelni kell ).
frissítsd a drivert

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Hali
Lenne egy kis problémám:
Megvettem a játékot,fel is telepítettem el is indult,de amikor elkezdem a campaignt akkor megy a video és a pálya betöltése de egyszer csak megáll.
Ugyanez a spec opsnál is.Nem tudtjáttok mi lehet a baja?
ideokártya:Ati radeon x1650pro 512MB
RAM:768MB
CPU:AMD Sempron, 1750 MHz (10.5 x 167) 2500+
Memóriabõvítés elég?Mert új processzor az új alaplappal jár és az új vidikártyûával stb..szal annyit meg nem ér.
Köszi
Elõbb kiderült a tegnapi Jump+akimbo véleményem,az semmi.
Az igazi "pro"-k Jump+GL technológiát használnak,és ugrásból azt lövik be a szobába,folyosóra.

Jó hát Hardcore-ban pisztolyal mellbe lövöd abba is felborul egybõl...

De ezek a jelzõk is érdekesek amiket a cuccokhoz beépítettek.A hangtompítóra azt jelzi a lõtáv csökken.Ehhez képest egyértelmû hogy a sebzésbõl is veszít,de az már nincs jelölve.
Most az UMP45-öt kipróbáltam.Hamar meglett rá a rapid fire.Nézem.Azt mutatja hogy a tûzgyorsaság nõ.Mondom ez jó,rárakom.Aha,egy pálya után gyanús lett hogy messzebb álló emberek már megint nem pusztulnak.Meg eleve gyanús volt ha a tûzgyorsaság nõ,a pontosság nem lesz rosszabb?
Próba üres pályán,egy közepesen messze lévõ célpontra.A rapidos fegyver már rövid sorozatnál is méteres szórást csinál az utolsó lövedékeknek.De ezt maga a játék sehol se jelzi mikor felrakod rá...

tommygear
<#nyes><#ravasz1>
nagy köcsög meló volt😄,de visszakapták mert a sok kis pro a kisebb mapokon fitogatta magát meg irkálta hogy vesztesek vagyunk meg ilyenek,ne félj semmit azon a pályán(wasteland) kilépett a kisköcsög nem birta elviselni hogy megalázom!
Bigapó amúgy igen 2-5 kill után elmászok a helyrõl majd visszatérek igen és 1lövés 1halál mondjuk én csak Only Hardcore-ozok,de még simajátékmódokba is 2lövés és borul,Derail meg a Wastelanden beállsz egyhelybe az M21EBR(Scavenger pro,Cold Blooded Pro,Sitrep Pro),azért kell a scavenger mert ha nem találod el a fickót még eltudsz sütni pár golyót ha meg csak 2-3 tár van nálad nagyon kevés és kifogysz lõszerbõl,ja és mindentévhittel ellentétben se stopping power se fmj nem kell hogy azonnal hátast dobjon valaki egy lövéstõl,cold blooded az világos ne tudjanak megzavarni a lövészetben😊,sitrep pro meg azért jó mert nem gyalogolsz bele az aknába,másrészt hallod ha jönnek mögötted (még akinek Ninja Pro-ja van azt is),múltkor meghalottam megfordulok és homlokon vertem shotival elõbb ért le a feje a földre mint a lába😄
V43 1105
de gonosz :CCCCCCC

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

tommygear
makk
Azért néha vannak érdekes dolgok nem biztos hogy cheat minden (ma vagyis tegnap rájöttem)
Esküszöm hogy megtörtént: Highrise-on szaladok ablak felé barettel és esküszöm hogy csak az üveget akartam kilõni... erre headshot 😊
Na ezt magyarázza ki valaki, rögtön kezdés után zoom nélkül futás közben csak úgy puff és fejes

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Én nem idegeltem magam,keresgéltem szépen SD-ket. Végre meglett egy olyan ami tömve volt gl és akimbo 1887-el..Fél óra alatt kb 50 késeléssel gyarapodott a KNIFE VETERAN challange a CP trükkel,és így ilyenek ellen még kifejezetten élveztem is😄

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

tommygear
na megkaptam már énis hogy csíter vagyok
gyerek lelõ a házból 2x utána behajintom oda a semtexet jó meghal... beírja ezt h csíter vagyok utána megkérdezem miért? azt mondja honnan tudtam h a házban van? <#wow3><#wow3>