Modern Warfare 2
  • bazsi83vp
    Nem, gyakorló ügyész kis paraszt. Az hogy a böszme fejeddel te nem tudod felfogni, azt, hogy azzal, hogy a forgalmazó az itteni boltban árulja a portékáját, azzal ő elfogadja a magyar törvénykezést. Még akkor is, ha ő ennek a szöges ellentetjét írja le a kis szaros elektronikus szerződésében. Pont erre írtam a 21/18-as korhatárt.
    Hogy amit ő beleír, az a hazai jog szerint harmonizálódik. Ami meg nem értelmezhető, lásd eula továbbadásra vonatkozó pontja, az meg nincs.
    Mellesleg ha nem lennél ilyen panelproli, rájönnél, hogy én baromira nem a céget akartam perelni, hanem arra mutattam rá, hogy a steam azzal, hogy nem teszi lehetővé azt, hogy a kódomat eladjam, elajándékozzam, azzal baromira nem felel meg a magyar jogrendnek. Pedig azzal, hogy itt árul és elkéri a pénzed, be kell(ene) tartania. Rá ugyanúgy vonatkoznak a kereskedelmi törvénycikkelyek, mint bármely külföldi áruházra.
    Úgy bírom a hozzád hasonló személyeskedő alultréningezett átlag hazai parasztot, de át is vehetem a stílusodat: huzz vissza a szalag mellé. További jó munkát.

Ja és a hozzád hasonló nyaljuk/védjuk az idegen tőke seggét a saját jogrendünkkel szemben hozzáállás eléggé nem célravezető. De ha neked nem tetszik, ne nekem pofázz. Hanem írj egy törvénymódó indítványt valamelyik pártnak, hogy azt nyújtsa be. Ha elfogadják, akkor az lesz a mérce.