-
kkn #7302 Üdv srácok!
Tetszik az AC2, az előző is tetszett, bár az utolsó küldetéseket nem bírtam végigjátszani, mert nem nagyon megy az ilyesmi.
A 2 most segít, hogy ennyi élet van plusszban, így én is haladok vele, bár az irányítása olyan idióta, hogy sokszor a falra mászok mérgemben, amikor mindig nézeteket vált, miegymás, és nem azt csinálja, amit szeretnék. Miért nem lehetett egyszerűen arra menni, de leginkább ugrani, amerre néz a figura, és csak az egérrel fordítani ( ezért szeretem a Mafia játékot, egyszerű a figurával navigálni )? Ugyebár PC-n csinálom.
Na mindegy, azzal akadtam el, hogy visszatérve Forliba, a végén kergetem a papot a városban, de fogalmam sincsen, mivel tudok úgy ráugrani, hogy megálljon, ahogyan a jútubon láttam. Csak mindig ellököm, felugrok a falra, pénzt lopok tőle, a halálba üldözöm, meg felhúzom a katonákat, de fogalmam sincsen, melyik gombokat kellene nyomnom ahhoz, hogy továbbjussak.
Hiába a villában a gyakorlókör, egyszerűen nekem nem igazán azt csinálja, amiket a leírás akar a kicsit bonyolultabb kombinációkban, csak néha, és véletlenül. Így itt végképp nem tudom, melyik gombok kellenek. Az kellene, amikor nyakon ragad valakit? Az is csak véletlenül jön néha elő, nem azt akarom.
Persze, az angoltudás hiánya sem segít.