• Sharks
    Ki mondta, h konzolon ugyanúgy warzonának tovább? Egy konzol jóval olcsóbb, így maradna egy induló tőke, amit eredeti játékokra lehet költeni.
    A pc esetében pedig rövid távon valószínűleg biztos többen vennének játékot, de mivel hardwert nem vennének annyian, így a legújabb játékok vagy nem futnának túl szépen sok játékos gépén vagy a fejlesztőknek lenne nehezebb dolguk, ha nem fejlődne a technikai háttér és nem biztos, h tudnának fejlettebb játékokat csinálni, mint amik most vannak úgy, h fussanak is a legtöbb felhasználó gépén. Vagy szerinted megvennék az emberek mondjuk 50 év múlva is a mai színvonalú játékokat? Mert én mondjuk most nem vennék 80-as évek beli játékot az biztos... (igaz, a fejlődés ütemét tekintve ennyire nem lenne éles a különbség, de pl-nak jó). Én nem dobálóztam egyik játék eladásával sem egyébként, hanem globálisan nézve kerestem hosszútávú összefüggéseket a hardwer- és a játékipar között... ill. csak Dante mondandóját próbáltam értelmezni inkább, mert ő már leírta ezt, csak sztem nem sokan értették, h mire akar kilyukadni.