Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagylaci
Sziasztok! Abban segítsetek nekem, hogy ha op. rendszer újratelepítés kapcsán el fog veszni minden adat ami a játékkal kapcsolatos hogyan tudom átmenteni a multiplayer profilomat? Nem találtam egyértelmû választ a neten, hogy minden adatom szerver oldalon van tárolva és ez esetben legközelebb csak be kell jelentkeznem és meglesz minden statisztikám, szintem stb... Vagy van valahol egy könyvtár az adataimmal amit el kellene mentenem?

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

KM
Igazad van.<#vigyor2> Lassan már azért is jár valami bónusz, ha 2 métert megteszel (nehezítésképp: megállás nélkül)a játékban...
És azok az élettõl nyüzsgõ szerverek!!!<#idiota> Volt már olyan is, hogy sikerült 10 fõnél többen összejönnünk!<#nyes> Alig maradt hely a térképen.
A készítõk csakis a mi szórakoztatásunkat tartották szem elõtt, amikor kitalálták a ded. serv. hiányát, hiszen nincs is annál boldogabb, amikor játék közben keres új szervert.<#taps>
Csak a pénzem sajnálom, hogy rossz helyre került. Látszik, hogy nem mertek kiadni demót. Egyszerûen ezt a fajta rendszart nem lehet tolerálni (persze nem beszélek a felajzott, körömszakadtáig warezt mocskoló megszédítettekrõl).

armageddon666
Jah 😄
Nekem CoD mondjuk mindig single volt... multi valahogy sosem jött be... majd talán ennél... ahogy hallom ez már más mint a korábbiak 😄 szóval nekem akár még tetszhet is...

@

KM
Ez csak single, a multi egy kész vicc.

na én azt hittem hogy ez csak multi. de most olvasom a hardwireden hogy ennek is van single története.... 😊

koschwarz
sokat agyaltak a perk-ökön valszeg egy szerverkeresõs, map-választós rendszerre már nem jutott idõ. <#ravasz1>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

KM
Hát, ez nem látszik a játékon...

szerintetek az baj hogy a processzorom csak 2,6ghz és a CPU Speed pedig 1,91 ???

Nekem csak heli volt, de ez nagyon is nagyon powasnak tûnik :o

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sziasztok az MW2 ugyanúgy a players mappában menti az eredményeket?

:\Steam\Steammaps\Common\Call of duty modern warefare 2\players ?????

ill. még egy kérdés: ha a maxpinget átállítom kisebb értékre az csalásnak számít e? Engedi a Steam?

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

mascarun
Ha végeztél és a laptopok is megvannak, akkor szerintem kezdd el a Spec Ops módot.....akár soloban.
Elfoglal egy idõre, hidd el😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Hát neked biztos "faszomság" hisz te pár kattintásból megnyitsz és aktiválsz mindent...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a Museumos bonus pályán ha végiggagykjuk a kétteremben lévõket kapunk vmi bónuszt, poént vagy még bármit - már ezen a poénon is kivül, én az 1. termet megcsinaltam, de vártam h lesz vmi, talaán mondom vmeik wc nyitva lesz de semmi xd

amúgy gecijó volt a single, mw3 is on the way - katarzikus volt ugy az egész, de föleg az in then endnél

Nem tudja valaki mitõl lehet az, hogy az Act III Contingency alatt mindig kidob a játék egy "cannot open file for saving" hibaüzenettel? A vinyón 15 giga szabad hely van...
DarkSector
miva?
mien 10 prestige mod?

ien fazsomság, mint a cod5-ben?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zomil
mivel 10 prestige mod van igy 10-szer kell felvinni magad 70-es szintre, h tényleg kilegyen "maxolva" a szinted, ami sztem nem 40-50 óra 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
jah és ha számolom a challange-eket
lol

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Jóval több 😄

DarkSector
több az mint 40-50 ora....😄

Megismétlem magam mert látom nem voltam érthetõ:
A készítõk a megjelenés elött közölték hogy a single kb 5 óra alatt kitolható,rövid,mivel a játékban a multiplayerbe fektették a sok idõt.
A játék fõ része a multiplayer amit 100%-ra 40-50 óra kitolni.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

én a single-t 100%-ra 11és fél óra alatt játszottam ki
ugye ehhez veteranon kell és az összes enemy inteligence-t is össze kell szedni
a laptopokat persze easy-n szedtem össze

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Hello! Valaki tudja hány küldetést tartalmaz a játék? Mert nemrég kezdtem el játszani vele és már a végére is értem, nagyon rövid volt!
Én úgy tudom hogy csak 30.áig, de legyen neked igazad 😊
Warez miatt is bannolhatnak, de Warezzal nem tudtok játszani^^ , már nem müxik, és nem is fog, maximum 2 napig, utána megint nem ^^
Firerock
hát majd január körül
2 biztos nem
max 1 de az sem biztos
majd emgoldjuk
azért köszi
mediamarktban 10 és zerintem az állandó ár

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Sajnos nem lehetséges, én azt ajánlom hogy karácsonyra lepjétek meg magatokat 2 cod-al, 30.-áig még 10k^^, utána 13. Steam-en lehet hogy olcsóbban is meg lehet venni, utána kell nézni.
Szega87
csinalsz másik accot és nincs probléma, nekem müködik, talán azért bennem megbízol :]

nem jött be az uninstall, ugyanúgy ismételgeti a preparing to launch ablakot továbblépés nélkül, le lehet valahonnan tölteni azt a frissítést amit a steam "syncing" alatt akar feltölteni miközben próbál belépni a játékba? mert ugye nem tudom letölteni a cuccot mert kb 10 secenként újra próbál csatlakozni és rögtön nullázza a syncing-et...<#help>
JÓ. annyit alátámasztok ebbõl, h véleményem szerint is a játék legtöbbször HÚZ MAGÁVAL, nem enged nagyon leskelõdni, mert akkor az milyen már, magadat néznéd hülyének kb egy idõ után, annak jolehet igyis aki nem akarja beleélni magát aztán a társai ott majd szétesnek annyira háborúznak mellette 2 méterre

hue vgay.

most nagy hülyeséget mondassz (marmint h multira helyezték azt nagy xar lett ugyanaz mint az 1, jo "" jelbe szar de par feature mapon stb kivül milenne mas a multiba

nemtom, sztem nem 5 óra, olyan 8-9-10 regularon és viszem mint állat, 5 óra az kevés ha belegondolsz véiggondolod a pályákat

Synchronous
A tibi jó, a tibi finom, a tibi különleges...<#idiota>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

tommygear
ugyanitt kicsit balra 2 faszi kávézik 😄
Nem, csak egy profilod lehet és az a steam es profil. Viszont más akadálya nincs hogy ketten használjátok, akár 2 géprõl is, csak egyszerre nem fogtok tudni játszani.

armageddon666
nekem a tankosnál mindig kifagyott, úgyhogy azt sosem vittem végig...

@

Eh, de ne azért legyen hosszabb mert 5 percenként lelõnek. Akkor ennyi erõvel sima fokozaton, 5 percenként megölöm magam a játékban, és de jó, egybõl hosszabb lesz.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

"...kíváncsi lennék az ilyen:gyorsanrohanjunkvégikhûdebüszkevagyokmagamra emberek bármilyen apró kis effektet,poént,eggs-tools-t észrevettek e.Szerintem nem..."

Itt egy poén... xD Egyébként ez a fickó a leglazább az egész mw2-ben. Kõkemény akció, hullanak az emberek, robbannak a gránátok, ez meg nagy nyugiban majszolja a csokit. Ehe... 😄D

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Told végig veteránban 😄 szerintem még a 12 órát is túllépnéd 😊
Hát ezzel vitatkoznék, szerintem az egész CoD bármilyen jó is, nem ér egy órát a Dragon Age-bõl, de ez ízlés kérdése.

Viszont akkor is, hogy lehet hogy egyre rövidül a CoD? Évekkel ezelõtt tudtak hosszú single pályákat csinálni?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Firerock
skacok
ez olyan fél warez hsz lesz:
ha megveszem a játékot akkor tudunk ketten játszani faterral?két profillal?
mert ez egy elég nagy akadály,ha ez íyg nemmegy akkor sajnos bukta az origi😞

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

de cod1ben volt olyan pillanat hogy tépted a hajad mert annyira szar volt ( tankosak, bár tetszettek nekem de sok embernek nem!) de itt max az nem tetszhet, hogy lõni kell, ez nagyon játékos barát játék lett 😊 ez az 5 óra fel ér legalább 20 óra rpg játékozással bár furcsálom, hogy 12 gigás játék és 5 óra single... na mind1 😄 remélem lesz single DLC is 😄

Mit nézegessek benne? Baszki, folyamatosan lõnek, és mennyél elõre...nézegessem a fákat vagy mi? Gyûjtögessek laptopokat, hû de sok értelme van...aha.

Élvezni élveztem, jó játék, de nagyon-nagyon-nagyon rövid. Vissza menni egy helyszínre se akarok, minek? Ugyanolyan minden helyszín minden alkalommal. Ugyan onnan jönnek az ellenfelek, ugyan az történik.

Különben meg, a CoD az egy olyan FPS ahol rohanni kell, jobb ha tõlem tudod.

Csak éppen a fejlesztõk simán tehetettek volna bele több, hosszabb pályákat. Ne attól legyen baszki valami hosszú, hogy keresgélek egy vacak laptop-pt, hanem attól hogy hosszú a pálya!

Ennek ellenére, jó volt ez, nem rossz játék, csak hát ilyen rövidséggel, hát ez nem elég, ez semmi.

Amúgy jellemzõ: a COD1 volt a leghosszabb. Azóta egyre rövidebb. A COD7 már csak három órás lesz, a COD10 single része meg mindössze egy fél órás pálya lesz, ha így haladunk

armageddon666
másrészt az 5 óra 20 perc egy kényelmes végigjátszás hardeneden 😄 szóval félrement eléggé a komment... meg a stílusa sem megfelelõ 😞

@

armageddon666
a laptopbizbaszok gyûjtögetése szerintem annyira OOC és nem illik bele 😄 úgyhogy azon túl, hogy csak a végén jöttem rá, hogy a random megtalálható laptopok felszedhetõek, második végigjátszásnál sem fogom felszedni õket...

@

elitehun
Ja és az nem az Õ hibája hogy nem szerelmes egy játékba -.-
elitehun
Szövegértelmezéssel gond van mert õ nem azt mondta hogy nem élvezi hanem azt hogy jó a játék csak rohadt rövid ami igaz is. Akár tetszik akár nem ez van.
nan76
de ha nem rohannál hanem néznéd a környezetet és összegyûjtenéd a laptopbizbaszokat(tényleg,mennyi van meg?) akkor nem lenne rövid!!!Ezt nem értem a sok balfaszban hogy miért menõ az,ha valaki 5 perc alatt végigtol egy játékot????Nem néz körbe???Nem szaladgál jobbra-balra??...neeeeem..õk a májerek akik 5 óra alatt végignyomják és hú de faszák ettõl..ez egy játék baszod!!AZ A LÉNYEGE HOGY ÉLVEZD azt amit a tervezõk,szerkesztõk,animátorok,éveken át csináltak!!!!...kíváncsi lennék az ilyen:gyorsanrohanjunkvégikhûdebüszkevagyokmagamra emberek bármilyen apró kis effektet,poént,eggs-tools-t észrevettek e.Szerintem nem....csak ez a menõ..ki viszi hamarabb végig.Én is végigvittem már ..és mindig visszatérek 1-1 helyszínre mert kú*va jó!!balfaszok vagytok!!!Ez a véleményem..és B+!!!(ez azoknak szól akik rohannak és csak rohannak!!!)sziasztok

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Ja, csak nem érdekel a multi, egyáltalán. Ez itt a gond.

Figyelj, ez olyan mint a dugás. Abból egy perc is jó, de azért ha csak egy percig tart, akkor nem az igazi.