Modern Warfare 2
-
Skyline #13318 ACE: Hogy neked nem tánik fel a magas ping az a te dolgod én mindenesetre nem hiszem el,ha nem full egységes a pingjelző hanem 1 csík hiányzik az az ember már hozza az említett példát,miszerint rádlő,neked 1 lövésnek tűníik,vagy 1 találatnak,visszajátszásban pedig van az 3-4 skuló is...És ilyen kevesebb vonalas pingesek MINDENHOL vannak,nem hiszem el hogy te még nem találkoztál egyel sem.
Hogy nem kell tudás? Csak reflex meg gyakorlat? Lol,warozz már egyet lowoknál keményebb ellenfelekkel Cod4-ben...
Többi beírás: Miért vettem meg? Mert reménykedtem benne hogy elöbbutóbb lesz dedikált,és csak warezelleni húzás az iw ideiglenesen. Hát nem az és az IWnet egy nagy rakás szar úgy ahogy van, a cheaterek elleni VAC védelem pedig ennél a játéknál egy nagy mese.
Hogy minden kivennénk a játékból? Nem...Csak azokat a dolgokat amiktől nem lehet értelmesen játszani...
A következő Cod részek PC-n a félmilliós eladást sem fogják elérni,remélem be is szüntetik a francba a pc release-t húzzanak csak a boxra,ott van igény az ilyen szemétre.
(Igen most jöttem játékból és megint : Lag miatt nem hatott a stun pedig ellen pofájába robbant,egy wh-s gyerekkel névszerin .!.. ma már 3szor találkoztam és nézve a játékát 10000% wh így azis adott egy adagot az agyamnak, na bementem dominationba ahol egy kis pályán minden fasz leighweight commandoval rohangált....Zseniális volt köszönöm.)