Modern Warfare 2
  • Sadist
    "Egyébként szerintem a csalás egy játékban nem bűn, sőt még csak nem is nagy dolog csak egyszerűen nem értem..."

De bizony bűn, online játékban, ahol igazából semmi tétje nincs, csak az, hogy elrontja vele mások szórakozását, a legundorítóbb.
    Nem tudom feltűnt-e, de az IW úgy írta meg a játék szerverkeresőjét, hogy a körülbelül azonos szinten lévő játékosokkal rak egy lobbyba. Ha a kölyköd összecsalja magának a level 70-et, akkor egyrészt magával basz ki, mert sokkal jobb játékosokkal fogja összerakni, és folyamatosan szívni fog, amitől frusztrált lesz, aztán majd kipróbál valami "okosabb" csalást, hogy jól megmutassa annak a sok szemétnek, aki mindig lelövi őt.
    Másrészrészről meg azokkal csesz ki, akik már gyakorlottabbak, és kapnak maguk mellé egy kezdőt, aki semmit nem tesz hozzá a csapatjátékhoz.
    Mellesleg azon is el kéne gondolkodni, hogy miért "okoskodott" az accountjával. Az isiben vagánykodni kellett a haveroknak/csajoknak, hogy mennyire magas rendfokozata van? Esetleg nem elég kitartó, hogy ő maga érjen el jobb eredményt?
    Nekem meg sok másik becsületes játékosnak érdekes módon már tizenéves korában sem jutott eszébe, hogy csaljon.