Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 4-hez ugye még pc-n ingyen jött az a pár pálya amiket õk csináltak mert se rendszer nem volt,na meg a mod készítõk hetente csináltak annyit mint õk fél év alatt.Most már ez a "veszély" nem fenyeget...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
azért nincs még
konzol a origiben
hisz akkor pikk pakk berakhatnád magadnak...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
+1-2 pályáért,+játékmódért egy forintot nem fogok fizetni, azt vagy megoldja a warez és eredeti game mellett mûködni fognak,vagy nem fog érdekelni a dlc...Dugják fel de jó mélyen a seggükbe.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
csak azt kellene már megtudni, hogy ebben az eredeti cod6ban mikor lesz konzol aktiválsá....mert a konzolt eddig még nem lehet elérni....:S
amugy meg mien dedikált szervereket emlitenek itt???
ha ez igaz lenne, már rég virágozna a warez topic....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
de csak azt adhatod, meg hogy meik meghajto....c-d-e-f-g- stb....
de akkor is ien felállásban kell:
vagy c:\Program Files\Steam\stb
vagy d:\Program Files\Steam\stb
vagy e:\Program Files\Steam\stb
stb...stb...
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
loool
ez a poén, és ezért érnek csomag leszedés után szart se a pc-s játékok, mert a cdkucsot már tudja a gazdája, ez tiszta riziko, ha én felbontott pc-s játékot vennék, akkor max 1-2 ezerbe, több nem...😄
steam, origin: ACE_hun
Minden gép füsttel működik?!?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
tegnap volt "pár" jó gurításom amikor már a cooltúrált külföldieknél is elszakadt a cérna. 😊
4 kill csomag - pave low
5 kill - predator
8 kill - emergency - pave low
közben még zsákmányoltam egy attack helit. 53-3-nál már szépeket írkáltak.
A 10-et meghagyom a lvl hackeseknek😉
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
A topic bannerban az 576 és a cd galaxis "ingyenreklámja" helyett nem lehetne már inkább egy FAQ -ot készíteni?
Köszönettel...
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
A felhők felett mindig süt a nap
Ennyi.
Lvl1-rõl kell kezdeni mindent minden egyes prestige-ben. Lvl 70-ig (+ még összekell szedni xp-t mintha lvl71re mennél) kell eljutni és akkor bekapcsolható.
10 szint van.
Presztizsen kívül ad: +Custom class-t hogy több beállítást tudj csinálni,+ "becenevet"... Ennyi.
mi az a prestige mod?
+1 Custom hogy több Customöt tudj csinálni.
+1 új "becenév".
Jelenlegi formájában a játék egy fos. Már nagyon megbántam, hogy megvettem. Nincsenek szerverek, nincsenek kommunitik. Nem tudom kiválasztani kikkel játszak. Nem tudok mapot sem választani, baszki mapot sem.
Hülye voltam, hogy megvettem. De hát nem gondoltam volna, hogy szándékosan ennyire fosra csinálják. Eladni sajna nem nagyon fogom tudni, pedig mellé csapnák egy TF2õt is 😛
Arra jó, hogy félórákat naponta eljátszak, de csak azért mert nincs más. Majd ha lesz dedikált szerverek akkor majd játszom többet vele.
De amiért írni akartam az, hogy nagyon nyomják a marketinget, pl mostani ncisben is volt benne, a képek a sorozatrészbõl valók.
Parasite Eve 2, best game EVER!
mi az a plusz amit ad?
vagy mi az értelme?<#rolleyes>#rolleyes>
A perkeket nem bánom, de a fegyver statokat igen.
Sebaj azért meglövöm azt a 250-et, kíváncsi vagyok az õszi álca festésre.
Azt gondoltam, hogy mindenre ad xp-t mert tegnap egy frissen átlépett manus egy reptér alatt 5 szintet ugrott.
a perket, a kills.-ot is törölte
ami változott, és jó is:
4 helyett már 6 saját beállításod lehet a fegyvereknél
és a challenge-k száma is nõtt.. , szinte már mindent jutalmaz xp-vel
a callsign és az emblémák maradtak...
Xbox Live: Lunatic HUN
egyébként tegnap fejeztem be, és részemrõl maximális riszpekt a fejlesztõknek ezért a játékért. hardened-en toltam, és meg kell hogy mondjam, jó pár rész volt, amikor 10-nél is többször kellett próbálkoznom, szóval kellõen nehézre sikeredett, és nem fejeztem be 5 óra alatt, mint sokan állították.
egyedül tényleg a kihajlás hiányzott, különösen azért, mert az ellenfelek is sokszor bújtak fedezék mögé, és onnan kukucskáltak ki, úgyhogy nem értem, miért vették el a játékostól ezt a lehetõséget. viszont pozitív, hogy kifejezetten használni kell az ironsight-ot, mert anélkül tényleg szanaszét köpte a lövedékeket a legtöbb stukker.
a végecím alatt meg ez az elõszereplõs-panoptikumos-múzeumos befejezés nagyon ötletes.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Lunatic83.
A fegyvereket is nullázta?
Csak mert akkor nem hajtok rá a hiányzó 40 fejlövésre az M4A1-el.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
arról nem beszélve, h a "szerverek" maradtak, vagyis az ellenfelek, mind lvl40-70 között vannak... jönnek a hõkamerás, szívdobbanás mérõ ultrabrutálisan felturbózott fegyverekkel... én meg egy sima, fapados ump-vel.... <#buck>#buck>
de ennek ellenére, rájöttem, h k. jó fegyver az ump...
elég szép eredményeket érek el vele,
szerencsére az xbox-on nincs chat, a csoportos beszélgetés is tiltva... így nem izgat ki mit mond...
Xbox Live: Lunatic HUN
?????? <#wow3>#wow3><#falbav>#falbav>
Te mirõl beszélsz ember? Túl sok hálivúdi filmet nézel!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Na mentem suliba. du. leszek
én személy szerint nem felháborítónak tartom az ilyet, hanem pusztán "ismeretterjesztõnek", hogy bizony ilyen is létezik, és bizony nem csak oroszországban.
a másik, hogy ilyen játékot kiadni? vérontás, öldöklés, brutalitás...
csak az a helyzet, hogy a dobozkán rajta áll egy korrekt 18+ felirat. itt a baj azzal van hogy ha valaki meghallja azt, hogy játék, akkor egyböl arra gondol, hogy az gyerekeknek van.. hát nagyon nem (ugyanez van a japán animékkel is. rajzos, ergo rajzfilm, tehát nézheti a gyerek. pedig abba amennyi vért meg eröszakot bele tudnak préselni, az már mûvészi, igaz nem az a lényeg benne, de a gyerekek utána nem a mögöttes tartalmat fogják leszürni belöle, hanem hogy így agyonütötte, meg ügy szétrugta)
részemrõl ennyi.. és szerintem a single rész így jó ahogy van 10/10 😊
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Az én dédapám még volt orosz hadifogságban, 32 kg volt mikor hazajött mezítláb...nem csináltam a játékból lelkiismereti problémát.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
ugye ezek a kulcsok az oroszoktol kerültek ki, akik a reptéri civil öldöklések végett akadtak ki!
érdekes a franciák, németek, angolok, japánok, stb soha nem voltak ien kényessek, ha õket kellett gyilkolni.
én röhögnék, ha végre saját magamat kéne gyilkolnom...😄
dejó lenne....az amcsik ölnék a magyarokat. én biztos nem venném rosz néven ez csak játék...😄