Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-ki mekkora fasz mert eredetiben megvette és h h beszopott.
-nem az állandó warezröl
-ugy gondolom h semmi keresni valója nincs a warezosnak.van nekik külön topik.
Én sem meek oda mert semmi keresni valóm nincs mivel megvettem,ezért itt a helyem.Tudd h hol a helyed.Nem akarok senkit megsérteni,semmi bajom a warezzal de itt olyan emberkék vannak akik megvették és vannak akik idejönnek és ócsárólják Õket!Miért?
Igen,én is megvettem és egyántalán nem érzem h beszoptam volna.Nyugodtan hátradölhetek akár milyen frissítés is lesz akármikor is.Nem kell trükköznöm semmikor.
A rendszer pedig nem tökéletes?Na és.Emléxem mikor a BF2 indult,fél napokat nem lehetett játszani a neten mert az EA beszart és a minap sem engedett be a multira.Ez van,sajna ki vagyunk szolgáltatva nekik és ha fejen állok akkor sem lesz másképp.
Visszatérve a mondandómhoz,nem jelenik meg annyi érdemleges game ami érdekli a közösséget(2006 BF2,2007 CoD4,2009 CoD6,2010 BF:BC2,persze ez az én ízlésem)de egy évben egy eredeti játékot kibírok fizetni.
ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
darksector: a játékosok p2p csatlakoznak egymáshoz, a játék a legtöbb esetben a legjobban osztja ki a host szerepet, ha meg vmi nagy gond van akkor host-ot vált, eddig kb 100 játékbol jó, ha 4-5-ször léptem be laggos szerverre, akkor meg kiléptem 1kör után vagy már váltott is másik host-ra, durva laggot ezeken az eseteken kivül nem tapasztaltam
a rendszerre valóban ráfér egy kis finomitás, egyetlen uj/friss rendszer sem tökéletes erre vannak a patch-ek, van lehetõség tökéletesitésre
pubolásra tökéletes a játék sajnos verseny lebonyolitásra egyenlöre esélytelen ameddig nincsenek dedikált szerverek, de akik csak "fun"-ból játszanak, naponta pár órát haverokkal azoknak garantált jó szórakozás a játék
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
és én meg aszittem hogy csak nekem szar a gépem hogy folyamat laggolok...
nagy feeling így multizni, és még vettem lejjebb a grafikát, hogy aszittem attól jobb lesz...😄
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
én húztam...
nem akartam megbántani senkit, de én ien játékokat 9999ft-ért a fejlesztõk fején basznám 2mm-es darabokra szét....
ez nem multi basszameg.
nah jo8
by all
ez az év átbaszása...nah akkor már értem miért lehet gond nélkül nyomni eredetiben!!!
😄
hisz ezek nem is az IWNet szerverei...akkor meg ennyi nagyon sokat nem tudnak lépni warez ellen.
nah bby.,
remélem megérte mindenkinek a 9999ft-ot.
Még régebben írták hogy majd lesznek IW által indított szerverek,amiket lehet bérelni,de errõl egyelõre nincs hír ha jól tudom.
nemtom mi a baja egyeseknek. sztem elég stabil a rendszer. egész nap akármikor felléptem, pár mp múlva már talált szerót és lag nélkül játszottam.
És ez csak rosszabb lesz,ahogy minél többen akarnak játszani,az IWNet nem bírja már most sem,min lesz akkor?Hiába csatizol valakire,akkor is az IWNet fog hostolni......
csak nem, arra gondolsz, hogy ezek a meccsek mind lan-ba mennek????
mert ha ezek nem hivatalos szerverek, akkor ez szánalmassabb mint hittem...
remélem itt most nem arról szól ez az iw-net, hogy valaki csinál szervert (hostol) és arra csatlakozgatunk, és rendes nonstop szerverek nincsenek, mert akkor ennél hülyébb dolgot még életembe nem fostam
....
mond hogy nem így értetted!!!
mert ebbe izgultam, hogy kurvasok fegyó lesz jo mappok uj grafika, akkor nem veszem meg cod4-et hanem elõrendelem ezt...
és mikor meghalottam lol. azonnal hivtam az üzletbe a csajt, hogy tartsák meg, és küldjék az etiop kisgyerekeknek....
Most verheted a melled hogy "te megmondtad",nagy ész kellett hozzá hogy elõrevetítsd hogy néha nem lesz olyan jó mint ha az IGAZI szerver itt lenne hozzád közel.
Ettõl függetlenül messze nem rossz ez,mint ahogy páran próbáljátok beállítani.
Nem hiszem,hogy meg fog szûnni,max.kis idõre.Ha jön patch,akkor nekiállnak újból és megoldják......
se mapp alapján nem lehet választani se "baszlakseggbe felirat".
ekkora szánalmat.
még nem találkoztam eddigi játékokban ezzel az iwnettel, de messze elkerülöm, mint kutyaszart az utcán...
és most az egyszer merem állítani, hogy NEM SZÉP DOLOG A WAREZ DE MEGÉRDEMLIK!!!
ezért felvenni többszázmilló dollárt bakker....
majd a battlefield BC2!!!!
én ezekután ha megszünne warezba multi, nyomban mennék vissza x-fire-re cod4-be, nemám fizetni ezért a szarért.<#conf>#conf>
akkora terhelés van rajtuk...
gondold el eladtak 7000000 pédányt elsõ nap!!!
+még amit utána!
meg most warezosok felmentek...mit vártál...már az elsõ nap nem tudta kiszolgálni az eredetivel rendelkezõket.
szerintem az mw elsõ részében jobb rendszer volt, mert ienekre nem emlékszem mint ami most van.
én régebben pofáztam ezt ami most van, és lehurrogott mindenki, nah most van a szopás...
mondtam ne vegyétek meg...mert szar.
ha maradtak volna eredeti elképzelésnél, én is elõrendelõk közt lennék!
Ez kell ennek az idióta IW-nek......
Kipróbáltam a multit a "virágbolti" verzióval,még szerencse,hogy nem vettem meg!Pedig be volt tervezve.Most verhetném a fejem a falba......<#falbav>#falbav>
warez lesz eredetin...ezt beszopták!!!
én sajnálom, inkább megvettem volna, és nem mondtam volna vissza a rendelést, ha maradtak volna az eredetinél.
haverok szerverlista stb....
ez hogy snasszba bedobál olyan szánalmas.
és ráadásul van cheat, van warez.
lol
:3
Olyan konzolosított gagyiságnak tûnik nekem ez az egész......
Cod4-et megvettem,de ezt ebben a formában nem fogom.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
púúúúú
MJ rulz Pink Team The Only One
<#violent>#violent><#violent>#violent> <#duma>#duma>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
púúúúú
\"Be the change you want to see in the world\" [atiiis] [tel:19427] [lvl:115]

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Az összes Steames ismerõs most hogy nincs multi steam miatt, Single playereznek...Szerintem mindannyian elõször indítják el mióta megvan a progi<#idiota>#idiota>
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com