Modern Warfare 2
-
nos én alapjaiban ezen csellel vettük haverral a tescoban az mw2-őt. csak annyi különbséggel, hogy megvettem és kb 10 perc múlva már álltam sorba a vevőszolinál, hogy nincs benne a kód amit be kell írni. (persze hogy kivettem a füzetet) nézték........ hozzak ide egy másikat megnézik. hoztam is. kibontotta kereste a kódkártyát :D mire a füzet végén meglátta a hosszú számsort nem lehet hogy ez az? kérdi.. mondom de igen valószínű. jegyzőkönyv megír és persze hamis név cím stb. és már hoztam is... ennyi volt.
De most jön a pláne :D vettem 200ft-os dvd filmet a tescoban... ami be van fóliázva. a fóliát óvatosan kibont majd ebből is füzet eltávolítva és becsomagol. vissza tökéletesre sikerült vissza ragasztani a fóliát. két ünnep között haver visszavitte, hogy gyerek megkapta 2 példányban de az már kibontották és ezért ezt hozta vissza, hogy levásárolhatja-e másra. természetesen igen. így hát először 6k-ba volt fejenként most meg már ingyen. szóval én nem panaszkodok a tescora igen jól jártunk :D