Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kBagyula
Az sblive-on van digitális kimenet is. Nem ugrott át arra a beállításod?

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Bokafix2
Lenne egy problémám, v.ki segíccsen pls...

A hardware fórumban próbáltam sajna nem volt eredménye. Szóval, nem szólnak a hangszórók. 5.1 van SB audigy karival. Semmi nem állítódott el, minden beállítást ellenõriztem, nem tudom mi lehet vele.
Viszont azt tudom mi okozhatta. MW2 multi közben rádugtam a fülhallgatót és mikor kihúztam semmi hangot nem adott. Pedig milliószor hallgattam így zenét meg néztem filmet és gémeztem. Ja és sem az újraindítás sem a kikapcsolás nem segít rajta. Mikor újra betölt a windows ugyanazt csinálja. A film zene stb. gond nélkül megy, mert látom a lejátszón hogy játssza lefele, játék elindul, de hang nem akar jönni. És rendszerhangok sincsenek. <#nemtudom>
Ha teljesen koppra felveszem a hangerõt, talán mintha nagyon halványan hallanék valamit. Mi a teendõ? Pls help, mert már emiatt nem tudom 2 napja tolni a multit...

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Lunatic83
tegnap én is ráálltam erre...
ugyanezekkel a cuccokkal... harrier, chopper,nuke...
sajnos még nem jött össze, vagy agyonlõnek idõ elõtt, vagy lejár az idõ...

rohadjak el, de még Karácsony elõtt ledobok egy atombombát XD

amúgy elég érdekes úgy játszani, h az atom a cél...
akaratlanul is elkezdem számolni...
megöltem egyet...kettõt...hármat... b+, meghaltam, akkor újra... megöltem egyet...kettõt... 😉

tegnap a repteres pályánál már majdnem meglett a cucc, már a chopperrel aprítottam a népet, de lejárt az idõ... simán meglett volna, de nehezítette a dolgom, h szinte mindenki cold-blooded-es volt... jóformán senkit se láttam a térképen... 15 kill-ig jutottam...

csak egyszer érezzek rá, atomot szórok mindenkire! 😉

Xbox Live: Lunatic HUN

Kérdésem az lenne, hol lehet bejelenteni a csitereket: van két aimbotos wallhackos idióta
http://steamcommunity.com/profiles/76561198018233266
http://steamcommunity.com/profiles/76561198018296708
beirom mozillán és nem jön be semmi ez hogy lehet??? törttel csítelnek?

Frank99
csak addig kikészíti a nem csaló játékosokat idegileg

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Mert amikor SD-ben 15-0-ás stat-al lehet osztani az észt hogy õ mekkora király,az mindent megér...

Pl. mikor az Afghan pályán sniperként felmegyek a dombtetõre ahonnan belátni a repülõ roncsokat,akkor néha olyan por van hogy a sniper-el nem látom szembe a bunker ablakba áll-e valaki.Na de így?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

tudom mar nem nagy szam de végre sikerült az elsõ nukeom^^
killstreakek: harrier chopper and da nuke <#buck>
par nukeos vid utan amit youtubeon megneztem megprobaltam ellesni hasznos trükköket hozza. két típus létezik 1. aki van annyira jo és szerencsés hogy noobok közé kerül és csak játsza a megszokott játékát es maguktól összejön, 2. aki óvatosan körültekintõen gyûjtögeti a killeket és néha sikerül. Ami eddig jó perkelosztásnak tûnt a scavenger pro meg a danger close pro. Ha csak a killekre mész és nem érdekel más akkor a gl+ és danger close elég hatásos tud lenni hogy gyors összeszedj pár killt a harrierhez illetve ha pro szinten van akkor mar a légitámadásod plusz sebzése is eredményez pár plusz killt ami amugy lehet nem lenne meg(sokszor tapasztaltam mar hogy ledobja a bombakat sebez de nem hal bele senki). chopper sebzésén nem tudom hogy dob e mert nalam meg nem pro. fegyvernek scart hasznaltam.<#violent>

armageddon666
Ha babrál a játék fájljaival akkor banol a VAC.

@

Firerock
ez már más
de így élvezhetetlen a játék
nemértem miért jó ez nekik így...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

nem zavarnak a környezeti textúrák,hamar kiszúrható az ellen.
Lunatic83

vagy így...

Firerock
ez miért jó?:S

Firerock
mi ez a texture hack?

Gyönyörû...,és egyben szánalmas.

már megint?

<#falbav>

Sadist
Nem resetelték a rangját, hanem banolták a picsába az accountját. Így járt, meg kellett volna tanítani, hogy a csalás meglehetõsen faszari dolog, bár egy legalább 18 éves embernek szerintem magától is rá kellett volna jönnie.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Spec-opsosok én veled csak vegyél fel steamon:BBIIKKAA

Már hogyne kéne kombinálni.Ahogy Pelikán elvtárs is mondta "Az a gyanús, ami nem gyanús..." <#vigyor4>

Õk még nem léptek ki a patch beiktatás óta ennyit jelent nem kell kombinálni ilyen egyszerû az oka

van hogy én is asztalon felejtem

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Szega87
azt tudom <#eplus2>

Hogy tudok magyar spec ops-ost keresni? Mindenki csak multit nyom?

steam, origin: ACE_hun

Nem tudsz ilyet elképzelni? Vannak ám még nálad is kockábbak! <#hehe>

Szega87
napokig nem lép ki? <#guluszem1>

Szega87
engem csak az érdekelne, hogyan lehet az hogy más hostnak más a játék verziója???

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
feltörték újra az aktuális játékot és próbálkoznak a host szerverek futtatásával??? Remélem nem ezt jelenti :///

Rage47
azért van, mert sok embernek még nem patchelte a steam a játékot. tehát a hostok még a régi verzióval játszanak
aki egész nap játszik, és nem lép ki a gamebõl, annak nem is tud patchelni...😊
NEOreg3
ma délelõtt engem is kibaszott ezzel az üzenettel, de még a játékból sem kellett kilépnem, mert a következõ lobbykeresés már sikeresnek bizonyult

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Frank99
nekem is volt ilyen tegnap, újraindítottam a steamet es jó lett...

Elõveszed a katonai derékszíjat, és megtanítod a fiad, h mi helyes, és mi nem.

Szega87
WTF???

Frank99
hála Istennek (akarom mondani IW-nek), ha lassan is, de kixórják az ilyen csalókat...

vegyél neki mégegyet
<#vigyor>

Nincs valami magyar COD MW2 community?
És olyan ahol olyan emberek vannak akik Spec ops-oznának?

mmovar
elég átlátszó duma ez a fiam ügyesen izé csinált ezt azt. ez inkább olyan szívbõl szólt belöled... így jártál és remélem mindenki aki egyszer is megpróbál valami csalást alkalmazni!

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

armageddon666
újra meg kell venni, új accountra rakni...
hülyén hackelte meg.
csalt, így járt, mehet a kukába <#wave>

@

Sziasztok!

Egy kis infót szeretnék, pár hete tolom az MW2-t, megvettem az eredetit, nincs is semmi gondom vele. Vettem egyet a fiamnak is aki okosan meg hackelte a rangját ami 1 napig mûködött aztán resetelték a rangot... Azóta folyamatosan újra belépéskor resetelõdik a rangja , hiába rakta újra a játékot... Van valami módja, hogy ne nullázzódjon a rangja?
Köszi!

Én azt játszom elég sokat.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

felveszel valakit aztán az összes ismerõsét, aztán az õ ismerõsüket és így tovább a végtelenségig <#idiota>

mrzoltan
Ki játszik domination-t? 1-2 normális player jó lenne, ha érdekel, vegyél fel Steam-en: ltzole
kösz kösz<#eljen>
Szega87
És honnan szedjek sok magyart?

Nekemis ugyanez van, single-ben minden High-on összes többi cucc ON-on, és semmi akadás, illetve csak nagyon ritkán. Multiban viszont ha leállítok mindent LOW-ra, és minden más kapcsolót OFF-ba kapcsolok akkor is ugyanúgy akadozik némely pályán, de nem mindegyiken...

ha szar a host akkor lagol. vegyél fel sok magyart steamre, és akkor csak rájoinolsz, nem lagol

multi.
Meg lenne még egy,h hogyan tudok színes betûket csinálni?
köszi
DarkSector
ez a legnagyobb cocka

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

single?

Hi.
Nekem egy olyan problémám van,h pár pálya szaggat:S eléggé lehúztam már a grafot is,pedig nem szar gépem van.
Nem tudom mi lehet a probléma,videkari frissítés már volt.
Esetleg másnak volt ilyesmi problémája?
köszi
Lunatic83
csak a callsign és a prestige 1-nél kapott challenge-k maradnak meg, ezen kívül minden visszaáll 1. szintre...
a rendfokozatjelzés megszûnik, minden prestige-s a prestige szintjének megfelelõ jelet viseli majd.... attól függetlenül h pre1 2. szintû, vagy pre1 20as...

Lunatic83
nem, semmi nem marad, a nulláról kezded, alap fegyverekkel, kezdeti perkekkel..stb...

ez mint a neve mutatja, csak egy presztízst ad,h "kiemelkedsz" a többi játékos közül, h te, igen , hülye voltál, és már x.edikre kezded el a játékot....