Modern Warfare 2
-
a cheat kételkedők figyelmébe ajánlom, hogy kicsit guuglizzanak!!! Én megtettem! és rohadtul nincs igazatok! elkezdtem keresni cheateket, wh, aim-ot mindent ami szóba jöhet. és csak kamilláztam, hogy mennyi wh-s köcsög van. magyar viszonylatokban ezrek is használják. nemzetközi viszonylatban meg több ezren... kicsit keresgéljetek, persze ne töltsetek semmit csak infó gyűjtés mennyi érdeklődő van. magyar cheat fórumokon özönlenek a köszönetek hogy milyen jó megy undetekted az eredetinél és nyomatják az infókat, képeket, videókat ki milyen jót csalt. rohadt sok van. ennyire azért nem is számítottam. most még csak a magyar faszfejekről beszélek. külföldi fórumokon annyi érdeklődő van mintha ingyen sört osztanának. úgyhogy ne állítsátok az ellenkezőjét, hogy nincsenek csalók! meg ne gyertek azzal, hogy a VAC megszűri őket mert ami undetekted addig mit szűr meg? addig is játszik és elbassza mások játékát.
Másik ezek alapján jó lenne ha összejönne egy jó kis csapat itt akik felvennék egymással kapcsolatot msn stb és állandóan csinálnánk inkább privát meccseket. én lexarom a cselendzseket! én játszani szeretek. kizárólag FAIR PLAY módban!