Modern Warfare 2
-
Cingar #13664 Nah kb 3 het utan megint elkezdtem kicsit jatszogatni de meg mindig tele van idegesito szarsagokkal a multi 
kicsit megbantam, hogy előrendeltem de legközelebb mas jateknal megvarom majd az első véleméyneket, de lehet itt nem hasznalt volna sokat. Nem tudom ti, hogy erzitek de az első két hétben baromi nagy fun volt az egesz, de aztan elkezdett az szar lenni. Alig rak be olyan helyre ahol normalisabb ping lenne mindenkinel, egyre nehezebben talál jatekot és elkezdtek szaporodni az idiota emberek akik nyomjak a faszabbnal faszabb perk meg fegyver combokat. Az egeszel nem is lenne baj, ha legalabb lennének dedicated serverek, ahol lenne par ember aki szabalyozna a dolgokat. Baromi idegesito, hogy egy nagyon jo jatekot csesznek el igy,mert alig van szerintem hibaja és par dolgot kene csak balanceolni. Nem hiszem el, hogy meg mindig vannak seggfejek akik a carepackage jelzővel rohangalnak és meg mindig nem csinaltak semmiféle javitast. El lehet baromkodni vele de egy ido utan baromira elmegy az ember kedve a jatektol hiaba van 20/1 vagy 1/20 K/D ha idiota kis pöcsök allandoan meglovagoljak a hibakat meg a szarul balanceolt dolgokat.
Elhiszem hogy midnenkinek tele a töke a hozzam hasonlo rinyalókkal, de felhúz, hogy egy jo jatekot kuldenek a levesbe raadasul meg fizettem is erte es remeltem hogy jobb szolgaltatas jar hozza 2 hét utan is.