Modern Warfare 2
  • Boron Power
    Tegnap már én is ott tartottam, hogy kivágom a francba a játékot.
    Én szeretek egyenlő feltételek mellett megküzdeni másokkal, de itt lehetetlen.

Hiába vagyok viszonylag jó játékos, a normális perkjeimmel, fegyveremmel pont szart sem érek. Ráadásul a mapok nagy része olyan, hogy lehetővé teszik a futóbajnok shotgunnereknek, hogy pillanatok alatt a pofámba érkezzenek. Hiába lövök előbb, az assault rifle-ből nem elég egy lövés, neki a dupla kurva shotgunból igen.

Itt még a lehetőségét is kizárták az egyébként ultra gyenge iwnetjükkel annak, hogy tisztességes szervert csinálhasson az ember, ahol ki lehet zárni fegyvereket, perkeket.

Képzeljétek el mi lesz, ha mint cod4-ben begyakorolják a népek, hogy rögtön kezdés után a másik kezdőre lövik a gl-t. Jónéhány mapon müködne.

Max. annyit tehetek, hogy én is felveszek ilyen buzi perkeket, mint a marathon, ligh weight, teszek hozzá egy, vagy inkább két shotit, aztán go. De innentől ez nem játék, hanem egy fos. A normál célzással és lövéssel szerzett fragek száma nem éri el az 50 %-ot a többségnél.

Ez már nem First Person Shooter, a shootert ki is hagyhatják belőle. A perkek, meg a fejlődés renszere miatt inkább valami beteg RPG-re hasonlít némi esélykiegyenlítő beütéssel, hogy a fogalmatlan, egeret nem látott pistikék is fraget tudjanak szerezni. Sőt ha ügyesen kempelnek még meg is nyerhetik anélkül, hogy akár egy ember is lelőttek volna.

Vicc

Nick: KL_atya'tok