Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha ezt a mappát kimentem, majd bemásolom, akkor megmaradnak mentések ugye ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
jo de ha feltörik, akkor a jelszot törik fel, vagyis ámen!!!
😄
ez a téma régebben is érdekelt, csahogy pl unrealt diobozost beregeltem és nem tudom kiszedni a profilomból....:S
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
És katt a csatlakozásra, jobb oldalt van elvileg...
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
😛
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ez monnyuk általánossan kérdem
de!
akkor ezt nem vágom.
ha lehet váltani e-mailt, jelszót, és titkos kérdést is, akkor ha feltörik accountot, akkor simán a saját hasznukra alakithatják...
nem?
"Tehát összefoglalva az egészet, nem túl bonyolult visszaszerezni a jelszavunkat, de azt a bizonyos titkos választ tudnunk kell, úgyhogy aki értelmetlenséget írt be ebbe a mezõbe az most menjen és változtassa meg valami értelmesre, ugyanis a késõbbiekben ebbõl problémánk is lehet."
nah de hol változtassam ezt meg?
An error was encountered while processing your request:
No group could be retrieved for the given URL.
Steam Group
Ha nem megy, akkor keresõbe ezt írd:
Modern Warfare 2 Private Match Group.
Irányvonal: HC játékmódok, TDM ha lehet kilõve.
nem teljesen értem a gondod, de ha hasonló az eset mintha ellopták volna, akkor fénykép a játék dobozáról, DVD-rõl, kulcsról, és visszaadják.
2. ha elmegy az account.
elõtte vagy utána a beregelt játékokat ujra vissza lehet szerezni, a cd-kulcs tudatában?
vagy akkor az az account ban marad végleg???
a játékok az accounthoz kapcsolódnak... ha regisztráltad onnan nem szeded le...
3.ha másik accountot szeretnéák, akkor hogy vihetném át a bereggelt játékokat? úgy hogy a régiben ne maradjon benne?
sehogyan. ne szeress másik accountot. szeresd és õrizd azt, amid van! 😊
+1. VAC ban permanens és globális... ha egyszer banol, akkor az accounton található összes VACos játékot banolja... vagyis VAC secure szerverre többet nem mehetsz fel velük (singleplayerrel még játszhatsz). Ha ugyanarra az accra újra megveszed a játékot ugyanúgy banolva lesz. tehát nem a játékot hanem az accountot banolja.
@
Steam fiók neve: nem változtatható.
Steam passworld: változtatható.
Steam e-mail címed: változtatható.
Titkos jelszó elfelejtése:szopás...
Más Steam fiókra való játék importálás: nem támogatott "ha jól tudom"
Ha ellpjákk accodat akkor kérheted a tiltást és magadnak követelheted a rajta lévõ cuccoktat persze ehez nem árt tudni titkos kérdésre a választ..
Az, hogy dobozos vagy nem a Steam-et nemigazán érdekli..
Tegyük fel vannak eredeti játékok regelve steam-en egy accountban.
1. ha elfelejtem a jelszót, és akkor kéri a regisztráláskor begépelt titkos válszt, samit megint csak nem tudnék, akkor azt hogy lehetne kideriteni?
még mielõtt erre a password változtatásra sor kerülne bejelentkezve, le tudom kárni ezt a regisztrálásnál beirt titkos válszt?
2. ha elmegy az account.
elõtte vagy utána a beregelt játékokat ujra vissza lehet szerezni, a cd-kulcs tudatában?
vagy akkor az az account ban marad végleg???
3.ha másik accountot szeretnéák, akkor hogy vihetném át a bereggelt játékokat? úgy hogy a régiben ne maradjon benne?
Ha eredeti CD-kulcsok lennének, akkor az Activison nem kötne bele!
Onnantól, hogy valaki szerzõdést szeg, és nincsen joga tovább forgalmazni a programot, de mégis megteszi mondjuk ár alatt, hogy mentse a menthetõt, vagy minnél hamarabb eladjon x mennyiséget, az nem az Activision hibája!
Igaz nem is a vásárlóé!
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Szerintem teljesen jogos!
"sok esetben szürke jogi státusszal büszkélkedõ oldalról (OnlineKeyStore, G2Play) rendelték meg a CD kulcsot, hogy kikerüljék a regionális árszabást." <#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1>
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Nem elég nekik, hogy minden idõk legnagyobb bevételét produkálták, még azokat szivatják akik pénzt adtak a programért?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
PC365.hu:
"Végül, de nem utolsó sorban egy újabb adag digitális disztribúciós dilemma. Korábban már beszámoltunk arról, hogy digitális úton kizárólag a Steam forgalmazza a Modern Warfare 2-t. Nos, sokan ebbe nem voltak hajlandóak beletörõdni, és más, sok esetben szürke jogi státusszal büszkélkedõ oldalról (OnlineKeyStore, G2Play) rendelték meg a CD kulcsot, hogy kikerüljék a regionális árszabást. Ezek az emberkék záros idõn belül el fogják veszíteni az amúgy legális kulcsaikat, mondván az egyetlen megengedett utat a Steam kínálja. Szigorú, de igazságos? Lehet vitázni."
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Dedicated Server
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Johogynem a fegyvereket hagytak ki, hogy minek az<#nyes>#nyes>
Steamen belûl, File - > Settings , bejön egy kis ablak ott kattincs a Friends menüpontra, ahol keresd meg a Nickname mezõt, utána töröld ki onnét a neved, majd az AltGr + 3 billentyû kombinációval irj egy ^ - jelet és adj hozzá egy számot... pl, ^3Morphologu , ilyenkor sárga lesz a neved, a szinek 1-9ig vannak, több szint is alkalmazhatsz pl, ^1Morp^7ho^2logu ilyenkor, ha mindenigaz piros, fehér, zöld szinvariánsú nevet kapsz, remélem érthetõen sikerült leirnom.. ha valami nem megy, szólj! :o)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Amint 70-es lettem 100%-ra írta a multit,pedig egy rakás motyi meg sem volt. Persze aki tényleg mindent unlockolni akar és végig akarja csinálni a prestige-eket,na az többszáz óra.😊
KM: Hogy a multi egy vicc,ez a te és még 1-2 ember magánvéleménye a jelentõs többség szerint a dediszerver hiányt és a kihajolást leszámítva mindenben jobb a cod4-nél pubon.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Én már újratelepítettem a gépemet és minden multi adat megmaradt, kivéve irányítás, graf beállítások. Ha azokat is meg akarod tartani, akkor simoni leírását kövesd az jó, de ha már újrarakod, akkor kb 2 percet vesz igénybe, hogy újra beállítsd a játékot és olyan lesz, mint régen.
Ma reggel én is ezen agyaltam de még nem próbáltam ki....
Szerintem a
Meghajtó:\Steam\Steammaps\Common\Call of duty modern warefare 2\players
de nem veszek rá mérget...
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."