Modern Warfare 2
-
Sikerült belefutnom pár idiótába ma nekem is.
Igaz még nem HC (még gyűjtögetem az xpt meg a challangeket) de HQ-t preferálom én is. Na itt volt egy olyan nevű játékos mintha beragadt volna a billentyűzete névbeírásnál szóval tuti valami warezhuszár. Első kör, elfoglaljuk a pontot tartjuk is szépen, emberünk folyamatosan fröcsög, szidja "low"-ozza az ellenfél játékosait.
Na innentől aztán mi kerültünk szopóágra, ezután már a csapattársait szidta ugyanígy de nem volt olyan perc amikor ne sz*rta volna tele a chatet és marhára idegesítő volt. Na ez tipikus példa arra, hogy ha normális védelem lenne akkor ez az emberke mariózhatna nyugodtan, mert tuti nem adott pénzt a játékra. Ami mondjuk nem érdekelne, ha mindenki normálisan állna hozzá a dologhoz.
Az nálatok is előfordul gyakran, hogy HQ pályán a csapattársaitok egyszerűen leszarják, hogy éppen el van foglalva a pont az ellenség által, kommandóznak meg rohangálnak a pálya teljesen más pontján? Én meg ötödször döglök meg mert ketten védik a szobát de egyedül kevés vagyok. Ezen mondjuk fel tudom húzni magam. Azt már meg sem említem amikor védeni kéne a pontot aztán valami szép camp helyre beáll ahol igaz nem nagyon veszik észre, de természetesen rá sem lát a pontra és simán visszafoglalják mellette. Hány ilyen van...
Nem hiszem, hogy túl komolyan veszem, hiszen csak egy játék, de hogy odáig nem jutnak el hogy egy HQ pályán senkit nem érdekel, hogy hány embert kommandózik le ha közben pörög a pont a másik csapatnak...
Bár engem nem nagyon érdekel ilyen pályákon a K/D arány, volt hogy 3x értem oda az elfoglalt pontra úgy, hogy ugyanaz az emberke még mindig az ajtó előtt gondolkodott, hogy hogyan menjen be...