24218
Modern Warfare 2
  • danny94
    a Prestige jelvényeket hogyan lehet megszerezni?
  • Shadow DooM
    valaki megtudja magyarázni mi az a zero gear?
  • AC2
    Scramblerről annyit, hogy sniper mapokon epic fail használni, de tömött, több szintes, "kis helyen sok ember" pályákon nem kis kavarodást tud okozni.
  • Gabe18
    Ma játék fénypontja:Pre 10-es Level Hacker 5 körön át tartó vitája az ellenfélnél sniper-el aim-ozó csalóval hogy mi hogy van...
  • aflamin
    *hm, elözöt képet valamiért nem szereti

• aflamin
    nah ez a FAIL. Szerintetek nyertünk? :P

• Gabe18
    Mi van kijött valami új cheat csomag?Annyi level hacker van néha egy csapatba kettő is jut,de volt hogy három.
    Meg van egy csomó full alacsony rangú játékos,azok meg 3.-4. prestige-ben lévő csapatokat aláznak agyba-főbe.Bár biztos csak jó érzékük van a játékhoz...
  • bigapó
    Te tényleg valótlan vagy:) egyedül a marker-el rohangálókat szokták szidni, köztük én is, na meg a gl-t. persze mi is használjuk, ha nem hagyják abba. aztán váltunk lobby-t. kb 10-ből egyszer van ilyen, addig meg elég jól eljátszunk itt páran és tök nagy élmény, jobb mint amikor egyedül megyek, mert itt TÉNYLEG csapatmunka van és segitünk egymásnak. ja és van ventrink is, úgyhogy nem kell irkálni sem, hogy hol van a kemper. igen, erre például jó a light+maraton+commando combo.
  • Firerock
    akkor ez most igaz ez a bannolós sztori?mert ma nem mertem jáccani:D
  • Frank99
    azonnal kapcsolom ki a hangjukat a menüben, amikor hallom. tegyél te is így!
  • F E R I
    Annyira vicces mostanában egyre többször üvöltenek bele ilyen mittudomén kb 14 éves hangon torkaszakadtából, hogy "fákk fákk", mikor kapnak egy fejlövést... Egyesek olyan szinten beleélik magukat a játékba, hogy az ilyeneket lassan már a képzeletbeli barátaik is ki fogják közösíteni... Nekem vicces, de neki egy pár év múlva nem lesz az
  • Frank99
    ez itt nem látszott, senki nem anyázott, és én sem láttam semmi olyat (pedig lesek mint az állat) ami okot adott volna az anyázásra...
  • Frank99
    tudom nem egy nagy dolog, de tényleg jó party volt, több mint 1 órát...
    volt késelés, akimbo (én, Ranger :-)))) és minden más, ahogy kell pajzsot nem láttam. és senki nem okádott senkire, tényleg.

amúgy rászoktam a One Man Army-ra. bemegyek egy pályára, és látom kik és hogyan játszanak. és ha úgy látom, akkor class 1, 2 3... stb.
    nem butaság, tényleg használható!
  • Skyline
    Élő példa a lagolásra,tömve az a szeró is 3 egységes (120-150 körüli) pingekkel....
  • Shadow DooM
    Ngeri igen maxon futna ,nekem Q6600-am van 2,8ig felhúzva HD4850-es Toxic-os Radeon-al meg 2giga rammal(kinmax) ami nem a legfaszább...de 1680X1050-be akadás nélkül megy...meg amúgy bebaszna ha nem menne normálisan:D,Gabe megsúgom neked nem tudom mennyire vagy jó játékos de ha sniperezni akarsz akkor mennyél szépen hc-re én is azt csinálom,am meg minek játszol simán csipával ha visszanéznek kill-camból... értelmét veszti a dolog...Azt mondom hangtompitó és Scavenger Pro,Cold Blooded Pro,Ninja Pro ha olyan helyen vagy hogy nagyon mászkálnak alattad feletted esetleg melletted akkor jó,de amúgy meg nehogy már elveszitsen az erejéből egy olyan fegyó amelyik 7.62X39-mm-es meg hc-n 1lövés 1ember ott érdemes sniperezni,stopping-nak nem sok van mert kikapod a cold blooded és a szádba nyomnak egy rakétát vagy bármi más légi támogatást,sniperek közül is inkább W2000-es M21EBR,a másik kettő is fasza de ha véletlenül célt tévesztesz intervention-el szopi keményen,Barett meg nagyon rángat ha célt tévesztesz ott is szopi,azért jó amelyikben több golyó mert birsz korrigálni ha netán nem oda lőnél...,nem értem minek snipereztek simán elég illúzióromboló hogy 2netán 3 lőszer kell egy fickóba....Shotgun ügyben nem értem mit vagytok kiakadva olyan közel egy sima Spas12 (akár fmj-vel akár grip-el) úgymegborit mint kékbálna a tankhajót...amúgy Gabe pont a Scar a csúcsszuper fegyó,az ulowok fegyvere,túl pontos és túl erős ahoz képest amit mondjuk 30-as netán 35ös szintig kaphatsz,ja és kit izgat hogy kevésbenne a lőszer nem 226-ot kell lőni egy emberbe,bár sima módokban néha előfordul.......
  • Frank99
    ja.
    lenne jobb dolgom, is asszony húzkodja a ...

ti meg itt csináljátok a feckót, de sebaj, az előbb csináltam egy ilyet, előtte tök normálisan játszottam 1 órát, és nrem tudom mi volt ma este, de nem volt csíter 1 szál se....
  • Jacek
    Frank munkaban:)
  • Skyline
    ACE: Hogy neked nem tánik fel a magas ping az a te dolgod én mindenesetre nem hiszem el,ha nem full egységes a pingjelző hanem 1 csík hiányzik az az ember már hozza az említett példát,miszerint rádlő,neked 1 lövésnek tűníik,vagy 1 találatnak,visszajátszásban pedig van az 3-4 skuló is...És ilyen kevesebb vonalas pingesek MINDENHOL vannak,nem hiszem el hogy te még nem találkoztál egyel sem.
    Hogy nem kell tudás? Csak reflex meg gyakorlat? Lol,warozz már egyet lowoknál keményebb ellenfelekkel Cod4-ben...

Többi beírás: Miért vettem meg? Mert reménykedtem benne hogy elöbbutóbb lesz dedikált,és csak warezelleni húzás az iw ideiglenesen. Hát nem az és az IWnet egy nagy rakás szar úgy ahogy van, a cheaterek elleni VAC védelem pedig ennél a játéknál egy nagy mese.
    Hogy minden kivennénk a játékból? Nem...Csak azokat a dolgokat amiktől nem lehet értelmesen játszani...
    A következő Cod részek PC-n a félmilliós eladást sem fogják elérni,remélem be is szüntetik a francba a pc release-t húzzanak csak a boxra,ott van igény az ilyen szemétre.

(Igen most jöttem játékból és megint : Lag miatt nem hatott a stun pedig ellen pofájába robbant,egy wh-s gyerekkel névszerin .!.. ma már 3szor találkoztam és nézve a játékát 10000% wh így azis adott egy adagot az agyamnak, na bementem dominationba ahol egy kis pályán minden fasz leighweight commandoval rohangált....Zseniális volt köszönöm.)

• tommygear
    ja az elég értelmetlen :D
  • rexsimus
    Használják csak, legalább tudjuk, ha közelben van :)
  • BaLeeX
    Én is így gondolom, mégis elég sokan használják...
  • rexsimus
    Jap! Lényegében egy hatalmas A KÖZELEDBEN VAGYOK tábla :D
    HCben már több értelme van, de nem sokkal.
  • xxxpaulxxx
    Tudjátok mi az igazi fos? A scrambler
    Ki az a barom aki ezzel tolja...
    ennél nagyobb árulkodó cucc, hogy TE ott vagy, ahol... nincs:D
  • xxxpaulxxx
    csak az a gáz hogy régi gémeket nyom
    bár volt egy Christmas carol része... ott nyomott egy WII-s játékot... nah ott is anyázott rendesen:D
  • boomsly
    Át kéne adni a cuccot tesztelésre ennek az állatnak
  • báttyó02
    640×480 low
  • harmadas
    hi! ha spec opsozni szeretnék és nkem nincs nagyon jo netem de hostnak nagyon jo akkor nem fog laggolni?
  • Rambo9512
    Amúgy kössz.
  • Rambo9512
    Akkor nálad más lehetett a hiba mert ezzel a konfiggal a 4 simán megy medium grafon.
  • ACE
    Fúú, bakker kipróbáltam a roadrunner hibát, nagyon lehet vele gyapni valóban :) De télleg kibaszás ez így a másik oldalról is... lőttek rám összevissza de hiába... nagyon gáz.
  • Unreal1942
    360 hack
  • TopGun
    Sziasztok! Nekem van egy olyan kerdesem, hogy be lehet azt allitani valahogy, hogy a zene halkabban szoljon? vagy csak egyutt lehet beallitani a "zajokkal"?
  • mNzJean
    Hááát , szerintem nem . Nekem a 7300 gt , dual procival és 4 giga rammal , laptop cfg-vel , játszhatatlan volt COD4 ben . Talán egy nagyobb videokártyával megpróbálkozhatsz . Milyen alaplapod van agp-s ? Amúgy a net az olyan amilyen én még modemmel is multiztam ,az túlzás ,hogy élvezhetően de játszható volt.
  • armageddon666
    oops :D ezt benéztem...
  • Gabe18
    De.
  • Marci0115
    csatlakozásnál mindenkinek egyes rangja van nem?
  • Kly
    >.>
  • armageddon666
    hú, 2 rank1es, gondolom akkor vették meg a játékot :D
  • Rambo9512
    Hello.Bocs a láma kérdésért de azt szeretném megtudni Hogy egy 2.8 as egymagos procival 1 gb rammal 7300gt-vel és egy 128 Kb/s-os nettel tudnák e élvezhetően multizni
  • BIKA95
    Elhiszad ha aztmondom igen? :D Utáa 2 percre már csatlakoztak hozzánk de az a 2 perc..... huh maga volt a pokol xD