• Marc71
    #32
    Félreértettél. Véletlenül sem szándékoztalak meggyőzni. Csak beírtam pár dolgot azoknak az értelmesebb embereknek, akik netán olvasnak is, értelmeznek is, nem csak fröcsögnek ostobán, lássanak más véleményt is. Peace.

    Véletlenül annyi éves vagyok, amennyi. Nálad biztos több. Pont.

    Helyesbítek, egy olyan ember véleményét olvashattad, aki ezt az eszközt használja. Az már a te bajod, hogy más véleményét, tapasztalatát nem tartod tiszteletben, saját prekoncepcióidat mantrázod primitíven, és végtelenül sajnálatra méltóan ostobán.

    Én abszolut megértem, ha neked nem jönnek ezek cuccok be, nem is neked készültek. Mások vagyunk, mást "dolgozgatunk", máshogy élünk. De lécci-lécci ne akard nekem bebizonyítani - pláne úgy, hogy sohase használtad - hogy egy netbook mire jó vagy mire nem jó. A tapasztalataidat szívesen meghallgatom, de ilyenek nincsenek.

    Látszik, hogy azt sem tudod milyen egy netbook, ha röhögsz egy olyan mindennapi dolgon, hogy "akárhova letehetem". Egy 3x akkora téfogatú, tömegű cuccosnál sokkal könnyebb egy ilyet bárhova elhelyezni. Véletlenül a munkám során is rengetegszer tapasztalom ezt. Te nem, neked nem is érv. De ezért kiröhögni?

    "ki az a barom, aki ugyanolyan aron egy joval korlatozottabb eszkozt vasarol? "

    Légyszíves, - bár tudom, a szövegértelmezés nehéz - de magyarázd már el, mi az a "jóval"?
    - játékra egyik sem alkalmas.
    - komolyabb hardevrigényes cuccokra sem

    Akkor?
    - szélesebb 256 pixellel?
    - van benne dvd-író. (ez párszor oké, de a netbook nem elsődleges gép)

    Ezért cserébe a low-end:

    - 3x akkora térfogatra, méretre
    - 3x olyan hangos
    - 3x olyan meleg
    - 3x többet fogyaszt
    - 3x nehezebb
    - általában nincs benne webcam
    - általában nincs benne BT (mert ugye low-end...)

    Mondom, én emellett megértem ha valainek kell az a 256 pixel és dvd plusz, de nagadat ninősíted, ha ezért lebarmozol valakit. Te is az vagy. Barom, sőt ostoba, és szövegértelmezésből nulla. De ez nem baj, ilyen emberek is kellenek.

    Ja, és nem "vágom" - mert ennél már idősebb vagyok - hanem tudom, milyen procik vannak a netbookokban. És mi ezzel a baj? Ha olyan buta vagy, persze tudom, az vagy, nem is azért mondtam; hogy nem értetted az utolsó mondatom lényegét, akkor nem tudok többet tenni érted.

    Persze nem is akarok, szerencsére ritkán találkozom ilyen hülyékkel. De kelletek, nélkületek unalmas lenne a világ.