Modern Warfare 2
-
Gabe18 #13248 Na nézzük.
Alapjában szerettem volna a Sniper class-t játszani ebben a CoD-ban.Az eddigiekben mindig valami assault voltam,de tetszett a régebbi részekben hogy akik megtanultak a sniper-el játszani azok szép lövéseket tudtak produkálni.
Úgyhogy indulásnál ez volt az alap.Viszont ha Sniper,akkor az öljön egy lövésre.A saját káromon tanultam meg hogy ez két dolgot magával hoz.Kell a Stopping Power,és kizárt a hangtompító az elsődleges fegyverre..Illetve leginkább az első két sniper ami számításba jöhet.
Tehát fegyvernek az Intervention vagy Barrett.Másodlagos fegyver pályafüggő.Vagy az első shotgun (SPAS-12),vagy Machine Pistol (PP2000,vagy mostanában a Raffica).Egy egész prestige alatt szivattam magam a sima pisztolyal,de abból annyi elég volt.
A perkek pedig Bling,Stopping,Ninja.
Bling azért mert az FMJ töltény kell a siper-be az egy lövés-egy halál elősegítéséhez,illetve a másodlagos fegyvernél is elkél,meg akkor a shotgunra jó a Grip vagy a pizstolyra a hangompitó egyes pályákon.
Stopping egyértelmű hogy miért.
Ninja pedig HB szenzoros emberek elkerülése érdekében.SD-ben nemigen engedhető meg hogy az ellenfelek fél pályáról megmondják hol vagy...
Most megy a 3. sniper-es prestig-em,azokban ez volt a jellemző.Illetve egy Prestige-t vittem Assaultként.A perkek ott sem változtak,fegyver pedig a SACR-ACR volt leginkább szintén FMJ-vel és hangtompítóval.