Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De hát ki tudja.Lehet az IW ugy van vele,sokan használják,akkor biztos jó.A hisztizõk meg le vannak .....,használják azok is.
Persze én is láttam ma Marathon-Lightweight-Akimbo 1887 fegyveres atlétát.Favela-n futottak körbe-körbe ketten,ha valakit megláttak durr...
Aztán az köv. pályán Estate-en 3 kör után elhúztak,lehet ott már messzebbrõl kilõtték a nyomorultakat...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
kezd felbaszni.
Mért nem lehetett csak kézi pisztolyok alá pakolni azt a rohadt tetves akimbó perket??????????????
HARMADSZOR...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
I'm done!!! no more MW2, it sucks!!! back to CoD4
Well, I just unistalled it.
ezekrõl beszélek..
de tulajdonképpen a fórum 90% át belinkelhetném, mindegyik dedi szervert követel, akimbo meg a többi faszság törlését, szerinted hány válasz érkezett??
EGYSEM!! <#levele>#levele>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
nem hiszem el hogy nem veszik figyelembe ezek a fasszopók..
mindent a nyomorék konzolosoknak...?
@
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Falon át széjjel lõ,utána azonnal egy ismeretlen erõ perdített rajta egy 90 fokot,egybõl ott is elkezdett lõni valakit.Gondolom a többiek hasonlóan jártak mert szidta mindenki agyba fõbe.Végén beírja hogy õ nem csaló... Nem tudom,valahogy nem hittem el...
Sajnos a következõ körbe nem vele rakott egy oldalra,mert akkor felvettem volna.
legegyszerûbb megvenni.. a multi akkor ér valamit ha más emberekkel játszasz 😄
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ha jól gondolom....
ezekért szokott 20 pontokat adni (nekem...)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb
Megérdemelte a srác sõt egy két pofont is kaphatott volna.
Másrészrõl meg szánom õket.
Lanon is csitelni hát ez már beteg... Nincs tisztába azzal amit tesz.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Na meg ez a sok assziszt... Hát hiába,nálam általában az volt hogy vagy megdöglesztettem egy lövésre,vagy már régen rossz volt...<#vigyor4>#vigyor4>
#9965: volt amikor csak 30 - 12es volt a statom😛 😄
Félwarez kérdés: Miután megvettem játszhatom újra, vagy át lehet varázsolni a mentéseket? Illetve nem tudom milyen Steam achievementek vannak, de gondolom azokat így nem kapnám meg.
15 óra játékidõ SpecOpsszal, de ebbõl 5 az elsõ végigjátszás és mondjuk 7 a második veteránon 😄 szóval akár még bele is férne mégegy 😊 nagyon bejön a Single 😄
Meg akkor már lehet hogy elõtte a 4-t is végigjátszom megint... De az nem megvevõs 😞
@
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
én már lvl hack-ért is ezt tenném velük.. söt így törném szanaszét a gyereket is

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
lassan elérhetõ lesz a pre2, nagyon nem akarom elkezdeni, pedig kéne még 1-2 szabadon variálható fegyverállás...
jelenleg két helyet foglal el az ACR, Acog vagy thermal, pálya és játékmódtól függõen, s egy Holo
további két hely a M21-nek, Acog és Thermal
egy hely van az AUG HBAR-nak, õ csak egy red dot-ot és egy grip-et kapott
s az utolsó hely egy ump-nek van, holo
perkek esetében még mindig a Ninja+Cold(+Silencer)-ra esküszöm , bár jó a Stopping Power, de több elõnye van ha nem látnak....
nem is csoda, h "The Silent" callsign-vel járok 😉
Xbox Live: Lunatic HUN
Hátulról nem jönnek, ágyú, clay lerak, és atom kemp.
Ha meg predatorok jönnek a falhoz kell lapulni, akkor megmaradsz..
A helikre meg nem kell rakétát pazarolni, leesnek géppuskától is.
Érdekes,amíg az alap sniperel egy lövés után várnom kellett vagy egy másodpercet az újabbra,addig senkinek se volt baja velem...
Gyanítom a kill-ekre úgy adja a bónuszt hogy a nálad magasabb szintûekre sokat,alacsonyabbra keveset.És mivel én voltam az egyetlen Prestige-es,kaptam jó keveset...
Fõ fegyver az elsõ sniper volt,másodlagos meg az elsõ pár szinten automata pisztoly,aztán a "sniper ne vigyen már 2 erõs fegyvert" alapon a tizenvalahanyadik szinttõl sima pisztoly.Perknek a gyorstárazás,Stopping Power,illetve a Stedy Aim majd helyette a Ninja,mert muszáj hogy ne látszódj azon a rohadt szenzoron minden második játékosnál.
Mondhatni szopattam magam 60 szintet saját elhatározásból.Na de most majd változtatunk.Félautomata sniper,shotgun,majd mindíg az aktuális legjobb belõlük,aztán meglátjuk hátha úgy jobban megy...
Mondjuk ilyen GL,meg Akimbo shotgun fegyver,vagy Marathon-Lightweight-Kommando perk összeállításig már nem alacsonyodnék,mert akkor inkább abbahagyom az egészet.
Ha csak a Hq foglalásért-leszedésért jár pont,akkor simán benne van a 200-0 csaló nélkül is.Csak annyi kell hogy egy csapat foglalja be örökké a HQ-t a másik meg elég béna legyen hogy sose tudja "leszedni".
amugy az ember nem venné észre, de nézd meg a csapatpontokat!!!!!!!!!!!!
200-0.....nah ez a lehetetlen ezt nem lehet kimagyarázni....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
akkor ez mi?
O_o

steam, origin: ACE_hun
Köszi elõre is