• torreadorz
    #39
    Nézd, ordas hülyeségeket irsz.

    bebizonyitom:
    "filmet nezni azert draga mulatsag, mert ha zsebtvn akarok filmet nezni, akkor veszek erre egy hordozato (esetleg autos) medialejatszot ugyanekkora kepernyovel fele, harmada aron."

    "ha agyban netezel vele, miert van kulonbseg hogy 3 kilos vagy 2? ha agyban netezek is szeretem latni amit csinalok. ezert kell normal meretu kepernyo. vagy ha az nem szamit akkor ott az okostelefon. 0.2 kilo. hoppa."

    "az a baj, hogy amiket mondtatok nem ervek. ami felhasznalasi teruletet mondtatok, sokkal de sokkal jobban meg lehet oldani a tobbi eszkozzel (laptop, okostelefon, hordozhato medialejatszo). jobban, szebben, lathatobban, olcsobban. egy lowen laptop kb ugyanenyibe kerul."

    Magyarán van pl az msi wind ami kerül kb. ~100 ezer forintba.
    Ehelyett TE veszel egy:
    -hordozható dvd lejátszót=~40 ezer ft
    -egy okostelefont=~60 ezer ft
    -egy low-end laptopot= ~100 ezer ft
    ---------------------------------------
    Összesen: elköltesz 200 ezer forintot azért hogy mindazt tudd amit egy netbook tud 100 ezer forintért. Hát hülye-e vagy?...

    ui: nekem is egy ms windem van. Tökéletesen használható mindarra amiket irtunk. Kiegészitő második gépnek több mint ideális. De amig nem próbáltad nem tudhatod.

    Az intelt meg ne nagyon hozzd példának, mert egyrészről ha annyira ellenzi a netbookokat, akkor higy a picsába lehet hogy elkezdték gyártani az atomot amit sehol máshol nem használnak mint a netbookokba? Na erre varjál gombot.