Modern Warfare 2
-
Shadow DooM #12932 Megsúgog neked (kicsit erősebb hangnemben irom..),hogy bármivel lelehet szedni.....de!A GL'z-és az ulow nyomorék szarok módszere akik-nek semmi sikerülélményük nincs azonkivül hogy kicsapták a múlt évi 2009-es naptárra azok ezzel kompelnzálják az amúgy is harmatos tudásukat,SCAR az nagy ulow fegyó túl erős és túl pontos hiába hogy kicsi a tár mondjuk lehet hogy csak nekem szar mert only hc miatt ott 1lövés és cső,meg az olyan kis köcsög nyomorékok akik bebújnak lépcső alá,a patakba fekszenek de valami atom nyomorék fegyverrel és kb 226-ot lőnek azt is 8tárból egész meccs alatt,mert ha anyámat áthivnám a konyhából és megmutatnám hogy kéne lőni lehet többet összeszedne,na az ilyen fasznyomorékokkal van tele a játék,még nuke-ot mindig nem tudtam összeszedni(pedig már 1et csináltam) pedig nem játszok szarul,ha rusholok általába 2-es 3as KDR-m van,ha kicsit kempelek vagy csak 1szakaszt oda vissza végigjárok akkor 4-5 vagy attól felfele,délután is már a falat akartam szaggatni ez annyira idegesitő fos szar játék,megyek vissza CSS-z ni százszor normálisabban megvan csinálva minden,van hitbox,igaz nem jön atom meg ilyesmi dehát nem is arra van kitalálva,meg azért azt tegyük hozzá hogy a Source az kábé a 3.igazi csé volt és majdnem tökélyre (első CS 99%-os értékelés) fejlesztették,mig ez a szardarab a 6.rész amibe orditó hibák vannak,komolyan... ahogy haladunk a jövőbe egyre szarrabb játékok vannak meg amúgy szarrabb is minden mint ahogyan régen volt....ááhh komolyan mondom....na de hagyjuk elkanyarodtam a témától..:)