Modern Warfare 2
  • csuszi
    "Megkérdeztem, őt nem zavarja a wall és aimbot?
    Erre azt kaptam, hogy nem tudok játszani..." igaza van.
    ami nem gond, csak nem kell hangoztatni a véleményed, mert egyrészt hozzánemértés tükröződik benne, másrészt az ártatlanokat sérti.
    és hidd el, eddig max 3-4 cheater-rel találkoztál (level hack kivételével).
    elég pancser vagyok az eddigi codokhoz képest, mégis toltam 90 killt domination-ben. 2 szaros chopperral, meg pár egyéb nyalánkság.
    láttam olyat, hogy egy srácnak emergency 2!!!! choppert dobott, és egy bombázót. és ez csak egy dobás, mivan ha mellé bekap még 3-4 pave-lowot és társait?

nekem eddigi mák széria: 3 pave low zsinórban!!!!!! és szaros 3x4 kill streak. nem gyaKORi a 120 de hogy csalás tuti...muhaahhaa. de annyira vágod a dolgot, hogy hiába írtam már le párszor, 10-es prestige-t nem lehet elérni csalás nélkül még durván olyan 1 hónapig, azért nézed hogy béna-e vagy pro, mert ha pro akkor lehet tiszta prestige 10-es??:):):)

egyszer tölts le pár demot cb-ről hogy lásd hogy játszanak páran, nem egészen pub szint. de az átkot kapják az átlag gamertől rendesen. FELESLEGESEN!!!

wh-at nem lehet megállapítani kill cam-ből. de csak a te kedvedért (korod miatt szorulsz rá a magyarázatra, nem bántásból - én a magam 31 évével is bénább vagyok mint 2-3 éve):
    - látott előtte befutni oda
    - csapattárs ts en elmondta
    - kifigyelte a szokásos mozgásod
    - 6. érzék, tipp, bejön és???? pénzért veszi a lőszert gránátot hogy ne hajigálja ész nélkül? én speciel minden szart szénné lövök, max nics ott senki, de persze az idióta aki wh-zik azt nem látja hogy előtte két tárat kipengettem a semmire
    - "gyakori" hely
    soroljam még??? mert van még cirka 3-50 ok, amiből 1 is elég!!!!
    csak az a vicces, hogy ezt már le írtam egyszer, ugyanígy neked, de basztál rá...