Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fapuma1977
Jobban örülnék ha közvetlen maga a játékról szólna -e topik és nem arról h
-ki mekkora fasz mert eredetiben megvette és h h beszopott.
-nem az állandó warezröl
-ugy gondolom h semmi keresni valója nincs a warezosnak.van nekik külön topik.
Én sem meek oda mert semmi keresni valóm nincs mivel megvettem,ezért itt a helyem.Tudd h hol a helyed.Nem akarok senkit megsérteni,semmi bajom a warezzal de itt olyan emberkék vannak akik megvették és vannak akik idejönnek és ócsárólják Õket!Miért?
Igen,én is megvettem és egyántalán nem érzem h beszoptam volna.Nyugodtan hátradölhetek akár milyen frissítés is lesz akármikor is.Nem kell trükköznöm semmikor.
A rendszer pedig nem tökéletes?Na és.Emléxem mikor a BF2 indult,fél napokat nem lehetett játszani a neten mert az EA beszart és a minap sem engedett be a multira.Ez van,sajna ki vagyunk szolgáltatva nekik és ha fejen állok akkor sem lesz másképp.
Visszatérve a mondandómhoz,nem jelenik meg annyi érdemleges game ami érdekli a közösséget(2006 BF2,2007 CoD4,2009 CoD6,2010 BF:BC2,persze ez az én ízlésem)de egy évben egy eredeti játékot kibírok fizetni.

ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...

DarkSector
hát ezaz hogy túlságossan eygyszerû....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zomil
ott a party, behivod haverokat és 1szerverre 1csapatba pakol titeket, nem értem mi ebben olyan bonyoult, ha többen vagytok mint amennyi 1csapatba való ember akkor meg amint a party leader rányom a szerver keresésre rá kell csatlakozni a steam-en és igy simán lehettek 1szerveren 10-en

darksector: a játékosok p2p csatlakoznak egymáshoz, a játék a legtöbb esetben a legjobban osztja ki a host szerepet, ha meg vmi nagy gond van akkor host-ot vált, eddig kb 100 játékbol jó, ha 4-5-ször léptem be laggos szerverre, akkor meg kiléptem 1kör után vagy már váltott is másik host-ra, durva laggot ezeken az eseteken kivül nem tapasztaltam

a rendszerre valóban ráfér egy kis finomitás, egyetlen uj/friss rendszer sem tökéletes erre vannak a patch-ek, van lehetõség tökéletesitésre

pubolásra tökéletes a játék sajnos verseny lebonyolitásra egyenlöre esélytelen ameddig nincsenek dedikált szerverek, de akik csak "fun"-ból játszanak, naponta pár órát haverokkal azoknak garantált jó szórakozás a játék

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
bárcsak ne hallottam volna....<#wilting>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
ez már ezekután nem tétel...
és én meg aszittem hogy csak nekem szar a gépem hogy folyamat laggolok...
nagy feeling így multizni, és még vettem lejjebb a grafikát, hogy aszittem attól jobb lesz...😄

Rage47
Meg nemtom hogy játszanál egy csapatban 6 baráttal ded. szerón... Itt csak beléptek egy lobbyba, és generálja nektek a meccset. Ded. szerónál meg nem férnétek be, vagy átpakolna másik csapatba. (bár ezt lehet már leirtam 1x😄)
Örülök hogy egy hét non stop szidás után a rendszer alapjaival sikerült tisztába jönnöd.Innen már mégiscsak precízebben lehet folytatni...<#whatever>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DarkSector
nah hagyjuk, mert komolyan csinálok egy parodiát ebbõl...ez vicc...
én húztam...

nem akartam megbántani senkit, de én ien játékokat 9999ft-ért a fejlesztõk fején basznám 2mm-es darabokra szét....
ez nem multi basszameg.
nah jo8

by all

Az a legrosszabb az egészben,hogy nem te döntheted el,hogy kivel akarsz játszani.....ezzel megölték a csapatjátékot.

DarkSector
<#fogmosas>

ez az év átbaszása...nah akkor már értem miért lehet gond nélkül nyomni eredetiben!!!
😄
hisz ezek nem is az IWNet szerverei...akkor meg ennyi nagyon sokat nem tudnak lépni warez ellen.

nah bby.,
remélem megérte mindenkinek a 9999ft-ot.

Ez most komoly?Konzolon még elmegy ez,de pc-n? Ha így van,akkor ez tényleg szánalmas......

De igy értettem.Konzolon a Xbox Live és a Playstation net módja is így mûködik.Mivel onnan vették át az egész rendszert,ezért kellett az IWNet hogy a játékosokat összehozza.
Még régebben írták hogy majd lesznek IW által indított szerverek,amiket lehet bérelni,de errõl egyelõre nincs hír ha jól tudom.

Rage47
pedig így van kedves sector. ha nem tetszik elmehetsz a topikból

nemtom mi a baja egyeseknek. sztem elég stabil a rendszer. egész nap akármikor felléptem, pár mp múlva már talált szerót és lag nélkül játszottam.
Ez egészben csak az a szánalmas,hogy nem választhatod meg,hogy hová csatlakozol!
És ez csak rosszabb lesz,ahogy minél többen akarnak játszani,az IWNet nem bírja már most sem,min lesz akkor?Hiába csatizol valakire,akkor is az IWNet fog hostolni......

DarkSector
az egyik az, hogy akkor most ez mi a faszom?
csak nem, arra gondolsz, hogy ezek a meccsek mind lan-ba mennek????
mert ha ezek nem hivatalos szerverek, akkor ez szánalmassabb mint hittem...

remélem itt most nem arról szól ez az iw-net, hogy valaki csinál szervert (hostol) és arra csatlakozgatunk, és rendes nonstop szerverek nincsenek, mert akkor ennél hülyébb dolgot még életembe nem fostam
....

mond hogy nem így értetted!!!

DarkSector
én azt nem vettem meg
mert ebbe izgultam, hogy kurvasok fegyó lesz jo mappok uj grafika, akkor nem veszem meg cod4-et hanem elõrendelem ezt...
és mikor meghalottam lol. azonnal hivtam az üzletbe a csajt, hogy tartsák meg, és küldjék az etiop kisgyerekeknek....

Már megint milyen szerver-rõl beszélsz?Nincs szerver,emberek vannak akikre rácsatlakozol.Néha laggosra csatlakozik,akkor ott hagyod és 1 perc múlva már egy másik jón játszol.
Most verheted a melled hogy "te megmondtad",nagy ész kellett hozzá hogy elõrevetítsd hogy néha nem lesz olyan jó mint ha az IGAZI szerver itt lenne hozzád közel.
Ettõl függetlenül messze nem rossz ez,mint ahogy páran próbáljátok beállítani.

Cod4 megvan eredetibe,úgyhogy van mivel kockulni<#vigyor>
Nem hiszem,hogy meg fog szûnni,max.kis idõre.Ha jön patch,akkor nekiállnak újból és megoldják......

DarkSector
hallod de miaz basszameg, hogy bemegyek és anyi a multi, hogy bebasz összevissza találomra.
se mapp alapján nem lehet választani se "baszlakseggbe felirat".

ekkora szánalmat.
még nem találkoztam eddigi játékokban ezzel az iwnettel, de messze elkerülöm, mint kutyaszart az utcán...

és most az egyszer merem állítani, hogy NEM SZÉP DOLOG A WAREZ DE MEGÉRDEMLIK!!!
ezért felvenni többszázmilló dollárt bakker....

majd a battlefield BC2!!!!

DarkSector
tdd össze a tenyered!
én ezekután ha megszünne warezba multi, nyomban mennék vissza x-fire-re cod4-be, nemám fizetni ezért a szarért.<#conf>

Ott a pont!

DarkSector
szarok a szerverek
akkora terhelés van rajtuk...
gondold el eladtak 7000000 pédányt elsõ nap!!!
+még amit utána!
meg most warezosok felmentek...mit vártál...már az elsõ nap nem tudta kiszolgálni az eredetivel rendelkezõket.

szerintem az mw elsõ részében jobb rendszer volt, mert ienekre nem emlékszem mint ami most van.

én régebben pofáztam ezt ami most van, és lehurrogott mindenki, nah most van a szopás...
mondtam ne vegyétek meg...mert szar.

ha maradtak volna eredeti elképzelésnél, én is elõrendelõk közt lennék!

Hiába a gyors net,ha a szerver rohadt messze van......
Ez kell ennek az idióta IW-nek......
Kipróbáltam a multit a "virágbolti" verzióval,még szerencse,hogy nem vettem meg!Pedig be volt tervezve.Most verhetném a fejem a falba......<#falbav>

DarkSector
egyszerûen nem tudnak mit tenni, mert az egész IWnet rendszert kéne ehhez átirni modositani...ez halott ügy a steam probálkozásának...

warez lesz eredetin...ezt beszopták!!!

én sajnálom, inkább megvettem volna, és nem mondtam volna vissza a rendelést, ha maradtak volna az eredetinél.
haverok szerverlista stb....
ez hogy snasszba bedobál olyan szánalmas.

és ráadásul van cheat, van warez.
lol

DJ RX7
Vicces, hogy majdnem minden meccs alatt durván belaggol a játék. Hiába a 10 mb-os net. <#levele>

:3

Hát,nekem vegyes érzelmeim vannak a multival kapcsolatban.......
Olyan konzolosított gagyiságnak tûnik nekem ez az egész......
Cod4-et megvettem,de ezt ebben a formában nem fogom.

Nem azért állt akkor le hogy warezos szarokat kiszórják,ennyi...Hamarosan,azt majd lesz kámpicsorgás napokig megint fél nap játékért😉

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

sambauer
az ilyenek kivégzésére törvény kellene

Turn Me On Dead Man

Nehogy már te szabd meg ki hány évesen mit csináljon.

megy! ismerõseim nyomják is törttel..kb semmit nem ért a leállás😊 max a kockáknak lett pár unalmas szívinfarktusos perce<#taps>
Kopiati
Riszpekt... de látom azért egy "kis" idõt beleöltél te is...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

volt már steam reset?? nem akarom feleslegesen bosszantani magam.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

mi bajod a forma1-el?:/
n3whous3
(Mindezek ellenére szerintem van egy bizonyos határ, amit átlép akárki, akkor nem kell neki tisztelettel tartozni)

púúúúú

Azt nem értem mitõl 100% a multi..Oké hogy lvl70 de egy rakat cucc nincsmeg...

csuszi
megszólalt a király. remélem te 30-35 évesen tescoban vásárolgatsz hobbiból és vasárnap forma-1-et nézel. meg este nézed a tv-ét ez lesz a marha király elfoglaltságod. ostoba. tanulj tiszteletet takony, vagy tarkón basz valaki én sajnos nem, mert nem az életben pofázol hanem a monitor mögül osztod az észt, ami sajnos nem sok van, ne pazarold.

MJ rulz Pink Team The Only One

<#idiota><#idiota><#idiota><#banplz>

Egyik pillanatról a másikra tönkrement a steam <#szomoru1> a haszontalan!

<#violent><#violent> <#duma>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Prince23
Na mehet a multi! helyre állt

n3whous3
Takarodj a warez topikba esetleg, ha nem tetszik, érdekes módon más játékoknál ki tudtuk már utálni az ilyeneket.

púúúúú

atiiisanevem
az még szép hogy 30-35 évesen játszol😄 csak gratulálni tudok. 18 évesen hagy ne legyen már gáz ha játszok néha 1-2 órát mester😄

\"Be the change you want to see in the world\" [atiiis] [tel:19427] [lvl:115]

Kopiati
Egyébként a Single kampányom így áll jelenleg...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Szakadok<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
Az összes Steames ismerõs most hogy nincs multi steam miatt, Single playereznek...Szerintem mindannyian elõször indítják el mióta megvan a progi<#idiota>

Inkább vették volna ki belõle az összes automata szutyok csipát és raktak volna bele mégtöbb r700hoz hasonlót...

Kopiati
Ezt kell csinálni-e!? Hogy a Gyõzike esne a Benkõ feleségeibe! Mán.... Az Empire Total Warral is szívás a Steam....most meg ezzel...

hmm es pont kiprobaltam volna a 36os snipe fegyot 😞 amugy ha mar nincs lean legalabb raktak bele olyan sniper fegyvert aminel nem üt vissza annyira a fegyver hogy elmozduljon a celkereszt raadasul nem kell lövésenként tárazni <#vigyor2>

m0tTh0w
L4D 2 beüzemelése elõtt takarítanak kicsit. <#vigyor1>

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

atila4
1-2 napra xD?

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

a hõgy marjha ki a szemit a rendszergazdának ,h nem talája a reset gombot
Inkább remélhetõleg épp most oldják meg a warez és a lvl hack problémát jóidõre ismét...😉