-
Caine #1200 Megint láttam valamit, amit eddig nem:
Szokásos csata, 1 brute és vagy 10 katona. Túlerő. Nekem :)))
Na tehát, a brutenál szokásos lefegyverzés, saját kétkezes kardjával agyoncsapás (ezt egyszerűen nem tudom megunni

) és ha már nálam volt, gondoltam kinyírom vele a maradék csákókat. Jön az ellen (sima katona), nyomom a szokásos counterkillt, erre Ezio kimozdul, beleállítja a a katona homlokának a közepébe a pallost (úgy orrnyeregig), majd a csávó karddal a fejében eldől, mint egy zsák. Úgy feküdt a földön mint valami bizarr, minimalista sír, égmek meredő pallossal a fejében fejfának. Eszméletlen jól nézett ki és morbidsága ellenére, nem tudtam megállni, hogy ne nyerítsek fel hangosan :D:D:D
A másik kedvencem mostanság az önkiszolgáló íjászok (éppen tollakat keresgélek). Az a jó velencében, hogy rengeteg a víz, az íjász hullája lecsúszik a tetőről és általában a vízbe esik (már ha jónevelt) és az eltakarítással se kell foglalkozni. Bár csak a többi hulla is elsétálna a legközelebbi kútig, szénaboglyáig vagy hasonló ... :D:D:D
Próbáltatok már pénzt szét szórni? Úgy vetik rá magukat (az őrök is), mint éhes mókus a föld utolsó mogyorójára :D:D:D