Modern Warfare 2
  • Skyline
    Utánnaolvastam...Az egyik helyen aztírják nemlesz...A másikhelyen aztírják hogy lesz de csak pc-n....Fene tudja,mindenesetre tény kemperjátékká változtatná a játékot, de ez így gáz megoldás,inkább raktak volna bele valami mérőt ami xy idő után talpra rakja a parasztot...
    Azért egy hasalás akciójátékban sokkal jobban hiányzik mint egy kihajolás...
    Meglátjuk..Nem örülök a hírnek,bár ritkán csipázok és ez főleg őket érinti,azért amikor rámlőnek szvíesebben vettem volna ha nem ugrabugrálva forgolódva kell fedezékbe szökdécselni,hanem hasravághatom magam hogy kisebb céltábla legyek...

CodMw2: Modra és egyebekre szerintem a kilátások szinte 0. Dedikáltról nincs hír. DLC tavasszal x360-ra pcről nincs hír,de mivel fizetős lesz nem is érdekel,egy forintot nem adok ki többet COD játékra amíg nem kapunk dedikált szeró támogatást és modokat. Márpedig erre tavaszig valószínüleg nem sok esély van tavasszal pedig szépen átállás mindenképpen BF BC2-re (hmég aztis lefogom szarni ha nemtudok lefeküdni,MW2-t napról napra egyrejobban kezdem unni/utálni).......