Modern Warfare 2
-
Mohee #12793 Szeva.Írtam egy fogyasztóvédelmi alapítványnak egy e-mailt a problémámmal amire megkaptam a választ közvetlenül az igazgatótól.Ember leírta hogy milyen jogsértéseket követtek el ellenem és semmibe vették a 3 napos cserejogot is.Hiába hivatkoztak arra hogy jogvédett a termék,akkor is 100%-osan kötelező érvényű a cserejog.
Kinyomtattam a levelet és most már 3.-jára is visszamentem az üzletbe ugyanahhoz a flegma,lekezelő nőhöz.Csaj csak rázta a fejét,fintorgott hogy ez nem így van,hiába a lemezhiba az nem az ő felelősségük stb.Kérdezem ők nem profitálnak abból hogy árulják a gamet?Dehogynem!Félrevonult "valakinek" telefonálni és egy perc múlva olyan kezes bárány lett hogy nem hittem a szememnek.
Azonnal mentegetőzött és kérdezte hogy kérem-e a cserét vagy inkább a pénzt?
No még ilyet ez a kandi kamera vagy micsoda?Biztos főnöke megmondta neki hogy fel lettem világosítva így ne szórakozzon velem mert ha tovább folytatjuk akkor ők szívják meg,de keményen.
Azért ez undorító,mégis hány embert baszhatnak át így a palánkon és sokan be is veszik a hülye elterelő dumájukat.
Be akartam írni a vásárlók könyvébe,de asszony mondta most már kicsit kellemetlen a szitu,mert kapott a nő utána rendesen tőlem,így otthagytuk a francba.
Egy pillanat alatt megkaptam az új játékot,ami frankón megy is hál istennek.....Még szerencse hogy leírtam az előzőnek a cd kulcsát...ha ők ilyen patkányok voltak velem nehogy már még én szégyenkezzek.....haver örült neki....happy end:-)
kösz a segítséget mindenkinek.