Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
És azok az élettõl nyüzsgõ szerverek!!!<#idiota>#idiota> Volt már olyan is, hogy sikerült 10 fõnél többen összejönnünk!<#nyes>#nyes> Alig maradt hely a térképen.
A készítõk csakis a mi szórakoztatásunkat tartották szem elõtt, amikor kitalálták a ded. serv. hiányát, hiszen nincs is annál boldogabb, amikor játék közben keres új szervert.<#taps>#taps>
Csak a pénzem sajnálom, hogy rossz helyre került. Látszik, hogy nem mertek kiadni demót. Egyszerûen ezt a fajta rendszart nem lehet tolerálni (persze nem beszélek a felajzott, körömszakadtáig warezt mocskoló megszédítettekrõl).
Nekem CoD mondjuk mindig single volt... multi valahogy sosem jött be... majd talán ennél... ahogy hallom ez már más mint a korábbiak 😄 szóval nekem akár még tetszhet is...
@
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
:\Steam\Steammaps\Common\Call of duty modern warefare 2\players ?????
ill. még egy kérdés: ha a maxpinget átállítom kisebb értékre az csalásnak számít e? Engedi a Steam?
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Elfoglal egy idõre, hidd el😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy gecijó volt a single, mw3 is on the way - katarzikus volt ugy az egész, de föleg az in then endnél
mien 10 prestige mod?
ien fazsomság, mint a cod5-ben?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
lol
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A készítõk a megjelenés elött közölték hogy a single kb 5 óra alatt kitolható,rövid,mivel a játékban a multiplayerbe fektették a sok idõt.
A játék fõ része a multiplayer amit 100%-ra 40-50 óra kitolni.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
ugye ehhez veteranon kell és az összes enemy inteligence-t is össze kell szedni
a laptopokat persze easy-n szedtem össze
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
2 biztos nem
max 1 de az sem biztos
majd emgoldjuk
azért köszi
mediamarktban 10 és zerintem az állandó ár
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
nemtom, sztem nem 5 óra, olyan 8-9-10 regularon és viszem mint állat, 5 óra az kevés ha belegondolsz véiggondolod a pályákat
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Itt egy poén... xD Egyébként ez a fickó a leglazább az egész mw2-ben. Kõkemény akció, hullanak az emberek, robbannak a gránátok, ez meg nagy nyugiban majszolja a csokit. Ehe... 😄D
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Viszont akkor is, hogy lehet hogy egyre rövidül a CoD? Évekkel ezelõtt tudtak hosszú single pályákat csinálni?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
ez olyan fél warez hsz lesz:
ha megveszem a játékot akkor tudunk ketten játszani faterral?két profillal?
mert ez egy elég nagy akadály,ha ez íyg nemmegy akkor sajnos bukta az origi😞
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Élvezni élveztem, jó játék, de nagyon-nagyon-nagyon rövid. Vissza menni egy helyszínre se akarok, minek? Ugyanolyan minden helyszín minden alkalommal. Ugyan onnan jönnek az ellenfelek, ugyan az történik.
Különben meg, a CoD az egy olyan FPS ahol rohanni kell, jobb ha tõlem tudod.
Csak éppen a fejlesztõk simán tehetettek volna bele több, hosszabb pályákat. Ne attól legyen baszki valami hosszú, hogy keresgélek egy vacak laptop-pt, hanem attól hogy hosszú a pálya!
Ennek ellenére, jó volt ez, nem rossz játék, csak hát ilyen rövidséggel, hát ez nem elég, ez semmi.
Amúgy jellemzõ: a COD1 volt a leghosszabb. Azóta egyre rövidebb. A COD7 már csak három órás lesz, a COD10 single része meg mindössze egy fél órás pálya lesz, ha így haladunk
@
@
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is