Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

V43 1105
FPS, Perk függõ a dolog :'D

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Szevasztok. Most látom, hogy már 168 as a verzió ez dícséretes.
Viszont Azt csinálja a game, hogy alig talál helyet ahova berak kb 4-5 szer rá kell nyomnom mire végre berak valahova. Ez még haggyán de 5 percenként se szó se beszéd megfagy. Képernyõ sötétség semmi sem segít csak a reboot.
Win 7 64 bit frissen rakva, 2,4 Ghz Core 2, 8800 Gtx, minden driver friss. valaki észrevétel/megoldás thx.
Szerintem meg 0%.
Az arany halálfejes ranghoz nem 1x kell 70-et csinálni hanem vagy 8x vagy 10x (már nem emlékszem CoD4-be konzolon hányszor kellett).
Még olyat is alig látni aki 1x átpörgette a 70-et,nem hogy ennyiszer.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Frank99
akkor itt nézd meg, és engedélyezd a portokat, amiket ír, a routeredhez simítva....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
16-on vagyok, ma többször is ért meglepi 20-25 szintûektõl.

mennyivel leszünk erõsebbek?

pl. volt olyan, hogy bekapott velem szemben valaki tõlem 2-3 golyót, azonnal lehasalt,lõtt, és már estem is halva, és nem headshot volt.

ennyivel többet bírunk késõbb???

Frank99
pl a Rust az igen pörgõ, próbáld ki, lehet pontot szerezni rendesen.

Szerintem 50%. Vannak akik nagyon sokat tudnak játszani.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Frank99
szavazzunk:

szerintetek mennyi olyan 70es level van, aki végigjátszotta és nem csítel?

%-ban tippeljünk.

én úgy 10%-os adok a nem csalóknak...

ma megint összeakadtam, a rózsaszín szívecske 70-essel, léptem is ki....

Lehet valahol állítani, hogy ne pénz hulljon az emberekbõl?

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Prince23
😄D

V43 1105
Az se rossz 😊)) C4 a dobozköré elrejt módszerrõl is mesélhetek, szóval ledobot a füstöt heli ledobja a terméket 😄 c4 elrejt valahová mellé, seggelsz jön az ellen C4 elsüt beng , ládát felveszed mész tovább😄D

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Prince23
engem a saját doboz üt agyon rendszeresen...

<#szomoru1>

mondjuk a faszért állok alá...<#nyes>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

V43 1105
Óhóóó nem is egyett 😄 Mondok jobbat! 8 Killstreak, Emergeny Airdrop, lehivod alacsonyan jön a C130 ami ledob egyszerre 4 dobozni cuccot, hivta az ellen telibe küldtem neki predatorral , a csomagokat persze nem dobta le, anyázott is rendesen <#idiota>

Másik kedvencem HQ,Domination ellenfél kempel mer ugye valakinek védeni kell a pontokat, Javelinnel bemér rakéktát ráküld általában 2-3 Killstreak onnantól kezdve lehet menni foglalni <#hehe>

Lõttetek már le predatorral helikoptert? <#ravasz1>

Jó móka <#eplus2>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

DarkSector
huh akkor grat a kitartásért.
nekem ezektõl megfájdul a fejem, hogy összevissza figyelnem kell...még hátammögé is....D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fenrir
Nekem engedélyezve van (már kétszer is megnéztem), de ugyanúgy kiírja és továbbra sem tudok host-olni.

A halál csupán a kezdet...

Frank99
az UPnP-t engedélyezd a router-eden.
nekem ettõl azonnal megjavult.

Frank99
én 14-es szintig ebben fejlõdtem, meg kell ismerni a pályákat...
:-)))

zotya10002
C.D.M.W.2.GANG(hun) Sziasztok ide csatlakozhattok!!!Minimun 20-tag lehet!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

pisti2216
Köszi megprobálom megcsinálni

Segitek ha tudok.

DarkSector
kint a menüben állitsd be mind az ötöt, ne hagy a gép álltal randomon, és akkor bent játékban engedni fogja többit is a classoknál...

énis 1-et állitottam csak át, és játék alatt csak az az 1 jelent meg.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
jól tetted!
irtsd a g...et.

én akkor challenge-ket kihagyom, úgyis végeláthatatlan a sok kib....tt ikon megszerzése, meg mindenféle biz-baz.<#kacsint>

De ott kéne legyen "Custom Class" néven 5-ig a többinek is.Nem értem miért nincs nála ott...<#nemtudom>

V43 1105
Ha ráviszed a kurzort, kapsz egy kis infót vele kapcsolatban, egyébként gondolom van routered, azon kell a megfelelõ portokat állitanod ! 😊

V43 1105
Challangekhez pedig muszáj lesz játszanod! Én eddig maximum 1-2 matchet játszottam akkor is kickeltek mert megkaptam a Chopper Gunnert <#idiota> amivel nem volt nehéz összelõni a frageket .. <#idiota>

pisti2216
Hali ujratelepitettem a windowsomat s ezzel nemtudok mit kezdeni, segitsetek kérlek.

http://tinypic.com/r/28sbptz/6

Segitek ha tudok.

DarkSector
jah nekem éppen ezek közül hiányzik a másik lehetõség, hogy hozzám jöjjenek idegenek, de már hallottam hogy ez lehetetlen ebben a rendszerben.

azért thx az infoért.

monnyuk ffa-t nem komálom...😄

V43 1105
Még kint játék elõtt, menny rá a Create Class menüpontra és állitsd be a classokat újra, szerintem ez lehet a probléma :o)

Igen mindenképpen a Cod4 tovább fejlesztett változata,az egyedüli panasz valóban csak dedikált szerver hiánya lehet.Viszont nem hiszem hogy érdekük lenne ezen változtatni,lévén igaz hogy sokan panaszkodnak,de a készítõk mit látnak?Több fogyott el belõle mint az elõdjébõl elsõ héten,és nem a kritika beszél hanem az eladások.

tommygear
talán hozz létre többet és megjelennek
Talán.

ffxi
Miért csak 1 class-ot tudok választani? 😞 Már 10-es vok, és voltak is class-jaim.

Fákjúal!

Olyan nem volt valakinek,hogy egyszer csak belassul a játék,de állatmódon?Single módról van szó.Elsõ végigjátszásnál a közepe táján jártam így elõszõr.Most mindjárt az elején.Ilyenkor ha tudok,kilépek.De van,hogy úgy lelassul a gép,hogy marad a reset.Aztán,mikor indítom a játékot újra,felajánlja,vmi safe-mode-ban az indítást.Általában nem élek vele.És akkor azon a részen,ahol az elõbb belassult,átmegy gond nélkül.Az már más helyzet,hogy néha a mentések közül az utolsók eltûnnek....

Ugyan ez volt nálam is.
Letöröltem a játékot,letöröltem a steamet,reseteltem a routert,újraraktam mindent azt valahogy jó lett.
Igen,de ezeket az embereket aztán nem látod mit csináltak.Szerintem sokan a tiltakozók közül is végül megvették.
És pont karácsonyra nem hinném hogy kiadnák a dedikált szervert,hisz pont karácsonykor lesz még egy nagy roham,ahova az kell az IW-nek hogy csak az eredeti mûködjön.Hanem majd utána február-március,addigra lecsengenek a nagy eladások (jön a BC2),na akkor talán.

gallardo
csak eredeti játékkal lehet multizni.

rayx
http://www.callofdutymw2.atw.hu/ Nézzétek meg, most nyilt az oldal és lehet adminak is jelentkezni!! Szerintem jólnézki (az ismerõsöm oldala) majd még rak fel sok mindent!

Nehéz AZ éleT!

CoD23
Így jobb lesz!!
http://www.abload.de/image.php?img=ezmisduc.jpg

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

CoD23
Csõ all!
Nekem ezt írja a game, nemtom miért!!

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

HD JOHNNIE
McKalton

Puhos

Zomil!!!!!!!

Megvan a megoldás, legalábbis nekem sikerült.
Uninstalláltam a gamet, vezérlõpult/programok hozzádasa stb. csak szabályosan. A steamet is ugyanígy.
Gép újraindít
futtatásba: regedit/ keresõbe: steam, amit találtam azt kitöröltem
install steam és game
Innentõl már ment, és a rangomat sem vesztettem el!
Nagyon remélem hogy tudtam segíteni!!!

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Hy!
ANnál a verziónál már csak az jön be ha átmész a warez topikba hisztizni meg fröcsögni mûködõ crackért,vagy ha megveszed eredetibe a multi úgytûnik végleg kilõve mert 2-3 naponta frissítik a játékot.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

PUB-ra jó. Nem tökéletes mert nincs dedikált,de jó. Maga a multi menete látványa stb mindenben jobb a cod4nél.
Dedikált támogatással gyk le is nyomná a cod4et minden tekintetben.

A cod7 (akárcsak a cod5) Treyarch féle híg fos lesz,nem fog ilyen eredményt produkálni. Cod8-ban ha vissza is hozná iw a dedikáltat,szintén nem fog ilyet produkálni, iw ha nem hoz dedikáltat a 6hoz a pc-n gyakorlatilag bukás lesz az összes többi címük.
Hogy a pénz elvakítja õket az egy dolog,de nem nehéz a netes irogatásokat megnézni,egytõl egyig "Nem veszem meg amíg nincs dedikált"//"Nincs dedikált? Pápá iw több játékot nem veszünk"// stbstbstb....
Ha van egy kis eszük,sokkal nagyobb bevételük lehet dedikált támogatással...Ha még több eszük van akkor karácsony elött kiadják a dedikált szeró támogatást és még 1 nagy adag pénz áll a házhoz😊

Kandurex
Kétlem, hogy ezt még egyszer ellehet lesz játszani. Bár ki tudja, itt is tetszik sokaknak,....lehet, hogy csak nálam fedi örök homály elmémet, hogy ez miért jó játék, pláne miért jó multiplayer játék..,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ez a hülye steam client update rontotta el a gamét, ami tegnap települt nekem fel. Nálam a single megy, de a multi töltés közben kifagy. Most próbálom másik oprendszerre feltelepíteni az eredeti játékomat hátha az segít.

A megoldás engem is érdekel.

oh :S akkor sajna nem tom 😞

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

"The PC version of Modern Warfare 2 has actually outsold the PC version of Call of Duty 4: Modern Warfare in its first week. Making it the most successful PC version."

Activision estimated that across platforms, the game brought in $550 million worldwide in its first five days of release, outpacing previous blockbuster games like Grand Theft Auto IV, films like The Dark Knight and Harry Potter and the Half-Blood Prince, or the book release of Harry Potter and the Deathly Hallows.

Nos ezekbõl szerintem nem arra fognak következtetni hogy rossz irányba haladnak...

JuanG
bocsánat, a repteres utáni Takedown misszió töltésénél lép ki...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
találkozott már valaki ilyen problémával? (a játék eredeti!) Win 7 ultimate 64 bites op rendszer...

megcsináltam a repteres missziót, majd utána töltésnél kilépett a játék exe hibával. Ha újrainditom a játékot, és rámegyek a folytatás-ra, akkor megint a repteres missziót akarja betölteni de kilép exe hibával...

próbáltam már xp kompatibilis módban és rendszergazdaként is, de ugyanez van, ötlet?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty