Ahoy#28
Áh...ezt a hülyeséget... Úgyis feltörik másnap...ez világos. Ezt a pénzt, amit a erre SekuritateRomára költöttek, én szétosztanám a zseniális programozók, és grafikusok között akik készítették a GTA4-et.
Ezt már valahol írtam itt, de át kéne alakulni a játékiparnak. Nemkell lehúzós kiadó... csináljanak neki hype-ot...rakják fel a rockstar.com-ra egy ilyen gombbal mellette, fizess érte annyit amennyit jónak látsz. Kb 100X többet keresnének vele. (A fan gazdag gyűjtöknek, meg lennd limited speckó díszdoboz:D)
Másik, egy gyökeresen más szemlélet, milenne ha csinálnának egy USB kulcsot, ami csatlakoztatása nélkül nem menne a géjm... Tudom ezt már kitalálták, és fel is törték elég gyorsan. ITt a lényeg az lenne, hogy a kulcsbban lenne egy mikrochip, és aktívan résztvenne a futásban. NEmcsak az indító key lenne a kulcson...hanem pl a motor egy apró része amit a kulcs számolna ki a működéshez. Ezáltal nemlehetne "elfogni" infókat belőle, vagy feltörni magát a játékot, mert soha nem kapjuk meg a teljes gémet. Azért egy spéci usb kulcsból amibe bele vanna égetve az adatok, nehezebb kiszedni mondjuk a grafikus motor részeit... vagy újra kéne írni... ami sok idő! és a cracker sem arra született hogy grafikus engine-t írogasson. (persze nem adok ötleteket :P)