Modern Warfare 2
  • Desvya
    SMGnél ami bejött az a UMP45 mivel iszonyat a sebzése ( ezen is dolgoznak, hogy ne legyen overpowered). Amit észre vettem, hogy Holographical és silencerrel!!! kicsit nagyobb a sebzése ( glitch vagy valami nem tom ). Mivel úgy álok hozzá a játék kezdeténél, hogy sok embert öljek ( ami vagy sikerül vagy nem :) ) ezért itt is inkább a scavengert használom, UMP tompítóval, de viszont itt nagyon nagy a szórás a tompító miatt. Tehát vagy vagy... ezért is mondtam le erről, bár van olyan pálya ahol használható. Én is nyúztam a vectort, de vagy scavengerrel vagy sehogy, és mivel elég nagy előny ha nem látnak a radaron én csak hangtompítóval játszok, tehát optika nélkül szerintem kalap kabát. MP5k... semmi extra mivel nagyon szór ( akkor inkább az UMP45 ) Uzi nagyobb LVLen tudod csak használni... szerintem nem olyan, mint a Cod4 ben tehát feljtős számomra ez is. Ha SMGézni akarsz mindenféleképpen az UMP az ami ütős ezek közül. Az megér akár két próbát is :)

LMG szinten nem is nagyon próbálkoztam csak az AUGal és az RPDével. Egyik se.. Nálam nagyon lomha ami idegesít, viszont elég nagy a sebzésük és gyorsan lőnek. De mivel használatuk során csiga leszel a többiekhez képest ( mivel én csak SDzek meg FFA ) nem ajánlom az elején. Majd ha már ismered a mapokat talán...

Ha akarsz vegyél fel steamen

név: kodidiaz