Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most húzott fel egy akimbós p90-es köcsög, egyszerûen lehetetlenség legyürni, mindig úgy jött ki, hogy középtávon szedett le, elég sokszor. és az akimbós köcxsög a társamra ír hogy fucking camper. én meg visszaírtam neki, hogy shut up akimbo hero😄
szétcseszték a játékmenetet, de nagyon ezzel. kurvára!
na nem baj, ha meglesz a max prestige majd én is ezekkel fogok rohangálni.
Január-februárra ha nem csökkentik az erejét és fõleg a hatótávolságát akkor az összes hülye ezzel fog rohangálni..😄
Én már lassan 3 napja keresgélek SD-t ha meglátok 67-esnél magasabb embert kilépek,újat keresek..Ha 4-5 próba után nincs egy olyan játék sem amiben 67-es szint alattiak vannak átmegyek kicsit HC HQ-ba csipázgatni,aztán 1 meccs után megint keresek sima SD-t hátha...
Sajna egyre kevesebb a 67-68-69-70 nélküli SD és egyretöbb az Akimbo 1887 noob...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
mármint amiket én írtam.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
valaki megtudná nekem nézni?
Per Aspera Ad Inferi.
Eddig is egy játékmód volt benne ami valamennyire taktikus játékmenetet igényelt,az az SD volt.Most már az sem az.
Lassan minden csapatösszeállításban lesz vagy 4-5 Akimbo-Shotgun Lightweight-Marathon mágikus összeállítást alkalmazó ember.Ennek igy tényleg semmi értelme.Ész nélkül rohangászó,pillanatok alatt az ember hátában lévõ játékosokkal van tele az összes "szerver".Ehhez képest a Counter Strike egy hardcore szimuláció.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mondom ok,fogom a shotgun-t (neeeem akimbos-t<#vigyor4>#vigyor4> ),felmegyek egy FFA-ba,azt lenyomom.
Hát ami ott megy az is vicc.Sima FFA,de 8 emberbõl rajtam kívül kb még 2-3 mozgott,a többi sarok,bokor,folyosó kanyar ahol csak várni lehet ott megállt és malmozott hogy mikor jön arra valaki akibe belelõhet egyet.
Jó mondjuk én eleve rohangáltam mint az állat hogy a shotival közel kerüljek az emberekhez,aztán gyorsan lepuffogtassam az ötvenemet.Nem azt mondom hogy mindenkinek ennyire agyatlanul kell ott is menni,de hogy a fele meg se mozdul...
Tegnap este klántárssal bementünk HC HQ-ra pár fegyóchallange-et csinálni (leggyorsabb módja😉 ). Összes pályán kempelõsdi ment minden hülye részérõl kivétel ezen,ez olyankicsi pálya, nincs értelmes kemphely.....A lvl hackes gyerek elvérzett ,eredménye hûen tükrözi a "tudását"....Gyalumódban (rohangálás mint a hülye UMP és g18-al) az eredmény ...😄
Az a jóság a 38 halálból kb 20 gl és rakétavetõ de mindet megbosszultam😄
Ettõl függetlenül az IW most már csinálhatna lassan valamit,mert ezek szerint itt az öngyilkos terroristától a terminátorig minden elképzelhetõ,és alkalmazható.
meg szinttõl függetlenül 10 perc alatt 25-30 killnél többet nem nagyon lehet csinálni egy kör alatt
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
http://www.portforward.com/cports.htm
itt keresd meg az mw2-t és engedélyezd a routeren ezeket a portokat
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Most tettem fel a játékot, mikor indítom a multit és nyomom hogy play, csak annyit ír hogy Connecting IWnet... és nem csinál semmit. Routerrel van megosztva a net, steam fut, steam és a játék is frissítve van, mi lehet a gond?
Elõre is kösz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.