Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Asszem valaki írta pár napja hogy lehet karácsony elõtt lesz valami nagyobb patch ezeknek a dual fegyvereknek a gyengítésével.Hát nem ártana...
De hát ki tudja.Lehet az IW ugy van vele,sokan használják,akkor biztos jó.A hisztizõk meg le vannak .....,használják azok is.
Persze én is láttam ma Marathon-Lightweight-Akimbo 1887 fegyveres atlétát.Favela-n futottak körbe-körbe ketten,ha valakit megláttak durr...
Aztán az köv. pályán Estate-en 3 kör után elhúztak,lehet ott már messzebbrõl kilõtték a nyomorultakat...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Prince23
A qva anukat az akimbos termi shotis köcsögöknek!
kezd felbaszni.
Mért nem lehetett csak kézi pisztolyok alá pakolni azt a rohadt tetves akimbó perket??????????????

ja, és az online petíció "accidental" törlõdött..

HARMADSZOR...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

IW delete that stupid model akimbo!!

I'm done!!! no more MW2, it sucks!!! back to CoD4

Well, I just unistalled it.

ezekrõl beszélek..

de tulajdonképpen a fórum 90% át belinkelhetném, mindegyik dedi szervert követel, akimbo meg a többi faszság törlését, szerinted hány válasz érkezett??

EGYSEM!! <#levele>

DarkSector
mirõl beszélsz???

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Lunatic83
egy is sok belõle, nem h kettõ...

Xbox Live: Lunatic HUN

IW fórumokban milyen hiszti van..

nem hiszem el hogy nem veszik figyelembe ezek a fasszopók..

mindent a nyomorék konzolosoknak...?

tommygear
van bizony :S
armageddon666
van ilyen hogy p90 akimbo? O.o az 100 kurva golyó, és ha jól figyeltem meg (nem nagyon volt mondjuk rá lehetõségem) mikor az egyiket tárazom a másikkal még lehet lõni O.o tehát kb. nonstop lehet vele lõni...

@

zzeN
Én azt az 1887-es fegyót ki nem állhatom, 20 méterrõl 1 golyóval szednek le mindig. Ma találkoztam vagy 5 aimossal, 180 fokokat simán fordultak. Tényleg kellene egy nagyon nagy takarítás...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

tommygear
p90 akimbóval de felbasztak most <#oooo><#oooo>
kurvára kellett bele...
Ideje lesz egy újabb nagytakarításnak,mert az imént is összefutottam egy aim-os féreggel.
Falon át széjjel lõ,utána azonnal egy ismeretlen erõ perdített rajta egy 90 fokot,egybõl ott is elkezdett lõni valakit.Gondolom a többiek hasonlóan jártak mert szidta mindenki agyba fõbe.Végén beírja hogy õ nem csaló... Nem tudom,valahogy nem hittem el...
Sajnos a következõ körbe nem vele rakott egy oldalra,mert akkor felvettem volna.

Jaffa 2843
nem
legegyszerûbb megvenni.. a multi akkor ér valamit ha más emberekkel játszasz 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Lama kérdés, de itt lehet valahogy offline játszani mondjuk deathmatch-et BOT-okkal?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Jaffa 2843
látom érted a lényeget.. a lényeg hogy így kéne bánni minden csalóval

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

antgecc
Tuti, hogy fake... nincs olyan hülye, aki lan-on csítelne...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Frank99
hogy asszisztálsz egy öléshez, de de nem a tied az utolsó golyó...
ha jól gondolom....
ezekért szokott 20 pontokat adni (nekem...)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

tommygear
sebezted de nem te ölted meg
hungary27
az assist az mi?
Én így állok egyelõre. Rohadt sok assist...COD4 ben is sok jött össze.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Igazad van!! Én nemtudom szánni öket,nemér a börük 2 fillért... Más játékát elrontani... Inkább tanulnának meg játszani,TISZTESSÉGESEN!

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

HUNMemphis
Gyûlölöm a csitereket!
Megérdemelte a srác sõt egy két pofont is kaphatott volna.

Másrészrõl meg szánom õket.
Lanon is csitelni hát ez már beteg... Nincs tisztába azzal amit tesz.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Hát ez szebb arány,én örültem hogy a K/D arány a végére átbillent pozitívba,sokáig minuszban volt.
Na meg ez a sok assziszt... Hát hiába,nálam általában az volt hogy vagy megdöglesztettem egy lövésre,vagy már régen rossz volt...<#vigyor4>

#9966: kösz😊

#9965: volt amikor csak 30 - 12es volt a statom😛 😄

Jaffa 2843
hope so 😄

tommygear
ez darksector 😄
armageddon666
Na végigvittem Veteránon is... fránya intelek miatt nem 100%, de az nem érdekel, mert faszság szerintem gyûjtögetni a sok szart, annyira nem illik bele...

Félwarez kérdés: Miután megvettem játszhatom újra, vagy át lehet varázsolni a mentéseket? Illetve nem tudom milyen Steam achievementek vannak, de gondolom azokat így nem kapnám meg.

15 óra játékidõ SpecOpsszal, de ebbõl 5 az elsõ végigjátszás és mondjuk 7 a második veteránon 😄 szóval akár még bele is férne mégegy 😊 nagyon bejön a Single 😄

Meg akkor már lehet hogy elõtte a 4-t is végigjátszom megint... De az nem megvevõs 😞

@

Kandurex
Régebben sokat ment, hogy ez a videó "fake", "nem fake"...mindenesetre szimpatikus.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Jaffa 2843
mindenkinek azt ami jár...
én már lvl hack-ért is ezt tenném velük.. söt így törném szanaszét a gyereket is

Szega87
nice stat <#eljen>

Snexi
nekem is volt már 30-0 statom,igaz csak akkor 1x jött össze hogy ne haljak meg 1 meccs alatt

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Az az arány nekem is rossz, hála annak, hogy rengetegszer kidobál, csak úgy -.-

Lunatic83
a Wins/Losses aránya sajnos nekem is ilyen rossz... a többivel nincs gond

lassan elérhetõ lesz a pre2, nagyon nem akarom elkezdeni, pedig kéne még 1-2 szabadon variálható fegyverállás...

jelenleg két helyet foglal el az ACR, Acog vagy thermal, pálya és játékmódtól függõen, s egy Holo
további két hely a M21-nek, Acog és Thermal
egy hely van az AUG HBAR-nak, õ csak egy red dot-ot és egy grip-et kapott
s az utolsó hely egy ump-nek van, holo

perkek esetében még mindig a Ninja+Cold(+Silencer)-ra esküszöm , bár jó a Stopping Power, de több elõnye van ha nem látnak....
nem is csoda, h "The Silent" callsign-vel járok 😉

Xbox Live: Lunatic HUN

felkapod a sentry gunt, a clayeket +2 fegyvert és berohansz balra az étterem mögé a sikátorba.

Hátulról nem jönnek, ágyú, clay lerak, és atom kemp.

Ha meg predatorok jönnek a falhoz kell lapulni, akkor megmaradsz..

A helikre meg nem kell rakétát pazarolni, leesnek géppuskától is.

Na most már én lettem az elõbb a "Barrett noob" mivel azzal ugye gyorsan is ki lehet lõni a tárat,aztán ilyen módon közelrõl zoom nélkül szétsoroztam egy orosz (legalábbis olyasmi nyelven hõzöngtek) klántagot aki rám rontott.
Érdekes,amíg az alap sniperel egy lövés után várnom kellett vagy egy másodpercet az újabbra,addig senkinek se volt baja velem...

Viszont õrület milyen kevés bónuszt ad Prestige után.Az elõbb 4-3-ra nyerük a meccset,11-4-es k/d arányomra adott 1500 pont bónuszt.Prestige elõtt ez ért volna ~5000-et.
Gyanítom a kill-ekre úgy adja a bónuszt hogy a nálad magasabb szintûekre sokat,alacsonyabbra keveset.És mivel én voltam az egyetlen Prestige-es,kaptam jó keveset...

Hát nekem sosem volt 30-0-ám meg még hasonló se,de a elsõ Prestige meglett alábbi eredménnyel.

Fõ fegyver az elsõ sniper volt,másodlagos meg az elsõ pár szinten automata pisztoly,aztán a "sniper ne vigyen már 2 erõs fegyvert" alapon a tizenvalahanyadik szinttõl sima pisztoly.Perknek a gyorstárazás,Stopping Power,illetve a Stedy Aim majd helyette a Ninja,mert muszáj hogy ne látszódj azon a rohadt szenzoron minden második játékosnál.
Mondhatni szopattam magam 60 szintet saját elhatározásból.Na de most majd változtatunk.Félautomata sniper,shotgun,majd mindíg az aktuális legjobb belõlük,aztán meglátjuk hátha úgy jobban megy...
Mondjuk ilyen GL,meg Akimbo shotgun fegyver,vagy Marathon-Lightweight-Kommando perk összeállításig már nem alacsonyodnék,mert akkor inkább abbahagyom az egészet.

Mert mért?

Ha csak a Hq foglalásért-leszedésért jár pont,akkor simán benne van a 200-0 csaló nélkül is.Csak annyi kell hogy egy csapat foglalja be örökké a HQ-t a másik meg elég béna legyen hogy sose tudja "leszedni".

tommygear
azt a 30-0át õ csinálta nem panaszkodik 😄
DarkSector
de ez lol...
amugy az ember nem venné észre, de nézd meg a csapatpontokat!!!!!!!!!!!!

200-0.....nah ez a lehetetlen ezt nem lehet kimagyarázni....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

darki81
ennyit csak csalással lehet ölni

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

DarkSector
erre a piti 30-0-ra panaszkodol csaje????
akkor ez mi?
O_o

Na én is ezt akartam mondani! Azért ezek az idõk kicsit elvannak túlozva! 😊 Azt a pályát vagy 20-szor kezdtem elölrõl de még nem sikerült leverni õket! Már gondolkozok egy csaláson mert így kurva nehéz! Legalább ne én lennék egyedül! Persze a legnehezebb fokozaton! Azért a legelsõ pálya sem rosssz! Best time:22:30-asszem! perszepityu! 34:35 a legjobbam pedig párszor neki estem!
Jöttem janizni. Kicsit MW2 FFA-ztam, hát íme a mai meccsek közül 2dbnak a gyümölcse:

Prince23
Egyszerû: wh aim + rpd

És az hogy lehet hogy fél perc alatt majdnem mindenki 5-ször meghalt? 😄

steam, origin: ACE_hun

tarti19
Hali. Létezik, hogy a steam nem látja a felpakolt stuffo, viszont a my games szekcióban not isntalled résznél rámegyek s akkor felpakolná a winyóra? Ez a verza nem lenne para, csak nincs hely a winyó ezen részén s nem engedi átállítani, hogy hová töltse le...
Köszi elõre is

nekem a "tactical nuke incoming!" meg az "enemy AC130 above" kellene de nem talalom õket 😞

RatBaG
adnia kéne, ha már a statoknál nõ a sebzés mikor rárakod.

Per Aspera Ad Inferi.