Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fuz velem szembe, TAR-al lövök bele mint az állat, ez fut felém tovább, 3 m-rõl nyissz, és halott vagyok, vagy kicsit messzebbrõl ráküldtem két gránátot, mindkettõ mellette robbant, és futott tovább. Más embert lõttem már fejbe gránáttal, ami így nem robbant, de azonnal meghalt..
Nem tudom mi lenne ellene fegyver. Egy rangerem már van, de nem tartom túl erõsnek.
Cipeljek magammal gépágyút????
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
steam, origin: ACE_hun
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
az /xbox/ adatlap megnézése, némítás és kick....
az már más kérdés, h sose aktív e kirúgási lehetõség... 😉
Xbox Live: Lunatic HUN
Még jó hogy amiket eddig gyüktöttem steampowereden küldtem adminnak is....
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Mitõl õk? Bõven az Uncharted 2 készítõi érdemelték volna ezt is....
Legjobb szinkronszínész – Jack Black a Brutal Legend-ben
Az év stúdiója – Rocksteady Studios
Legjobb tömeg sport játék – NHL 10 from EA Sports
Legjobb híres színész a játékban (férfi) – Hugh Jackman a Wolverine in X-Men Origins-ben
Legjobb híres színész a játékban (nõ) – Megan Fox a Transformers: Revenge of the Fallen-ben
Legjobb szereposztás – X-Men Origins: Wolverine
Legjobb független játék – Flower
Legjobb egyéni sportjáték – UFC 2009 Undisputed
Legjobb RPG – Dragon Age: Origins
Legjobb autószimulátor – Forza Motorsport 3
Legjobb ritmus játék – The Beatles Rock Band
Legjobb verekedõs játék – Street Fighter IV
Legjobb akció-kaland játék – Assassins Creed 2
Legjobb lövöldözõs játék – Call of Duty: Modern Warfare 2
Legjobb Multiplayer – Call of Duty: Modern Warfare 2
Legjobb letölthetõ játék – Shadow Complex
Legjobb DLC – The Ballad of Gay Tony
Legjobb kézikonzol játék – Grand Theft Auto: Chinatown Wars
Legeredetibb játék – Halo 3: ODST
Legjobb sorozatból készült játék – South Park Lets Go Tower Defense Play!
Legjobb zene – DJ Hero
Legjobb Xbox 360 játék – Left 4 Dead 2
Legjobb PS3 játék – Uncharted 2: Among Thieves
Legjobb Wii játék – New Super Mario Bros. Wii
Legjobb PC játék – Dragon Age: Origins
Legjobban várt 2010-es játék – God Of War 3
Legjobb grafika – Uncharted 2: Among Thieves
Az év játéka – Uncharted 2: Among Thieves
402 a nagy admin,megjelent IW fórumon röpke 1 hónap után...Ahelyett hogy ellenõrizte+banolta volna azt a 20-30 embert akik oda mvoltak gyüjtve szépen letörölte a topicot,nehogy rossz fényt vessen rájuk hogy cheaterek vannak...
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
csak ilyenkor este, se, megy már a fogalmazás 😉
érdekes...
:-)))
elég sztohasztikus a játék, de a nyekergõknek írom, hogy úgy 10 bõl 1-ben dob ki az induláskor, és úgy 5-6-ban lesz host keresés a játék közben, így este.. 5000/500-am van enternet....
nem olyan rossz ez....
de én csak egy csíra vok, munka után, ilyenkor este....
már elég szépen meg van csinálva az összes, leírják h mi a megszerzésének a feltétele...
van pár érdekes title...
pl.:
a 264-es "Infected", vagyis akkor kapod meg, h lekéseltél egy olyat aki már ilyen title-vel rendelkezik...
Azt szeretném megkérdezni, hogy valaki játszik 3 monitoron?
Az istennek sem tudom beállítani a FOV-ot. És a widescreen fixer se mûködik.
Tudnátok segíteni?
egy barrettel próbálkozok, h minél hamarabb meglegyen, hangtompító nélkül, fmj-vel... persze ennek van hátránya is, k. hangos, és hiába van cold-blooded, látszok a térképen...
még csak a havas öltözék van meg, de többször elõfordult már itt, h hasalok a fûben, s elmegy mellettem az ellen...
ma volt egy ilyen (tudom xar) eredmény, erre megkaptam a "kemper noob-bot...."
jártam körbe körbe, közben a lövészárok végén védtem a "barlangot" erre kemper lennék?
áh, a sok hüle nem is tudja mijaz....
A baj az,hogy semmit sem lehet beállítani,rövid sdk,minden idióta perk,fegyver...
XBOX Live Gamertag:Waczkor
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Maximum azt lehet felhozni hogy a kör elején mikor elindulsz,akkor gyakran van hogy 4-5 lépést amíg mész addig "belaggol" (gondolom olyankor mindig próbálja még az embereket egymáshoz igazítani,vagy nem tudom),de ez csak pár pillanat.
Ennél pl. sokkal idegesítõbb szerintem hogy mikor elindulunk,fut mindenki elõre.Az emberek meg "összeakadnak",le kell lassítani hogy a karakterek közt legyen egy kis különbség,mert különben olyan mintha egymásba botladoznának.Na olyan még nem volt hogy ha én nem állok meg akkor más megállt volna hogy én mehessek rendessen...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
aki tudja jelenteni jelentse nemtom hogykell
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Ekkora egy tetû kempert ritkán látni. 11x raktam le a bombát 11x hatástalanították, ez a köcsög meg ücsörög egy helyben, bent figyel neki a chopper pilot és baxik segíteni. Csak kempel.
Neve ugye magáért beszél...
"- Ne csak kempelj.
- Én nem beszéni magyar
- Akkor menj a jó qrva anyádba"
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
soha nem lehetek host de egye meg a fene
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
de ebben nem vagyok teljesen biztos
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
igaz szórakozni lehet vele, mivel egy pub tucatjátéknál nem több
Hunkans:
abszolut egyszerü 6fõs partit összerakni. ha nem balfaszkodik senki (alt+tab meg hasonlók) akkor nem csinál hülyeséget az IWnet általában. persze van hogy hibázik (10/1 max) de mint mondtam nem ez a jellemzõ.
egyébként ez a steames megoldás teljesen jó, csak a szerver megoldást cseszték el. dedikált szerver hiányában sajnos nemlehet normális meccseket nyomni (pl cb). most lehet jönni azzal, hogy van már cb belõle, de 1. playerhostolt játéknál kapásbol nem egyenlõek az esélyek, 2. demo felvétel hiánya teljesen hülyeség.
legjobb megoldás a dedikált szerver lenne. mert így sajnos nem választhatod meg hogy kikkel játsz, vagyis képtelen vagy megszabadulni a balfasz ovodásoktol és hackerektõl.. az egyetlen lehetõséged, hogy kilépsz..
Persze van hogy teljesen rossz host-ra tesz,akkor gyorsan otthagyom.De ez elenyészõ számban van.
Nem tudom akinek ennyire rossz ott mi lehet a baj...