Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Viszont Azt csinálja a game, hogy alig talál helyet ahova berak kb 4-5 szer rá kell nyomnom mire végre berak valahova. Ez még haggyán de 5 percenként se szó se beszéd megfagy. Képernyõ sötétség semmi sem segít csak a reboot.
Win 7 64 bit frissen rakva, 2,4 Ghz Core 2, 8800 Gtx, minden driver friss. valaki észrevétel/megoldás thx.
Az arany halálfejes ranghoz nem 1x kell 70-et csinálni hanem vagy 8x vagy 10x (már nem emlékszem CoD4-be konzolon hányszor kellett).
Még olyat is alig látni aki 1x átpörgette a 70-et,nem hogy ennyiszer.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
mennyivel leszünk erõsebbek?
pl. volt olyan, hogy bekapott velem szemben valaki tõlem 2-3 golyót, azonnal lehasalt,lõtt, és már estem is halva, és nem headshot volt.
ennyivel többet bírunk késõbb???
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
szerintetek mennyi olyan 70es level van, aki végigjátszotta és nem csítel?
%-ban tippeljünk.
én úgy 10%-os adok a nem csalóknak...
ma megint összeakadtam, a rózsaszín szívecske 70-essel, léptem is ki....
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
<#szomoru1>#szomoru1>
mondjuk a faszért állok alá...<#nyes>#nyes>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Másik kedvencem HQ,Domination ellenfél kempel mer ugye valakinek védeni kell a pontokat, Javelinnel bemér rakéktát ráküld általában 2-3 Killstreak onnantól kezdve lehet menni foglalni <#hehe>#hehe>
Jó móka <#eplus2>#eplus2>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
nekem ezektõl megfájdul a fejem, hogy összevissza figyelnem kell...még hátammögé is....D
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A halál csupán a kezdet...
nekem ettõl azonnal megjavult.
:-)))
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
énis 1-et állitottam csak át, és játék alatt csak az az 1 jelent meg.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
irtsd a g...et.
én akkor challenge-ket kihagyom, úgyis végeláthatatlan a sok kib....tt ikon megszerzése, meg mindenféle biz-baz.<#kacsint>#kacsint>
http://tinypic.com/r/28sbptz/6
Segitek ha tudok.
azért thx az infoért.
monnyuk ffa-t nem komálom...😄
Fákjúal!
Letöröltem a játékot,letöröltem a steamet,reseteltem a routert,újraraktam mindent azt valahogy jó lett.
És pont karácsonyra nem hinném hogy kiadnák a dedikált szervert,hisz pont karácsonykor lesz még egy nagy roham,ahova az kell az IW-nek hogy csak az eredeti mûködjön.Hanem majd utána február-március,addigra lecsengenek a nagy eladások (jön a BC2),na akkor talán.
Nehéz AZ éleT!
http://www.abload.de/image.php?img=ezmisduc.jpg
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Nekem ezt írja a game, nemtom miért!!
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Puhos
Zomil!!!!!!!
Megvan a megoldás, legalábbis nekem sikerült.
Uninstalláltam a gamet, vezérlõpult/programok hozzádasa stb. csak szabályosan. A steamet is ugyanígy.
Gép újraindít
futtatásba: regedit/ keresõbe: steam, amit találtam azt kitöröltem
install steam és game
Innentõl már ment, és a rangomat sem vesztettem el!
Nagyon remélem hogy tudtam segíteni!!!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
ANnál a verziónál már csak az jön be ha átmész a warez topikba hisztizni meg fröcsögni mûködõ crackért,vagy ha megveszed eredetibe a multi úgytûnik végleg kilõve mert 2-3 naponta frissítik a játékot.😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Dedikált támogatással gyk le is nyomná a cod4et minden tekintetben.
Hogy a pénz elvakítja õket az egy dolog,de nem nehéz a netes irogatásokat megnézni,egytõl egyig "Nem veszem meg amíg nincs dedikált"//"Nincs dedikált? Pápá iw több játékot nem veszünk"// stbstbstb....
Ha van egy kis eszük,sokkal nagyobb bevételük lehet dedikált támogatással...Ha még több eszük van akkor karácsony elött kiadják a dedikált szeró támogatást és még 1 nagy adag pénz áll a házhoz😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A megoldás engem is érdekel.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Activision estimated that across platforms, the game brought in $550 million worldwide in its first five days of release, outpacing previous blockbuster games like Grand Theft Auto IV, films like The Dark Knight and Harry Potter and the Half-Blood Prince, or the book release of Harry Potter and the Deathly Hallows.
Nos ezekbõl szerintem nem arra fognak következtetni hogy rossz irányba haladnak...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
megcsináltam a repteres missziót, majd utána töltésnél kilépett a játék exe hibával. Ha újrainditom a játékot, és rámegyek a folytatás-ra, akkor megint a repteres missziót akarja betölteni de kilép exe hibával...
próbáltam már xp kompatibilis módban és rendszergazdaként is, de ugyanez van, ötlet?
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty