• gere1
    #27
    sok peldat szeretnek, es jo peldakat :-) a netbook az okostelefon es a lowend notebook kozt foglal helyet a piacon. pontosabban probalna, ha lenne ertelme.
    mert csak netezni (ertsd: megnezni 1-2 oldalt), emailezni, zenethallgatni boven jo az okostelefon.

    filmet nezni azert draga mulatsag, mert ha zsebtvn akarok filmet nezni, akkor veszek erre egy hordozato (esetleg autos) medialejatszot ugyanekkora kepernyovel fele, harmada aron. ja, hogy ezt radugod a tvre? akkor miert nem veszel egy normal laptopot (ugyanennyiert!!) normal kepernyovel? na ezert baromsag ezzel filmet nezni.

    ha agyban netezel vele, miert van kulonbseg hogy 3 kilos vagy 2? ha agyban netezek is szeretem latni amit csinalok. ezert kell normal meretu kepernyo. vagy ha az nem szamit akkor ott az okostelefon. 0.2 kilo. hoppa.

    az a baj, hogy amiket mondtatok nem ervek. ami felhasznalasi teruletet mondtatok, sokkal de sokkal jobban meg lehet oldani a tobbi eszkozzel (laptop, okostelefon, hordozhato medialejatszo). jobban, szebben, lathatobban, olcsobban. egy lowen laptop kb ugyanenyibe kerul.

    amit metaljesus mond, arra mindmind sokkal jobban megfelel egy lowend laptop. ami ugyanennyibe kerul mit ez a divatcucc, csak eppen lathato a kepernyojen az, amit csinalsz. ki az a barom, aki ugyanolyan aron egy joval korlatozottabb eszkozt vasarol? (tegyuk hozza, hogy itthon, mert kint masok az arviszonyok)

    persze lehet mondani, hogy en itt hoborgok, mert nem latom be, blabla :-) sok teruleten erintkezek az informatikaval. dolgzok es dolgoztatok benne. es ugy latom hogy ez nem jo semmire es ahhoz kepest pedig draga.

    mondjuk igaz, nem kell nekem hinni, eleg ha a 2 szerencsetlen senkihazi minicegre hallgattok :-) ok is ezt mondjak. intel. amd.