Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
DE mondjátok már meg h a büdös lófaszért nem lehetett megoldani úgy az akimbot, hogy csak a kézi pisztolyokra lehessen beállítani?
Most húzott fel egy akimbós p90-es köcsög, egyszerûen lehetetlenség legyürni, mindig úgy jött ki, hogy középtávon szedett le, elég sokszor. és az akimbós köcxsög a társamra ír hogy fucking camper. én meg visszaírtam neki, hogy shut up akimbo hero😄

szétcseszték a játékmenetet, de nagyon ezzel. kurvára!
na nem baj, ha meglesz a max prestige majd én is ezekkel fogok rohangálni.

Mondtam hogy ez lesz😄D
Január-februárra ha nem csökkentik az erejét és fõleg a hatótávolságát akkor az összes hülye ezzel fog rohangálni..😄

Én már lassan 3 napja keresgélek SD-t ha meglátok 67-esnél magasabb embert kilépek,újat keresek..Ha 4-5 próba után nincs egy olyan játék sem amiben 67-es szint alattiak vannak átmegyek kicsit HC HQ-ba csipázgatni,aztán 1 meccs után megint keresek sima SD-t hátha...
Sajna egyre kevesebb a 67-68-69-70 nélküli SD és egyretöbb az Akimbo 1887 noob...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Marci0115
most már nagyon idegesít ez az akimbo + shoti , 1 kmröl meghalok 1 lövésben :S

DarkSector
sebaj azért thx a választ.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

HD JOHNNIE
értem. Sajnos nekem csak 3780-som van.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

DarkSector
azé nem ott nézem mert konkrétan ezek a beállitásokkal érdekelne...
mármint amiket én írtam.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

HD JOHNNIE

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
Nézz szét júcsöven, szerintem találsz rá vidit.

DarkSector
Valaki megtudná nekem nézni, hogy 4670-es vga-val hogy megy a játék 1280x800-on, úgy hogy csak élsimitást kapcsolnám ki, és texturák meg ULTRA-HIGH-HIGH...???
valaki megtudná nekem nézni?

DarkSector
😄

RatBaG
normális SD-re már a cod4 se volt alkalmas. ilyen elbaszott labirintusmapokon nem lehet úgy védeni/támadni, mind anno cod1-ben...

Per Aspera Ad Inferi.

Jó,hát ez a játék így lassan az értelmét veszti.
Eddig is egy játékmód volt benne ami valamennyire taktikus játékmenetet igényelt,az az SD volt.Most már az sem az.
Lassan minden csapatösszeállításban lesz vagy 4-5 Akimbo-Shotgun Lightweight-Marathon mágikus összeállítást alkalmazó ember.Ennek igy tényleg semmi értelme.Ész nélkül rohangászó,pillanatok alatt az ember hátában lévõ játékosokkal van tele az összes "szerver".Ehhez képest a Counter Strike egy hardcore szimuláció.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

tommygear
az conspiracy 😄
tommygear
jaj kajak 😄 most már oké
Prince23
Visszavágó, hogy pontosabbak legyünk😄

DarkSector
jah ez sem rossz ötlet, de én inkább összeesküvésre szavazok...

Azt lövöd le aki elõtte éppen téged lõtt.Ki is írja "payback",visszafizetés.

DarkSector
nem az mindig hullik ha jól tudom mindentõl független...

Prince23
Gondolom a Scrambler miatt van... újrahasznosító perk vagy mi. granyók, lõszerek felvétle...

DarkSector
mert gazdag zsoldosok, a felkelõk meg sokat fosztogattak, és azért gazdagok...csak mink vagyunk ien szegények...bácsak belõlem hullana eggyi papír...<#vigyor2>

tommygear
a pénzhullást még mindig nem sikerült megfejtenem miért van, ti tudjátok?
Azé rendesen geciek a készítõk....Mondom berakom a perket aminek a pro változatával tisztán hallom a némafutkározókat is...Aha...A pro változathoz hogy megkapjam 120 ellenséges szart kell megsemmisítenem...Pl ágyút,claymore-t...Eddig ÖSSZESEN a 2 teljesített prestige alatt jó ha 20-at megsemmisítettem...Nemhogy bennlegyen egy perk a stopping power helyén és semmisítsek meg azt használva 120 szart....De nembaj asszem ha megvan a prestige szint aminél nemakarom tovább tolni megcsinálom,de akkor jajj a némarohangátoroknak😄

DarkSector
igy ke csinájnie csájé...<#hehe>

Stun gránát rá, majd GL. asszem kettõt bír el 😊

Én 2 napja szedtem össze a Ninja-hoz a "pro" változatot.Ugye ahhoz kell az 50 "close range kill".
Mondom ok,fogom a shotgun-t (neeeem akimbos-t<#vigyor4> ),felmegyek egy FFA-ba,azt lenyomom.
Hát ami ott megy az is vicc.Sima FFA,de 8 emberbõl rajtam kívül kb még 2-3 mozgott,a többi sarok,bokor,folyosó kanyar ahol csak várni lehet ott megállt és malmozott hogy mikor jön arra valaki akibe belelõhet egyet.
Jó mondjuk én eleve rohangáltam mint az állat hogy a shotival közel kerüljek az emberekhez,aztán gyorsan lepuffogtassam az ötvenemet.Nem azt mondom hogy mindenkinek ennyire agyatlanul kell ott is menni,de hogy a fele meg se mozdul...

Pc-n még nemtalkoztam ilyen "hibakihasznátorral". Ellenben klántárs kb 20 perce hagyta abba a játékot és ma belefutott megint 3 aimosba (Mindegyik visszajátszásban vérzett el,az egyik csak fejeseket osztott,és prestige 5-ön volt szóval jó rég csinálja....)

Nyugodtan banolja az összeset a microfost majd tanulnak,egyébként ideiglenes ban a live-ra nem végleges.

Tegnap este klántárssal bementünk HC HQ-ra pár fegyóchallange-et csinálni (leggyorsabb módja😉 ). Összes pályán kempelõsdi ment minden hülye részérõl kivétel ezen,ez olyankicsi pálya, nincs értelmes kemphely.....A lvl hackes gyerek elvérzett ,eredménye hûen tükrözi a "tudását"....Gyalumódban (rohangálás mint a hülye UMP és g18-al) az eredmény ...😄
Az a jóság a 38 halálból kb 20 gl és rakétavetõ de mindet megbosszultam😄

Hamarabb megtanulja hogy ilyen marhaságot nem használunk...

Ettõl függetlenül az IW most már csinálhatna lassan valamit,mert ezek szerint itt az öngyilkos terroristától a terminátorig minden elképzelhetõ,és alkalmazható.

Na ja, csakhogy ehhez nem lenne köze egy játékhoz. Két különbözõ dolog. Legalább a Sony nem tesz ilyen lépéseket.

ha csak a játékból bannolna, akkor játszana az 1 napig mással, vagy esetleg elmenne otthonról vmerre. így meg azért nagyobb a tét, ha csinálod a bugot...

Daell Drow
PC-n is mukodik? vagy mar kovi updatben javitva van.
Solid Snake
Martyrdom <#eplus2>
Szerintem viszont az, mivel nem csak a játékból bannol, hanem magából a LIVE-ból. Így több dologtól esel el.

nem durva. azokat is kibasznám akik akimbo 1887eznek😄

tommygear
most kezdjem elõlrõl a játékot és 1es szinten csináljam meg neked vagy mi? volt már nekem is 13mas szinttel 18-2 is
meg szinttõl függetlenül 10 perc alatt 25-30 killnél többet nem nagyon lehet csinálni egy kör alatt
hungary27
42 es szinel 20-5 stat?
nekem 13mas szintel:
mmovar
üdv! Valaki helpelne egy kicsit, hogy cop-modban a repcsis résznél vannak azok a full páncélos emberkék és egy tár m249 tõl sem döglenek meg már próbáltam mindenhol lõni, hogy biztos van gyenge pont rajta de semmit nem találtam. mivel lehet azokat kinyírni? a gránát-os is megeszi reggelire. köszöntem.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

tommygear
na jövök gizdulni énis<#nyes>

Jaffa 2843
engedélyezve vannak a routeren azok a portok amiket mw2 használ?
http://www.portforward.com/cports.htm
itt keresd meg az mw2-t és engedélyezd a routeren ezeket a portokat

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Valaki help pls
Most tettem fel a játékot, mikor indítom a multit és nyomom hogy play, csak annyit ír hogy Connecting IWnet... és nem csinál semmit. Routerrel van megosztva a net, steam fut, steam és a játék is frissítve van, mi lehet a gond?

Elõre is kösz
armageddon666
Ez olyan webfordításosnak tûnt valahogy...

@

tommygear
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
makarov csak azt mondja el hol van shepard
Jogos én emlékeztem rosszul, Nikolaj jön az AC-130-as géppel.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Nikolai vezeti a repülõt 😄 õ szerzett nekünk repcsit... Szép lenne ha Makarov küldött volna értünk repülõt... Nem sokára megint végigtolom a gamet, majd megnézem megint, hogy biztosra menjek😊

Nem tud valaki egy MW2-es klánt?Csatlakoznék

Azt te kevered de csúnyán. Nikolaj ott ül a kocsiban amivel felvesznek. Makarov adja gépet hogy lelépjetek, és átadja az infót Shepard árúlásáról. Játszd újra Sam és figyelj az átvezetõkre valamint a rádiózásra harc közben.

kevered a szezont a fazonnal😄 aki kimentett minket, az Nikolai volt...

Nem valószínû, ugyanis õ mentett ki minket afganisztánból (scrapyard), és a sztory szerint mi vagyunk a föld legveszélyesebb és legkeresettebb terroristái. Itt valami nagyobb durranás lesz a 3.részben. Makarov pedig egy olyan rendszer ellen "lázad" ahol szobrot állítottak az MW fõgenyájának. Nem ízlik neki az "új" oroszország.

DarkSector
ja----példának okáért.
Dirt 2 nél:
GFWL-ban 47 acsi van és XL-ban meg 49!!!