• Telpapa
    #54
    Vissza olvastam amit elötte irtam és valóban igazad van abban hogy nem voltam teljesen konkrét.Jogos hogy oda irhattam volna hogy milyen AMD-t milyen Intel el hasonlitottam össze(illetve cseréltem le itthon).
    Nos AMD részröl AMD Athlon64 AM2 X2 6000+ os,procit cserelétem egy Intel 2.66 Q6600 ra.
    Az hogy megállt mint a szög(ez mar szinte kezd özhely lenni:) arra értettem hogy mikor a Maya renderel,közben 3ds Max al dolgozom illetve fut a PS,akkor olyan szinten belassult a gép hogy a reakció ideje zéró értékü lett.
    Ámbár való igaz hogy az összehasonlitás nem volt iagazábol fer hiszen az Intel 4 maggal rendelkezik az AMD 2 magjához képest.A 4 magos AMD-k még csak nemrég kezdetek el csordogálni igy nem volt igazán alternativa mert eddig egyértelmen közép és felső szegmensben az intel procik vitték a primet.(core2)
    Nem vagyok intel sem intel sem amd sem Ati sem pedig Nv fan.Én itthon azt fogom használni ami ár/teljesitmény viszonylatban jo,de a választás abban a pillanatban átlendül a másik irányba ahogy kiderül hogy csak játszani meg maszatolni lehet az adott cég üdvöskéjével.A melohelyel kapcsolatban pedig nincs választás.Olyan ez mint a célszoftverek használata.Azt használod amelyikkel a lehető leggyorsabban a legszebb eredményt lehet elérni.

    A felhasználói alapsimeretek teljes mértékben jogosak..lennének:)ha nem 95 óta boldogitanám a PC-s ek táborát.
    Akár mennyire hihetetlen rengeteg AMD-s konfim volt már ezalatt a közel 18-20 év alatt.Kezdve a K5 el,a K6-2 vel,majd a K7(ami abban az időben szerintem a legerősebb proci volt)el.Majd ugye az XP szériábol a 3200+ os(ami szintén egy angyon jo darab volt).Rgo azért van összehasonlitási alapom.
    98 óta nyüstölöm a gépeket 3d-s szoftverekkel és ma mást nem azt teljes mértékben érzem mikor müxik valami jol és mikor van az hogy ez kevés.
    Nagyon soxor volt hogy AMD-vel inditottam és intel el fejeztem be(memoria kezelés,stb)mert érezhetően több erő volt benne.Ettöl függetlenül nem tartom szarnak az AMD-t.Csak arra a feladatra amire én használom,eddig ugy tapasztaltam nem a legmegfelelöbb választás.