• vajon kiki
    semmit nem hatástalanítottak , nálam 10 esetből 10szer működött a legkülönbözőbb helyeken, gépeken, valamit nagyon bénán állítasz be... szimplán a két általam leírt opciót végrehajtod és kész. a témát lezártam. a titkosítást feltörni nem tudják erről nem is nyitok vitát, a lazy bitfields pedig véletleszerű idöközönként és véletlenszerű időközökre (néhány miliszekundumra) pedig megszakítja a folyamatos le és feltöltést amivel semmilyen robotprogram nem tud rájönni hogy mi történik. De még komoly programozó brigád valós időben sem. Olyan adatforgalmat pedig amiről nem bizonyítható hogy P2P adatforgalom a szolgáltatónak NINCS JOGA korlátozni, lassítani, ellenkező esetben én hívom ki a szakértőt és az orra alá dörgölöm, hogy a szolgáltatóm MINDEN adatforgalmat válogatás nélkül korlátoz, uszkve a szerződésben foglalt sávszélességet nem tartja, és fizehet annyit mint fagyott varjú a dróton.. 100% bukás. 100% bizonyíték, nekik viszont semmi bizonyítékuk hogy én a titkosított csatornában mit töltök le , mivel töltök le vagy hogy egyáltalán letöltök-e vagy hogy -e vagy -a.