Modern Warfare 2
  • Buscemi
    "Te kezdesz el egy nyilvános fórumon meg nem engedett hangnemben másokat ócsárolni? "

- Igen! Csak úgy feljöttem és elkezdtem ócsárolni mindenkit. Jól látod pontosan ez történt! Nem, nem kötöttek belém aki segítséget kért, nem csak simát kötekedtem!

"Engem (és másokat) letipikusmagyarozni ?"

- Oké nem jó a kifejezés, inkább a tipikus szar alak illik rátok! Sajnos magyarországon a többség ilyen, 15 országban jártam eddig és a keleti "blokk" országainak nagyrészében sajnos megtalálható ez az - örülünk más bajának és még bele is rúgunk egyet - hozzáállás! Az okaiba felesleges belemenni...

"Azért mert Te megveszel a 14 éves gyermekednek egy 18+ os játékot?"

- Azért mit? Mivan? Láttál te már 14 éves gyereket közelről mostanában? A legkissebb probléma ha egy 18+ os játékkal játszik! Akkora gondok vannak a mai fiatalokkal, hogy ez semmi azokhoz képest! Egyébként te egyet értesz a korhatárokkal? Te álszent!

"Azért mert rögtön csalásra tanítod?"

- Ezt meg hol olvastad? Még írtam is, hogy helytelenítem amit csinált de ez mindegy ugye? Csak beírhass valami baromságot... Tipikus.

"Szerinted ez gyermek mit ad át a testvéreinek, az osztálytársainak?"

Például: Tanul a húgával, kicsikre felügyel már 2-3 éve a karate edzőtáborban, 8 év karate után fiataloknak és idősebb kezdőknek tudást ad át! példakép a kisöccsének, zenekarban dobol a heverjaival....
    Ja igen és a mocsok szemét disznó megcsinálja a rangját 70esre , az aljas... Szerintem le kéne sittelni az ilyen gyereket az egész családjával együtt!

"Szerinted mit gondolnak a saját gyermekeid rólad?"

- Ezt: Ez a szemét hát nem megvett nekem egy 18+os játékot mikor csak 14 vagyok, sőt tegnap még a Ford Farleine-t is megnézette velem pedig abban olyan csúnyán beszélnek! A faszkalap, picsába...

Az persze mellékes, hogy eltart egy 5 tagú családot meg 2 nagyon idős szülőt és ezért 3 helyen dolgozik. Arra sem vagyok túl büszke, hogy minden évben külföldre viszi nyaralni a családot, sítáborba is elküld minket és fizeti a zongora,gitár,karate,úszás,röplabda óráinkat meg hitelt egy lakásra és két kocsira. A barom! Amúgy is egy gyenge fasz, az is semmiség, hogy 2 éve csak úgy gondolt egyet és lefogyott 46 kilót és elkezdett újra aktívan sportolni velünk a gyerekeivel... Azt mondja a barom, hogy azért mert még szeretne felnevelni minket... A hülye!
    Hát kb ezt gondolják.

"Szerintem így karácsony közeledtével kicsit ülj le és szállj magadba, gondolkozz el .....esetleg olvass mesét a kisebbik gyermekeidnek."

- Nyilván majd miattad fogok elgondolkozni, természetesen persze! Olvasni sem szoktam a kisfiamnak sőt szánkózni sem megyek el vele és hozz sem szólok (ha te nem figyelmeztetsz)!

Végezetül, gondolom neked is van 3 gyereked sé pontosan tudod miről van szó. Neked is kamaszodnak a nagyok és egy csibész a kicsi. Természetesen neked még nehezebb de te mégis tökéletesen csinálsz mindent! Ezért is oktattál ki , ugye?

Annyira nem vagyok álszent , hogy mint te boldog karácsonyt kívánjak neked!

Azoknak viszont akik privátban megkerestek és segítettek azoknak KÖSZÖNÖM SZÉPEN!