Modern Warfare 2
-
demolition. többféle játékot kipróbáltam, s&d-t nem sokat, de szerintem ebben van a legtöbb xp, ezenkivül izgalmasak a meccsek, persze jó csapattal. sok múlik a társakon és a klánok nem jelentenek semmit, nem mindegyik jó csapatban, csak haverok és ökörködnek vgy mittomén. a "tipius magyar" klán egyik diszes példányaival tegnap játszottam és nem akartak segiteni egyáltalán. mintha nem lennék velük. mikor ezért szóltam persze le lettem ugatva: "minek segitsek egy olyannak akit életemben nem fogok látni..." na ez milyen szöveg már? magyar mentalitás? vagy csak simán bunkó? az ilyenek miatt van ilyen szar win/lose arányom...
egyébként eléggé hektikus a játék, sosem lehet tudni, hgoy mikor mit ad be, a távolságok is változnak, azaz nagyon sok múlik a szerencsén. ez már évek óta benne van a játékban és ez az amit nem tudsz kirekeszteni, mert nem rajtad múlik. lehet fejlődni, mert aki játszik az egyre jobb, főleg ha van stilusa. nekem például a rush, rohanok mint egy Rambo és tactical knife-al szarrá ölök mindekit. De, csak akkor ha szerencsém van és nincs sok shotis, gl-es, kemper. ilyen pedig kevés alkamakkor van. ja és a pálya is olyan. erre legjobb pl Skidrow, a sok sarok és szoba ideális a futok-késelek stilushoz. volt olyan, hogy a choppert csak késekkel szedtem össze :) az azért már nem semmi:) volt is lolozás, mert nem magyarokkal játszottam. a külföldiek tudják értékelni, ha a másik jobb - vagy csak szerencséje van. Mi nem. Én akkor is tudok gg-zni ha vesztünk. persze nálam is elszakad a cérna a sok kisfaszú hackertől, de ez ezzel jár sajna.