Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
A hardware fórumban próbáltam sajna nem volt eredménye. Szóval, nem szólnak a hangszórók. 5.1 van SB audigy karival. Semmi nem állítódott el, minden beállítást ellenõriztem, nem tudom mi lehet vele.
Viszont azt tudom mi okozhatta. MW2 multi közben rádugtam a fülhallgatót és mikor kihúztam semmi hangot nem adott. Pedig milliószor hallgattam így zenét meg néztem filmet és gémeztem. Ja és sem az újraindítás sem a kikapcsolás nem segít rajta. Mikor újra betölt a windows ugyanazt csinálja. A film zene stb. gond nélkül megy, mert látom a lejátszón hogy játssza lefele, játék elindul, de hang nem akar jönni. És rendszerhangok sincsenek. <#nemtudom>#nemtudom>
Ha teljesen koppra felveszem a hangerõt, talán mintha nagyon halványan hallanék valamit. Mi a teendõ? Pls help, mert már emiatt nem tudom 2 napja tolni a multit...
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
ugyanezekkel a cuccokkal... harrier, chopper,nuke...
sajnos még nem jött össze, vagy agyonlõnek idõ elõtt, vagy lejár az idõ...
rohadjak el, de még Karácsony elõtt ledobok egy atombombát XD
amúgy elég érdekes úgy játszani, h az atom a cél...
akaratlanul is elkezdem számolni...
megöltem egyet...kettõt...hármat... b+, meghaltam, akkor újra... megöltem egyet...kettõt... 😉
tegnap a repteres pályánál már majdnem meglett a cucc, már a chopperrel aprítottam a népet, de lejárt az idõ... simán meglett volna, de nehezítette a dolgom, h szinte mindenki cold-blooded-es volt... jóformán senkit se láttam a térképen... 15 kill-ig jutottam...
csak egyszer érezzek rá, atomot szórok mindenkire! 😉
Xbox Live: Lunatic HUN
http://steamcommunity.com/profiles/76561198018233266
http://steamcommunity.com/profiles/76561198018296708
beirom mozillán és nem jön be semmi ez hogy lehet??? törttel csítelnek?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Pl. mikor az Afghan pályán sniperként felmegyek a dombtetõre ahonnan belátni a repülõ roncsokat,akkor néha olyan por van hogy a sniper-el nem látom szembe a bunker ablakba áll-e valaki.Na de így?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
killstreakek: harrier chopper and da nuke <#buck>#buck>
par nukeos vid utan amit youtubeon megneztem megprobaltam ellesni hasznos trükköket hozza. két típus létezik 1. aki van annyira jo és szerencsés hogy noobok közé kerül és csak játsza a megszokott játékát es maguktól összejön, 2. aki óvatosan körültekintõen gyûjtögeti a killeket és néha sikerül. Ami eddig jó perkelosztásnak tûnt a scavenger pro meg a danger close pro. Ha csak a killekre mész és nem érdekel más akkor a gl+ és danger close elég hatásos tud lenni hogy gyors összeszedj pár killt a harrierhez illetve ha pro szinten van akkor mar a légitámadásod plusz sebzése is eredményez pár plusz killt ami amugy lehet nem lenne meg(sokszor tapasztaltam mar hogy ledobja a bombakat sebez de nem hal bele senki). chopper sebzésén nem tudom hogy dob e mert nalam meg nem pro. fegyvernek scart hasznaltam.<#violent>#violent>
de így élvezhetetlen a játék
nemértem miért jó ez nekik így...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
steam, origin: ACE_hun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
aki egész nap játszik, és nem lép ki a gamebõl, annak nem is tud patchelni...😊
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
vegyél neki mégegyet
<#vigyor>#vigyor>
És olyan ahol olyan emberek vannak akik Spec ops-oznának?
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
hülyén hackelte meg.
csalt, így járt, mehet a kukába <#wave>#wave>
@
Egy kis infót szeretnék, pár hete tolom az MW2-t, megvettem az eredetit, nincs is semmi gondom vele. Vettem egyet a fiamnak is aki okosan meg hackelte a rangját ami 1 napig mûködött aztán resetelték a rangot... Azóta folyamatosan újra belépéskor resetelõdik a rangja , hiába rakta újra a játékot... Van valami módja, hogy ne nullázzódjon a rangja?
Köszi!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Meg lenne még egy,h hogyan tudok színes betûket csinálni?
köszi

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nekem egy olyan problémám van,h pár pálya szaggat:S eléggé lehúztam már a grafot is,pedig nem szar gépem van.
Nem tudom mi lehet a probléma,videkari frissítés már volt.
Esetleg másnak volt ilyesmi problémája?
köszi
a rendfokozatjelzés megszûnik, minden prestige-s a prestige szintjének megfelelõ jelet viseli majd.... attól függetlenül h pre1 2. szintû, vagy pre1 20as...
Xbox Live: Lunatic HUN