Modern Warfare 2
  • ChaosTeam
    Nem hiszem, hogy kellene arról vitázni, hogy vannak-e hackerek/cheaterek, vagy sem. Egyértelműen vannak. Erre számomra egyik legjobb bizonyíték karácsonykor volt az egyik hoston - általában Free For All-t játszom, úgy veszem észre itt több a cheat gyanús ember, mint a TDM-en....

A Srác map elején közölte, hogy most szerezte be a legújabb hackjét, és tök állat, meg is mutadja nekünk.... Ezután elkezdett ölni mindenkit mindenfele azonnal fejreugró célkeresszel, én 1x akartam lekéselni, mentem mögötte hangtalanul hirtelen hátraarc bumm fejlövés.... ( hozzáteszem van cold blooded pro, Ninja pro és marathoon perkem ) tehát se térképen se szívdobogás detektorral nem láthatott és nem is hallhatott, mert némán mentem...

Nade nem telt el 4 perc a játékból, beírta, hogy "Na ennyik vagytok, viszlát noobok - ekkorra már mindenki erősen anyázta... majd benyomta az atomot és vége lett a mapnak... ezután röhögve távozott....

Én nem szoktam lecsíterezi nagyon senkit, csak azokat, akiken egyértelműen látszik... és igenis látszik amikor hirtelen ráugrik pont az ellenfélre a célkereszt és a világ másik végébe is lelő alap kis USP-vel...

Az biztos, hogy vannak jó játékosok, de hiába hitegetjük magunkat, sajnos cheaterek is vannak, voltak és lesznek is...