Modern Warfare 2
  • csabush
    Nekem is sikerült kipróbálnom, és huzamosabb időt eltölteni vele, hát nagyon vegyesek az érzéseim, de minél többet játszom vele, annál jobban felkúr. Tudni kell rólam, hogy COD4-et anno viszonylag sokat játszottam, a végére mondhatjuk, hogy elég jól ment már, bár a publicot ott nem nagyon erőltettem, a végére tényleg nem volt benne kihívás.
    Ehhez a Modern Warfare 2-höz eleve vegyes érzelmekkel ültem le, itt is olvasgattam a kommenteket, 1887 akimbo, stb, mondtam magamba, azért ennyire csak nem lehet rossz a helyzet. Ma rá kellett jönnöm, hogy de. GL (gránát vető, bár sztem mire leírom, már válaszoltak:D) mindenhol, de tényleg mindenhol, nem úgy mint anno a 4be, akkor a commando meg egyéb szerencsétlen vérpisti perkekről ne is beszéljek. És ez a kisebbik gond, azért elég nagy %-ba sikerül pozitívat lőnöm még így is, de az állandó lagok, a gyenge hostok miatt iszonyatosan idegesítőek...
    Nem tudom, hogy ezt hogyan gondolták, mert ha kevésbé lenne 12 évesekre kihegyezve a játék, és lenne dedicated, simán lenne olyan jó, mint anno a 4 volt. Így jelen formájában engem csak idegesít.